videochat ce sti sau ce crezi ca sti

De ce nu castig din videochat? Ce mai trebuie sa stiu despre videochat?


Ce ar trebui sa mai stiu despre videochat?

videochat ce sti sau ce crezi ca sti

⇐ Partea 2

Acest material este un raspuns si o solutie la una dintre intrebarile cele mai des intalnite.

Desi imi pierd sirul ideilor destul de des, tocmai pentru ca, cantitatea de informatie este mai mare decat viteza cu care pot tasta.  Am sarit unele aspecte  dar voi reveni asupra lor cu alta ocazie.

Despre activitatea de videochat s-a scris, se scrie si se va mai scrie mult timp insa din cate materiale am citit in mediul online si nu numai, nu am gasit prea multe informatii referitoare la castigurile medii sau minime. Toata lumea, toti ofertantii, majoritatea studiourilor mentioneza sume de castiguri mari, sume de top, sume care te fac sa crezi ca activitatea de videochat este ceva cu care cochetezi si din care castigurile sunt imense. Nu contest aceasta realitate insa nu este aplicabila tuturor modelelor.

Acest articol este  gandit si analizat pentru a-ti oferi o transparenta pe care nu o vei gasi des pe alte site-uri, bloguri sau forumuri de gen.

Majoritatea ofertelor studiourilor care fac angajari pentru activitatea de videochat / webcam-performer ofera doar o parte din adevar,  doar un segment legat de posibile castiguri si avantaje. Profund dezamagit/a cand balanta ta de castiguri nu e chiar suma cu care sa-ti cumperi o garsoniera. De ce studiourile nu prezinta si nu dau exemple cu modelele care nu castiga cate-un apartament pe sesiune?

Este de inteles faptul ca fara o experienta in activitatea ca webcam performer rezultatele sunt mici si dezamagitoare insa gasirea solutiilor este primul pas inainte.

Sa zicem ca esti model incepator, ai auzit de castiguri substantiale, ti-ai facut o idee despre aceasta activitate dar cunosti cu adevarat si cantitatea de informatii pe care trebuie sa le insusesti pentru a putea castiga sume mari din aceasta activitate? Crezi ca sti ce defineste „impact vizual, impact adresat” ? Sunt termeni ceva mai speciali pe care ar trebui sa-i cunoasca orice model. Fiecare cuvant poate avea un anumit impact asupra userilor cu care conversezi, fiecare expresie trebuie sa aiba o anumita incarcatura.

Nu vreau sa lungesc mult acest text informational asa ca voi scrie o lista cu intrebari pe care as dori sa o iei in considerare si la care trebuie sa gasesti un raspuns:

–          Cum te pregatesti inainte de a intra pe camera?

–          Cu ce te imbraci?

–          Ce ambianta predomina in „spatiul de lucru” ?

–          Ce cuvinte si expresii in comunicarea cu userii de pe camera ta?

–          Ce calitate video-audio oferi pe camera?

–          Ce inseamna impact vizual si cum poti profita la maxim de el?

–          Daca nu ti-a mers bine din punct de vedere al castigurilor desi ai o experienta ca si  model videochat, ce ai schimba?

–          Cat de mult timp acorzi aspectului fizic?

Acestea sunt doar o serie de intrebari care desi le cunosti, nu ai raspuns la ele niciodata.

De ce este necesar sa te pregatesti inainte de a intra pe camera? Poti sa o numesti cum vrei, stare de spirit, atitudine, caracter… sunt usor interpretate si observate de user. Ti-as propune un exercitiu psihologic care sa-ti ridice moralul, sa-ti redea increderea in tine si sa te motiveze atunci cand ti s-au inecat corabiile dar nu fac acum pe psihologul.

Impedimentele cele mai des intalnite de modelele care nu castiga un apartament in 2 sesiuni sunt increderea in propriile forte si dezamagirea redata de „aia cum de castiga atata si eu nu…”

Ei bine, pot da cateva raspunsuri, unul dintre ele fiind si „experienta” … un model cu experienta chiar daca nu arata superb si nu-si rupe corpul in doua poate castiga mult mai mult decat tine, tu care te epuizezi mental si fizic pe fiecare sesiune.

De aceea este bine sa te pregatesti mental si fizic inainte de a intra pe camera online.

Urmeaza intrebarea de baraj: Cum sa faci, ce trebuie sa faci ca sa castigi mai mult din activitatea de model videochat?

Sunt cativa pasi pe care ii recomand. Succesul depinde de activitatea ta online doar 50%. Restu tine de imagine, impact vizual si marketing.

Un cub de rahat vrac invelit in hartie de cadouri se vinde de zece ori mai bine decat daca ar fi ambalat in punga de 1 leu.

Ca orice produs, imaginea se poate vinde/cumpara, ca orice produs imaginea poate beneficia de „hartie de impachetat”, poate beneficia de publicitate si i se pot aplica tehnici de marketing.

Afirm ca videochatul este o platforma care te ajuta sa-ti vinzi imaginea. Ei bine poti profita de imaginea ta pentru a crea surse de venit FARA a fi nevoit/a sa prestezi online. Dau un exemplu pe care stiu ca il cunosti sau de care ai mai auzit. Ai vandut un filmulet sau o poza/fotografie in format digital pentru mediul online? Daca te-ai folosi de aceste resurse pentru a mari substantial castigurile si popularitatea? Acesta este doar un segment din sectiunea „branding” caruia i se pot aplica tehnici de marketing si publicitate.

Am citit materiale pe net in diferite forumuri, pe site-uri si alte bloguri in care sunt expuse print-screen-uri, imagini sau mai stiu eu ce alte date din care reiese ca  „apeland la serviciile noastre”  ai posibilitatea sa castigi acele sume extraordinare de bani. Nu neg faptul ca aceasta strategie putin denaturata  da roade insa majoritatea ne cunoastem interesul, majoritatea dintre noi vrem sa castigam bani multi care sa ne achite datoriile, sa ne plateasca facturile, sa ne ajute sa ducem o viata mai buna, fara lipsuri, sa ne acopere din punct de vedere financiar necesitatile.

