despre hi5…


hi5

Vroiam sa vorbesc despre fenomenul hi5 !!! E o nebunie totala…se pare ca fara nu se poate . Azi am gasit in retea un tip care e convins ca este util ; urmatorul mesaj era  postat pe un blog :

Aproape toata lumea stie despre ce este vorba…asa ca nu voi mai reveni pe aceasta tema…pe multi ii aud spunand ca ce rost are un asemenea profil…ei bine, va spun eu…o astfel de chestie poate sa va faca mai populari decat sunteti…mai ales ca, daca ai noroc, poti chiar sa gasesti cu ce sa iti scurgi privirea pe acolo…sunt unele fete care chiar au ce arata…si merita ridicate in slavi…asa ca…eu spre exemplu…tot ce prind mijto…dau comment…si asa imi dau si ele mie inapoi…asa am reusit sa fiu al 2-lea de pe Liceu la numarul de commenturi…sunt mandru de profilul meu de pe Hi5…cu toate ca in ultimul timp nu prea mai am timp de el…teme peste teme…meciuri…oricum…ideea e ca, dupa parerea mea este ceva foarte util…si nu uitati de profilul meu http://poponaruno1.hi5.com

Exista posibilitatea ca eu sa exagerez dar vreau sa-mi spun parerea , oricare ar fi consecintele : Mai pustiule fugi la scoala si invata !!! E mai important !… la numar de comenturi … cata prostie , in asta se masoara elevii mai nou ? in numar de comenturi pe hi5 ? sunt astea preocuparile voastre la scoala ? nu degeaba a crescut numarul analfabetilor in Romania!Imaginea ta personala este construita prin cuvinte   ca “smiley”, “comment”, ”five”, ”add”, ”profile” , ”gallery”  ?  Rasfoiesti hi5 si te uiti la pozele altor oameni si ti se pare un hobby ok? Trezeste-te !!! Nu esti ok !!! Esti un distrus care petrece 70%din timp in spatele unui monitor …viata este afara ! Iesi si traieste-ti viata !

13 gânduri despre &8222;despre hi5…&8221;

  1. poponaruno1.hi5.com ce link gay are! popornaru no.1 .asta-i prea de tot

  2. Cand vreau sa ma enervez …:)) citesc ce zice dracu asta si imi sar toti dracii din mine :)) …… O sa te adaug la blogroll …;) :)) ….am mai citit din blog si imi place 😀

  3. eu niciodata nu am inteles prostia aia cu hi5 (da sunt unul din putinii fraieri care nu au cont). mi se pare aiurea sa agati pe cineva pe hi5, altfel e aiurea sa ai cont doar sa iti zica unu si altu ce bine arati sau ce prost arati… daca vrei sa agati cred ca e mai ok sa iesi intr-un club sau sa te duci la o petrecere sau prin prieteni sau de ce nu pe strada (stiti voi, dragoste la prima vedere) :)….etc.

  4. @hime: stai linistita ca hi5, cluburi, sex(stiti voi) sunt mai importante decat scoala, ce dracu mai faci cu scoala in ziua de azi? pe cand asa mai ajungi o vedete porno, esti mai macho ca iti faci 10 gagici pe hi5, chestii dastea…..

    p.s. cred ca generatia din care fac parte a prins si trecutul frumos, comunist dar si prezentul nebun si viitoru care o fi el.

  5. Am si eu o mica rugaminte…nustiu ce mesaj de stare sa-mi pun la hi5….nu am niki o idee…ash prefera un mesaj in engleza

  6. hey…si eu am un cont pe hi5…dar vreau sa zic ca nu sunt una dina cele fete care nu stiu cum sa isi mai arete formele…ce ma irita cel mai tare e ca in ziua de azi pe hi5 nu se mai pun poze cu calatoriile, excursile si vacantele petrecute cu prietenii..ci doar poze in buda (ca sa zis asa pe romaneste)…poze cu ochii mari de parca ti-ar fi bagat cineva un bat in fund…poze cu diitamai decolteu`…cu fusta chiar sub fund…si cu tocurile de 10 cm…deci??
    sincera si fiu mi se pare o prostie sa fii disperat dupa comenturile fostografiilor si ale profilului……nu poti sa lasi un coment la o fotografie care nu ti-a placut…cum poti sa spui: plzzzz comm..plzzz…plzzz….returnez..deja esti obsedat…ai o problema daca faci asta!..o parere in plus
    nu vad ce e atat de deosebit la acest renumit hi5

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.