Ei bine putini pana acum au pus punctul pe „i” … defapt,  foarte putini doresc ca un model sa cunoasca aceste lucruri. Putini au interesul sa ofere informatia curata si „ne-imbogatita” de ce? Pai de ce ar face acest lucru?  Traim in mediul in care „informatia costa” .

Personal lucrez  pe aceasta nisa din 2007, nu am o experienta extraordinara  in domeniu si nu s-a rasturnat caruta cu cunostinte la mine in ograda insa din acest material vei putea trage singur/a concluziile proprii, nu ceea ce vor altii sa stii.

In acest articol voi scrie despre cele 90% dintre modelele care nu castiga un apartament din doua sesiuni de videochat, voi scrie despre cum iti poti mari veniturile din activitatea de videochat folosind anumite tehnici de marketing si publicitate, cum sa-ti construiesti un brand si cel mai important „atitudinea”  in camera de videochat.

Pentru ca nu sunt un expert in a scrie romane, voi  incerca sa segmentez acest articol sub forma unei platforme. Fiecare pas, fiecare segment este in stransa legatura cu celalalt asa ca e bine sa ai rabdarea necesara si sa citesti acest articol in intregime.

Voi sari peste definitii si argumentele ce ar trebui sa defineasca unele expresii cu care esti sau nu familiarizat si voi incerca sa sciu pe intelesul tuturor.

Videochatul este o platforma care te ajuta sa-ti vinzi imaginea in mediul online.

Exact prin asta se poate defini activitatea de videochat. Prestezi in fata unei camere web si esti platit/a pentru ceea ce faci. Pe scurt, iti vinzi imaginea.

Unul  dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont este atitudinea. Cel mai probabil ai navigat si tu prin alte camere ale modelelor, sigur ai putut observa  diferente majore intre caracterele lor, cel mai probabil te-ai uitat si la numarul de useri existenti pe camera.

Te-ai intrebat vreodata de ce, cum este posibil ca un anumit model sa aiba pe camera un numar de 2k useri desi arata mai nasol ca tine si nu face mai nimic dar totusi primeste tipsuri?

Te-ai intrebat ce e in neregula cu tine? De ce nu te place lumea in comparatie cu un alt model caruia nici macar fata nu i se vede pe camera?

Te-ai intrebat cum de este posibil ca un model care pur si simplu tasteaza pe iPhone, nici macar nu-si baga userii in seama are pe camera mult mai multi useri si castiga mai mult decat tine care faci showri aproape pe nimic?

Ei bine cazurile/exemplele de mai sus sunt doar o mica parte din lista de intrebari pe care unele modele le au, probleme reale de care se izbesc zi de zi in activitatea lor de webcam performer.

Raspunsul nu este unul simplu, dar parte din el este acest cuvant „atitudinea”.

Daca as fi un user (non-model) si ajung in camera ta si din start, in primele 5 secunde, sunt intampinat de o fata  plictisita, acra, de un model obosit si sictirit, ei bine… caut link-ul catre alt model.

Majoritatea userilor care acceseaza aceste site-uri cu caracter adult NU doresc  si nici nu au chef sa fie intampinati de un rebut, asa ceva au probabil si acasa. Site-urile de acet gen incearca sa ofere vizitatorilor o scapare, o pauza limitata in care sa uite de probleme, necazuri si alte chestii cu care se confrunta zi de zi. Unii dintre vizitatori pur si simplu doresc sa comunice, sa socializeze, nu neaparat sa-si satisfaca necesitatile hormonale in fata unui webcam-performer. De aceea, „atitudinea” in fata camerei web trebuie sa inspire incredere,  sa devina familiar, sa ajute pentru scurt timp acel vizitator sa-si uite problemele. In stransa legatura cu „atitudinea” este si capacitatea de a citi printre randuri, nu e nevoie de cursuri in psihologie dar e bine sa cunosti cateva stereotipuri de useri si sa-i poti indentifica rapid.

Nu pot da un exemplu in acest sens pentru ca imi este imposibil, fiecare model cu o oarecare experienta stie ca in camera lor nu au parte numai de gentelmani, la fel cum si userii stiu ca nu toate modelele sunt de treaba. Nimeni nu neaga faptul ca sunt modele care nu au nimic altceva in cap decat gasirea de noi posibilitati si oportunitati pentru a mai „insela” un user cu un cont mai gras in banca. Nu afirm ca e ceva gresit sau aiurea. Fiecare face ceea ce poate pentru a castiga mai mult insa moralitatea si venitul pe termen lung sunt dezavantajate. O astfel de actiune si mentalitate are castiguri pe termen scurt dar cu efecte dezastruoase in unele cazuri. Nu voi da exemple… sunt sigur ca multi stiti la ce fac referire.

Cum interactionezi cu userii care ajung pe camera ta este un punct foarte important asupra caruia trebuie sa te gandesti. Eu ti-as sugera cateva indicii: zambeste, adreseaza-te fiecarui user in parte folosind numele lui la sfarsitul unei conversatii, nu-ti  „spala rufele in public” decat daca ti se ofera  aceasta varianta, deoarece nu sunt multi aceia care vor sa-ti cunoasca dramele personale, ca ti-a murit pisica si ai nevoie de 300E pentru acte sa adopti alta sau mama are nevoie de o interventie chirurgicala, trebuie sa platesti chiria si ai ramas in urma cu facturile. Desi sunt oportunitati pe termen scurt de a face bani mai multi, vei avea de pierdut enorm. Cunosc zeci de cazuri si toate au acelasi final nu tocmai agreabil.

Ar mai fi de scris mult pe acest segment insa ma voi opri aici.

Un alt segment asupra caruia doresc sa insist este mentalitatea. Majoritatea  modelelor din Romania si cu precadere din zona Europei de Est, au o mentalitate ceva mai disociata, o mentalitate restrictionata si inchisa. La polul opus sunt performerii americani care gandesc ceva mai deschis, out of the box, care se mandresc cu ideea de a deveni porn-star si nu le este jena sa afirme acest lucru. Noi, ei bine noi preferam sa nu ne cunoasca lumea, ne speriem de expunere internationala pe aceasta nisa… preferam sa mergem la sigur  fara riscuri. Este de inteles dar in acelasi timp, aceste mentalitati inchise, ingradite de propriile idei si concepte ne impiedica sa ne dezvoltam pe orice plan, fie el financiar sau nu.

Dau un exemplu, daca la noi un webcam performer, un model de videochat de top cu un castig pe sesiune de circa 30k este etichetata ca „slut” la americani, acelasi model este etichetat ca porn-star si considerat un”model” de urmat de catre celelalte colege de breasla.

Inhibitiile si mentalitatea ne tin pe loc ba chiar ne trag in jos. Nu mai fac referire la cunostintele sau rudele care afla despre activitatea ta de model videochat si te eticheteaza ca vagaboanta, tarfa sau mai stiu eu ce alte denumiri  mai folosesc unii.

Schimba-ti mentalitatea pas cu pas, gandeste pozitiv si gandeste mai intai pentru binele tau. Daca este cazul, schimba si cercul de prieteni, nu trebuie sa depinzi de nimeni, de nimic si in niciun caz nu datorezi nimanui explicatii . Atata timp cat zona ta de comfort  mental este nealterata, vei avea incredere in tine si rezultatele vor aparea  IMEDIAT si GARANTAT.

Voi sari direct in segmentul de profil public, ceea ce vad userii, o parte din ceea ce vrei sa fi.

Creeaza-ti o imagine, de preferat ar fi putin imbunatatita dar nu departe de adevar.  Foloseste la maxim toate avantajele de care dispui si aici nu ma refer doar la aspectul fizic.

Personal cu asta ma ocup in mediul online, ridic de la zero modele sau cupluri de webcam performeri .

Nu este usor si necesita multa dedicare insa rezultatele sunt un succes.

Ce inseamna sa creezi un brand?  In industria adult este foarte important sa iti creezi un brand, sa ai expunere, sa ai un nume…. ceva in genul tipelor care apar la tv pe post de co-moderatoare gen Dragusanca sau mai stiu eu ce nume cu „greutate blonda”  iti este familiar.

In industria adult nu poti avea succes daca nu te expui, mai ales in mediul online.

Pentru a-ti crea un brand ai nevoie de investitie financiara, necesita o viziune, necesita perspicacitate si experienta. La noi aceste idei nu sunt practicate, nu sunt prea mult folosite din simplul motiv ca nu sunt cunoscute. In afara, doar pe asta se bazeza cariera unui webcam-performer de succes…. intr-adevar suntem mult in urma.

Ce trebuie sa faci ca sa iti cresti veniturile din aceasta activitate?

–          Lucreaza, colaboreaza cu oameni care te ajuta, care urmaresc si sustin evolutia ta.

–          Investeste in imaginea ta, construieste-ti un brand.

–          Investeste in cunostinte si invata din experienta altora dar sa te definesca experienta ta.

–          Schimba-ti mentalitatea, stabileste un tel si lupta pentru el.

–          Insista asupra defectelor de orice natura si transfaorma-le in avantaje

–          Invata cum sa te exprimi, ce cuvinte si expresii au un impact aparte asupra userilor

–          Scapa de inhibitiile si stresul zilnic, cand intri pe camera online esti o alta persoana, esti un personaj.

Acest articol nu il voi finaliza acum, este un text destul de lung, dar voi reveni cu o continuare cand voi crede ca este timpul sa adaug continuarea acestui text.

Pentru a clarifica cateva detalii si sa va dovedesc ca ceea ce am detaliat mai sus nu sunt doar litere tastate, am sa scriu ceva despre mine. Mai exact despre experienta pe care o am in domeniu.

Din anul 2007 lucrez doar in acest domeniu dar pe diferite nise. Colaborez cu studiouri din Statele Unite, Germania, Franta, Rusia si Italia atat pe nisa de marketing, publicitate, brand cat si webdesign.

Am propriul meu studio afiliat care este manageriat de o echipa experimentata. Lucrez atat cu modele din Romania cat si cu modele internationale, prorn-stars si studiouri individuale.

Personal agreez colaborarea cu MFC si mi-am indreptat atentia cat si resursele catre acest site cu serviciile sale. Colaborez constant cu modele cunoscute ca Chasity Merlow, Morgan Reese, Brie Taylor si multe alte modele de care sunt sigur ca ai auzit daca ai o anumita experienta in domeniu.

In mediul online administrez un serviciu ce tine de partea de design  si branding, serviciul de studio si cam atat. Daca ai alte intrebari, ma poti contacta.

Nota autor:

Desi imi pierd sirul ideilor destul de des, tocmai pentru ca, cantitatea de informatie este mai mare decat viteza cu care pot tasta.  Am sarit unele aspecte  dar voi reveni asupra lor cu alta ocazie.

⇐ Partea 2

249 de gânduri despre &8222;De ce nu castig din videochat? Ce mai trebuie sa stiu despre videochat?&8221;

  1. dane esti super inteligent! si eu fac videochat si stau ca o momaie in cam si castig 50 de euro pe luna…intru si rar din cauza asta. pur si simplu nu-mi place ceea ce fac si nu-mi vine sa zambesc. nu toata lumea poate sa faca asta. e greu sa mimezi placerea timp indelungat

  2. Multumesc Mihaela,
    Nu sunt super inteligent insa am experienta. Am colaborat si inca colaborez cu modele atat din romania cat si din strainatate. Un portofoliu ce cuprinde nume cunoscute pe plan international, staruri porn, modele cu experienta si nu numai. Tot ceea ce ai citit in acest articol stiai defapt, gandeai deja unele aspecte numai ca nu le-ai constientizat sau nu le-ai pus in practica.
    Intradevar este foarte greu sa devii o alta persoana in fata camerei web si sa afisezi un zambet non-stop cand ai 3 premium si 100 guesti pe camera dar nimeni nu plateste nimic.
    Iti propun un exercitiu simplu, atat tie cat si altor modele care vor „lectura” acest articol,
    Inainte sa intrii pe camera online, cauta un site cu bancuri sau un videoclip amuzant pe youtube care sa te binedispuna. La prima vedere pare o prostie dar pe cat de simpla este aceasta tehnica, tot atat de eficienta este si rezultatele sunt vizibile imediat.

    Am mentionat in articol ca ceea ce vad userii are un impact extraordinar. Daca psihicul tau este ok, te simti bine in pielea ta, pur si simplu radiezi iar acest lucru este vizibil si asimilat de vizitatori.
    Foarte multe modele din romania dau chix pentru ca nu au o „scoala” in acest domeniu. 90% dintre modelele romance cred ca activitatea de videochat consta in ati afisa zonele intime in care introduci fel de fel de jucari. Total gresit. Partea principala este sa ai perspicacitatea de a citi camera, de a oferi imaginea femeii perfecte fiecarui vizitator in parte (noroc ca sunt clasificati pe stereotipuri si e usor).
    Tot ceea ce scriu (articol si comentariu) sunt chestii pe care modelele le cunosc dar nu le constientizeaza si din acest motiv nici nu au un real succes. Sunt trei puncte majore: increderea in sine, dezinvoltura / lipsa de inhibitii si capacitatea de a te transforma in altcineva. E simplu si totusi atat de greu.
    Mult Succes si Sarbatori Fericite tuturor.
    Best regards Dan N

  3. in sfarsit, am gasit ceva folositor pe net… si eu fac videochat cam de un an. cu pauza de jumatate de an… nu mi-a mai venit sa intru pentru ca faceam foarte putini bani. inca nu stiu care e problema, de obicei rad, glumesc, intru in starea care trebuie. poate stau si prea putin, avand in vedere faptul ca am si un job full time. sincer, nu stiu ce ar trebui sa fac mai mult ca sa am si eu ceva castiguri.. poate ma poti ajuta! eu nu stiu sa fac trecerea de la free chat la private. nu vreau sa fortez oamenii sa intre, vreau sa vina in private de buna voie. dar ma gasesc ca stau ore la povesti in free, iar in private nu mai intra nimeni.. cum sa fac? multumesc!

  4. Buna rodi,
    Nimeni nu are cheia succesului insa totul pleaca de la propria persoana, de la tine. Videochat nu inseamna numai dezbracat si activitate xxx in fata camerei web, dar asta o sti deja.
    In articolul de mai sus aminteam de stereotipi. La fel ca si premium/basic users ce-ti acceseaza pagina de profile sau camera la fel sunt si modelele, sunt mai multe stereotipuri de modele. Din pacate nu putem ajuta pe nimeni in ceea ce priveste comportamentul si atitudinea in fata camerei mai mult decat explicatiile si argumentele din articol, cu atat mai putin prin intermediul unor comentarii pe blog. De aceea preferam sa dam detalii amanuntite DOAR modelelor cu care colaboram constant pentru simplul fapt ca „le cunoastem”. Ca sa poti gasi o solutie trebuie sa-ti creezi propriul profil psihologic. Stiu ca suna oarecum „pe dinafara” insa asa procedam. Daca te cunosti pe tine mai intai, ai toate informatiile necesare sa-i poti „citi” si pe ceilalti. Suna probabil a „brambureala” dar asta e o solutie. Uite ca exemplu am sa-ti fac eu un profil psihologic doar din randurile pe care le-ai scris. Ai inhibitii, inca ai retineri si nu te-ai acomodat pe deplin cu aceasta activitate. Desi vrei sa lupti, crezi ca nu ai armele necesare, faptul ca stai la „povesti in free” imi sugereaza ca esti o persoana comunicativa dar fara incredere in sine. As putea continua cu alte doua-trei paragrafe dar timpul nu-mi permite si nici nu doresc sa o dau in stamba daca ma insel.
    Materialul de mai sus este pur informativ, nu reprezinta o solutie 100% garantata (desi partenerii cu care colaboram pot garanta 100% efectivitatea acestui material). Daca ai capacitatea sa pui in practica macar 50% din sugestiile mentionate in articol e imposibil sa nu se observe si o evolutie.
    Dan N @ Studio CSSMFC Productions

  5. @yana
    adica?
    Tu postezi, eu raspund (daca e cazul). Ai alte sugestii, feel free to share …
    (teoretic mai intru pe skype dar din motive strict profesionale) css.mfc

  6. ai dreptate in ceea ce priveste profilul meu psihologic. intr-adevar, nu am trecut inca peste inhibitii, dar nu le las sa se vada in activitatea mea sau cel putin asa imi place sa cred. e adevarat ca trebuie sa ai incredere in tine ca sa poti sa transmiti ceva dincolo de web. am sa incerc sa trec peste inhibitii si sper sa reusesc sa castig ceva din treaba asta, daca tot m-am bagat…:P. mi-ar placea totusi sa existe o reteta a succesului, sa existe ceva care sa iti garanteze castigul. daca as fi sigura ca perseverenta si experienta te ajuta in timp, nu as mai sta pe bloguri… dar poate mai e nevoie si de putin talent. nu stiu. oricum, am sa pun in aplicare sfaturile tale si iti multumesc pt post!

  7. Si eu am început sa fac videochat de o săptămana, pot spune ca e ok deocamdata:)) stau prost la capitolul comunicare cu persoanele care intra in privat, sau cand ma abordează in free.Parca nu stiu ce sa le zic , mi se taie filmul :)), trainerii imi spun sa vin cu ceva nou, sa vorbesc cu ei…….nu stiu ce sa fac, despre ce sa vorbim ??? Daca ei întreaba decat hru? Where u from??raspund si pac…. se așterne liniștea , as vrea sa stiu cum sa ii abordez!! Hellppppp

  8. Ai traineri cretini. Ghici ce… nu e nevoie sa reinventezi sistemul de comunicare, in cazul tau nici nu trebuie sa „vi cu ceva nou” … Sunt cateva zrci de raspunsuri pe care le poti da unei astfel de comunicari, dar, iti sugerez sa nu gandesti ca un robotel.
    La banala intrebare „how are you?” raspunde astfel: „hey, take a second and look closely at me, if I smile… you can guess I’m doing fine, if my eyes are tiered… means I’m bored to death…Now guess how I am?” … si imediat faci o fata pe care nu ai mentionato. Pentru o simpla si banala intrebare poti crea o poveste de raspuns. Exemplul poate nu este cel mai bun insa am incercat sa iti dau o idee.
    Raspunsul meu nu este unul brutal gen „i’m fine thanks” pentru ca, inevitabil incheie subiectul… dar daca in loc sa raspunzi robotizat, arunci o vorba care sa angreneze vizual si comunicativ interlocutorul ?!
    In exemplul de mai sus il determin sa-mi acorde mai multa atentie, sa-mi citeasca expresile fetei dupa care e posibil sa-si pregateasca un raspuns. Inainte sa-si formuleze raspunsul, „faci fata la care nu se asteapta” … din nou e bombardat cu o informatie, va fi interesat sa dea un alt raspuns si este surprins de fata pe care trebuie sa o „citeasca”… Si voila… inevitabil incepe un alt tip de comunicare.
    Marea majoritate a modelelor romance in general nu stapanesc bine limbile straine de aici si rezultatul „robotizarii” comunicatiilor. Cele mai cunoscute cuvinte sunt: tip me bb, hru bb, tkns pls…
    Nu am sa mai continui acest comentariu pentru ca voi scrie mult prea mult.
    Ideea e simpla, nu trebuie sa vii cu nimic nou, nu trebuie sa descoperi alfabetul… trebuie sa angrenezi interlocutorul in discutie, nu sa-i tai macaroana scurt si la obiect.

  9. BUNA SEARA AM 53 ANI SI LUCREZ LA JASMINE NU MA DESCURC NU STIU CUM SA PUN WEB-UL AM SI UN JOB M-AU TAXAT PT CA ETC VB CU EI AM DEJA 4 PRIETENI DAR ATAT IMI VINE SA MA DUC LA BAIE SCRIU DAR JASMINE MA TAXEAZA CHIAR NUMAI STIU CE SA FAC AM SCRIS PT CA SUNT LA PAMANT NU CRED IN CASTIGURI MARI DAR MACAR ACOLO
    MULTUMESC PT CA AI CITIT
    CRISTINA

  10. Buna seara Cristina,
    Eu sunt Dan. Personal nu recomand nimanui colaborarea cu Live Jasmine din foarte multe motive. Unul dintre ele fiind si acela de „absenta” din fata camerei web. Din pacate nu am ce sfat sa-ti dau decat cel ce tine de „tehnic”… cand se iveste o problema si trebuie sa pleci din fata camerei web, ai doua variante, ori dai „away” sau pur si simplu inchizi softul si te deloghezi. E logic, daca nu mai esti online, nu au ce taxa.
    Ca tot afirmam indispozitia personala de a colabora cu modelele de pe Live Jasmine… daca nu esti in top sau daca nu ai un fidel care sa contribuie lunar si substantial la balanta de castiguri, pe Live Jasmine e foarte greu de castigat bani din videochat. La polul opus, serviciul pe care il agreez este MyFreeCams iar de mai bine de 3 ani Chaturbate (Chaturbate a sistat inscrierea de modele noi din zona tarii noastre).
    Deci… iti recomand sa nu intri pe camera inainte sa-ti fi rezolvat problemele personale de orice natura.
    Incarca-ti bateriile cu o doza de rabdare si tot ceea ce poti sa faci este sa-i dai inainte.
    Mult succes Cristina.

  11. eu am inceput cu imlive, cam o saptamana… mi-era f greu.. nu reuseam sa ii duc in pvt. intrau in free, vorbeau, ma complimentau de mama focului, dar pvt pauza.,.. dupa aia m-am inscris pe mfc! mie imi place enorm ideea. nu castig f mult nici acolo, dar stiu ca trebuie sa am rabdare, sa imi ridic camscore-ul, dar macar am libertate de a ma juca putin cu membrii.simt ca asta e site-ul care imi merge cel mai bine, desi deocamdata repet, nu castig mult. mai am de invatat… poate vii cu niste sfaturi 😛

  12. Buna din nou Rodi,
    Ceri o cheie a succesului?! Nimeni nu o are dar toti si-o pot crea.
    Nu am sa ma repet insa, in cazul tau ar fi indicat sa gandesti „out of the box” . Marea majoritate a modelelor par trase la xerox in ceea ce priveste comportamentul in fata camerei web. La fel pateste si vizitatorul, daca navigheaza din camera in camera si toate modelele fac acelasi lucru, folosesc aceleasi expresii „tip me bb”, stau in aceeasi pozitie (intinse pe pat) e normal ca atunci cand intra in alta camera sa aiba sentimentul „am vazut pe una, la fel sunt toate” .
    Nu sunt model pe MyFreeCams dar daca as fi, cu experienta pe care o am, as ajunge in top foarte repede. De ce? Pentru ca am imaginatie si evit sa copii comportamentul celorlalte modele… bla bla bla iar am sa scriu un roman aici…
    Postez o lista, e mai simplu.

    • Evita sa repeti excesiv „tip me bb”
    • Evita sa stai lungita pe pat cu nasul in tastatura mai mult de 5 minute
    • Zambeste tot cat de mult poti
      micro expresiile faciale au o influenta extraordinara
    • Periaza-ti vizitatorii
      multi sunt cretini pe fata, nu trebuie sa te enervezi chiar daca in anumite cazuri iti vine sa le arati degetul mijlociu
    • Foloseste-te de sarcasm din cand in cand in conversatiile cu tenta gen „show boobs bb” .. as raspunde cu „my boobs had become like green text on a yellow stripe…everybody wants to see that” (un exemplu pentru vizitatorii mai inteligenti/ asa arata cand primesti tips)…
    • Fi activa, nu lasa „dezamagirea” sa ti se citeasca pe fata
    • In free, cam dificil sa-ti agati „clienti” daca nu te folosesti si de anumite artificii.
      dansul erotic este cel mai bun stimulent

    E mult de scris dar ma opresc aici.
    Iti pot sugera un raffle mai special pt a atrage activitate in privat.
    Succes.

  13. Buna , de ceva timp ma tot documentez de ce am nevoie pentru a incepe activitatea in videochat, (de acasa), dar am mici retineri pentru ca nu stiu pe ce siteuri ar fi mai ok sa „lucrez”.Daca ma puteti ajuta cu o recomandare a 2-3 siteuri daca se poate, din discutiile anterioare am inteles ca Jasmine nu e prea ok …

  14. Salut Ardelean,
    Din cate imi sugereaza „numele” esti baiat deci site-urile care accepta male webcam performers sunt destul de putine.
    In cazul in care doresti sa-ti infiintezi un studio-afiliat pentru a inscrie modele noi, e ceva mai mult de scris intr-un singur reply pe acest blog.
    Momentan, nu pot sa fac nicio recomandare pentru ca nu stiu exact ceea ce vrei.
    O lista cu servicii videochat care merita atentia: MyFreeCams.com, Chaturbate.com, LiveJasmin.com, ImLive.com

  15. A… sunt fata 😀 doar ca am vrut sa respect cerintele… era nume , nu prenume 🙂 de fapt e Ioana 🙂

  16. Cute… my bad. MyFreeCams si Chaturbate sunt sugestia mea personala (bazata pe experientele anterioare cu celelalte site-uri de nisa)
    Succes Ioana.

  17. Buna.Lucrez in videochat de 10 ani(cand exista doar ifriends) si de curand am deschis un studio.Deci experienta am,cu toate ca in ultimii ani videochatul s-a schimbat destul de mult.Am modele foarte frumose si cand spun asta nu exagerez cu nimic dar nu fac bani.Am apelat si la un fotograf profesionist de curand crezand ca o sa aduc imbunatatiri dar rezultatul nu a fost chiar cel asteptat.Aparatura este performanta(din acest punct de vedere nu exista pb).Fetele se aranjeaza,vb frumos,zambesc,danseaza.Ma poate ajuta cineva cu un sfat?multumesc

  18. Buna Gia, am o singura intrebare: Cat la suta, din articolul de mai sus poti afirma ca e deja pus in practica?
    Asa cum afirmai, videochatul nu mai e ce a fost acum 10 ani… ba de la an la an un ochi cu experienta sesizeaza schimbarile (fie ele de orice natura)
    In articolul de mai sus care cuprinde 2 parti am amintit ceva legat de branding, la noi nu se practica si sunt 100% sigur ca modelele tale au romania banata deci Branding pentru un model in mediul extern (online) inafara site-ului pe care lucreaza este binevenit si da rezultate garantate. Pot da zeci de exemple ale unor modele care au ajuns in top ajutate de aceasta tehnica de marketing si publicitate. Nu ma lungesc mult dar daca zici ca ai modele frumoase, active si totusi rezultatul in balanta de venituri este sub asteptari, ceva tot nu merge cum ar trebui. NU exista o cheie a succesului universala care sa functioneze pentru toate studiourile/modelele . Nimeni din cate observi nu specifica si site-ul/serviciul pe care activeaza si imi este dificil sa ofer o sugestie generala.. Personal as recomanda o implicare mai mare pe segmentul promovare model din 10k useri mai cad 50 tipsuri dar din 100 useri slabe daca se arunca 2-5 tipsuri e ok.
    Succes si sper sa va fie de ajutor macar o parte dintre sugestiile noastre.

  19. Buna.am citit cu atentie articolul tau,deaccea am si postat aici deoarece ideile tale sunt foarte bune.si mai mult esti atat de amabil sa le asterni gratis.Lucrez cu imlive,camcontacts,streamate,streamray,jasminul,adultwork,xlove,MFC.stiu parerea ta despre jasmine dar cele mai mari venituri pe studio le am de aici,adultwork si imlive.dar nu te gandi ca sunt exeptionale.si da,modele sunt banate pt ca asa doresc ele.Doar un singur model e pe cale sa-si ceeze un brand,asa cum spui tu si acest model lucreaza exclusiv pe jasmin,si totusi nu trece de 150-200 $ pe zi.Cat despre MFC,pur si simplu nu merge in ciuda faptului ca le-am creat profile dragute,le-am instruit cu tot ce am stiut despre acest site.Cand am deschis studioul mi-am pus un target de 500 euro pt fiecare model la 2 sapt(un target decent pot spune) care in ciuda eforturilor nu este atins de catre toate fetele…

  20. Bun. cred ca ai capacitatea de a citi starea de spirit a unui model inainte de a intra live, ca administrator de studio (putini fac asta) este de datoria ta ca modelele tale sa se simta in largul lor, sa nu fie stresate inainte de a intra live pe camera. Impunerea unui target lunar provoaca stres (daca nu ating minimul ce fac?!) fiecare admin de studio isi manageriza (e un cuvant asta?!) resursele si modelele asa cum crede el/ea mai bine dar eu unu, daca as fi in locul tau chiar acum, as renunta macar pentru 3-4 luni la targetul impus. Prima si a doua luna as monitoriza starea modelelor, daca pot observa schimbari in atitudine, stare de spirit, comunicare si acomodare apoi urmatoarele 2 luni as monitoriza balanta de venit… si poti face o diferenta intre cele doua (cu target adica sursa de stres si fara target) … intradevar este un proces destul de lung dar care iti poate garanta un raspuns exact ori veniturile scad din cauza ca modelele si-o iau in cap ori veniturile cresc daca impui un target strict .
    E doar o sugestie la care te poti gandi nu e neaparat sa o pui in practica…
    Cand ne lovim de astfel de piedici e bine sa analizam si sa detectam sursa problemei, apoi cautam solutii.
    Daca nu ai facut asta pana acum, iti sugerez un team-building activity…. Adica as proceda astfel… fac un anunt modelelor si le zic ca peste doua luni, daca incasarile ating un anumit prag , luam o pauza de un weekend sau cateva zile si mergem in excursie sa ne relaxam la munte… bla bla bla…. all inclusive. Chiar daca as pierde 3-4 mii de euro pe un astfel de team-building am de castigat mai mult deoarece modelele isi vor da interesul mai mult si e imposibil sa nu se vada diferenta…

    Nu stiu, sunt multe de discutat pe tema asta cu impulsionarea si stimularea modelelor, comunicare admin-model, team-building, recompense bla bla bla.
    Inainte de a fi manager de studio esti om, la fel si modelele… 10 minute te dezbraci de caracteristicile definitorii unui manager si discutati ca de la om la om… problema poate fi una simpla, solutiile se gasesc doar prin comunicare.

    – Iar am scris un volum aici–

  21. salut,imi place foarte mult ce ai scris si mi ar placea sa mai citesc articole scrise de tine,poate chiar sa te si urmaresc pe facebook. iti doresc succes in continuare,te admir si nu glumesc. multumesc

  22. salut florentina, din pacate timpul nu-mi permite sa scriu mai multe articole pe aceasta nisa. In ceea ce priveste facebook, ei bine socializez foarte bine si inafara site-urilor sau a retelelor sociale. Momentan colaborez cu https://camgirl.cloud pe parte coding / webdesign

  23. Buna Dan , desii nu am lucrat in acest domeniu ,din pricina castigurilor care stiam ca sunt undeva peste media unui job normal ,as dorii sa incerc insa eu caut un studio profesionist. Spuneai ca ai un studio? Da mi cateva detalii te rog

  24. Buna,Dan! Eu lucrez in domeniul videochat-ului de aproximativ 1 an.. Am inceput cu ImLive,apoi dupa o perioada de o luna am renuntat la cont din cauza ca membrii palavrageau mult pe free ,iar in privat mai rar intrau,nu mergea prea bine.. Dupa o mica pauza am aflat de Cam4.com si mi-am facut cont. E un site unde se castiga destul de bine, unele modele ajung si la 2000 de tokens pe zi. Eu sunt destul de multumita de castigurile de pe acest site, tu ce parere ai despre el? Multumesc anticipat.

  25. Nu parerea mea personala conteaza, defapt nu are nicio importanta ce cred eu despre serviciul sus-mentionat. Daca tie iti merge ok si esti multumita de incasari e bine. La fel de bine castiga si alte modele pe site-ul de care aminteai unde iti intrau multi doar in free si mai nimeni in privat. Recenzii si feedback-urile sunt oarecum irelevante deoarece totdeauna vor fi opinii pro si contra. La fel si pe Chaturbate, sunt modele care nu castiga destul si renunta, argument… in contradictie colaborez cu modele care au renuntat la alte servicii gen MFC sau ImLive unde castigau putin si sunt multumite cu veniturile cumulate de pe Chaturbate. Cred ca depinde de tine ca model si de gramul de noroc.
    Succes

  26. Am intrat si eu pe site-ul tau si vad ca se poate lucra de acasa,am un pic de neincredere sa trimit poze,copie buletin pe un site si nu vorbesc cu nimeni inainte.Pe ce site-uri se fac conturile??multmesc

  27. @ Yna – Nu mai colaborez cu modele din Romania din foarte multe motive, prin urmare detaliile sunt irelevante.
    @ gogu – esti prea cretin pentru lumea in care incerci sa respiri.
    @ vali – Nu, nu mai raspund la mesaje pe email… prea mult spam
    @ al3xinno – vacanta in Sighisoara, abea ne-am intors.

    Gata, am raspuns la toata lumea incusiv la comentariile pe care nu le-am aprobat din lipsa de relevanta cu subiectul.
    O saptamana superba, bye-bye

  28. Buna.
    Mi-ar placea daca ai scrie ceva mai multe exemple de raspuns la intrebarile des intalnite.. cum a fost „How are you?”. Ai o imaginatie mai bogata si raspunsurile tale ajuta enorm, sunt geniale.
    Multumesc.

  29. @Izabela … ceea ce-mi sugerezi nu prea are relevanta… adica ce ai sa faci? ai sa dai copy/paste cu raspunsuri diferite la intrebari de gen „How are you?” … Chestia e simpla, un vocabular ceva mai larg in limba engleza si nu te impiedici cu un singur raspuns „I’m fine tnx” . Fiecare conversatie trebuie (in opinia mea) sa decurga natural nu fake ca unghiile false, botox, sani siliconati, nasuri prin bisturiu… macar conversatiile sa fie ceva mai naturale… Parerea mea personala.
    Nu am idee… aruncati si voi cateva intrebari si am sa adaug cateva raspunsuri .
    Hai bafta. 🙂

  30. Buna, Dan!
    Imi place mult cum gandesti! Eu cred ca felul in care suntem, actionam si gandim ne defineste mai mult decat cat de bine pregatiti suntem la un moment dat al vietii noastre, fie el examen, sau o discutie cu un membru pe care nu stim sa il abordam. Te felicit pt felul tau de a fi!
    Am 20 de ani si vreau sa imi incep zilele astea activitatea in acest domeniu. M-am tot gandit mai de mult, dar de abia acum am luat decizia finala. Deocamdata sunt in stadiu de a-mi gasi un studio serios din toate puctele de vedere ( promovare, bani, atitudine fata de modele) si oscilez intre Standard si Charm Studio…
    In principiu am inteles ca se lucreaza doar pe Streamate, iar plata se face saptamanal in contul de Payoneer. M-am uitat pe mai multe forum-uri si am gasit un model care se plangea de Standard cum ca ar avea oameni pusi pt a lua fetelor din banii de pe card… Mie la telefon mi s-au parut in regula si voi merge la interviu maine.
    Sunt foarte motivata sa lucrez si vreau sa imi dau tot interesul. As vrea sa stiu insa cam cat de multi bani si cat de repede se pot face in conditiile in care ai o atitudine deschisa, potrivita acestui tip de job si desigur si cateva carti citite, astel incat sa poti vorbi cu cineva mai mult de 2-3 minute.
    Astept si alte mici trucuri, joculete care se practica si care sunt bine primate de useri.

    Multumesc mult!

  31. buna.am si eu o intrebare.fac videochat de acasa si vreau sa stiu cum sa procedez cu lumina.ma gandeam sa imi cumpar o umbrela de difuzie dar nu stiu de care cu 2 neoane cu unul.ma poti ajuta te rog?inca o intrebare:contracost ai putea sa ma ajuti personal cu aceasta problema?sa imi spui ce trebuie sa cumpar cum sa aranjez camera?

  32. ti-as recomanda un kit complet profesional utilizat si de fotografii cu experienta in micro-studio. Cred ca vei gasi si pe thegift.ro astfel de kit-uri. Nu am cum sa-ti sugerez pozitionarea pentru ca tine mult de incinta, culoare pereti, distanta dintre subiectul pe care se focalizeaza lumina si sursa de lumina…. sunt cateva chestii de care trebuie sa tii seama… in plus conteaza si webcamul (reglari/setari, stream) toate trebuie sa „lucreze” una cu alta.

  33. am inteles multumesc!acum intrebarea mea este ai ideea de unde as putea sa aflu aceste chestii?ca pe internet nu am gasit!help:(

  34. iti dai seama ca nu am habar despre aceste lucruri insa stiu foarte bine cat de importanta este lumina si decorul camera este logitech c920 una dintrele cele mai folosite pentru videochat imi cumpar si tapet un tablou si o canapea sau un pat foarte ok,dar nu ma descurc deloc cu acel kit nu stiu de care trebuie sa cumpar de aceea am nevoie de o persoana care se pricepe

  35. pai nu ai nevoie de internet ca sa-ti reglezi webcamu-ul in functie de lumina ambintala. Instalezi luminile, si faci setari din camera pentru claritate, luminozitate si ce setari mai are webcam-ul. E logic daca e sa apropii mult prea mult sursa de lumina pe „subiect” vei exagera cu lumina. Cand mentionam culoarea peretilor ma refeream la reflexia luminii. Daca ai peretii albi, incinta este mai luminata, daca peretii au o culoare mai inchisa e logic ca incinta sa nu fie atat de luminata. Nu e nevoie de cunostinte de fizica insa pozitionarea luminii de ambienta necesita putina atentie. Peretii albi sunt refractari la lumina, peretii de culoare inchisa, mai putin. Nu am idee de dimensiunile incintei insa o camera normala de apartament are intre 3-4 metri latime pe 5 metrii lungime… stipulez pentru ca nu am habar de spatiul amenajat in care lucrezi. Amplasarea surselor de lumina sintetica (nu naturala, lumina pe timp de zi) pentru o camera de studio este adaptabila de la caz la caz.

  36. ok am inteles.si ce kit imi recomanzi?culoarea tapetului nu va fi alb ma gandeam la un mov sau un rosu ceva.insa nu am habar despre kit deoarece am vazut si kit cu 2 neoane si cu unu singur la asta ma refer in mod special.

  37. Rosu si mov (depinde de nuante/intensitatea culorii) nu reflecta albul (lumina) Ti-as recomanda cu doua neoane dar daca este prea multa lumina, scoti sursa de lumina din priza si cu mare atentie renunti la un neon. Deasemenea poti achizitiona mai multe kitu-ri cu un singur neon si te folosesti de 2 sau 3 doar daca se cere. Dispersia luminii trebuie sa fie din fata stanga si dreapta (ar fi recomandat si din spate) … nu stiu, ai fost la o sedinta de shooting in studio? Unuii fotografi folosesc stanga-dreapta si fata, altii stanga dreapta si spate (in spatele unui material textil de culoare alba mai au doua surse de lumia). Gandeste ca sursa de lumina este un triunghi. De la sursa pleaca unchiul ascutit, baza triunghiului cade pe obiectul luminat, daca folosesti 2 surse, jumatate din sursa 1 sa cada pe obiectivul luminat si jumatate din baza sursei 2 sa cada pe obiectivul luminat. Cu cat muti bazele ambelor surse spre obiectul luminat cu atat lumina este mai puternica… Iti aduc multe detalii si argumente care mai mult iti ridica semne de intrebare decat te-ar ajuta sa ajungi la o concluzie personala optima pentru tine.
    Cu mai multe detalii nu te pot ajuta, nu am cum. Succes

  38. ultima intrebare este:culoarea umbrelei sa fie alba asa i?tu ce zici?

  39. Personal as prefera alb dar nu sunt expert. Avand in vedere si culoarea tapetului (inchis) as opta pentru alb… ca deh… ai nevoie de lumina dispersata, negru nu disperseaza lumina o absoarbe. Prin textura umbrelei se produce dispersia, sunt umbrele cu dispersie focalizata care folosesc argintiu pe interior iar exteriorul este negru. Ai optiuni pe care doar tu le poti alege pentru ca sti toate detaliile (distanta, ambient, obiect luminat s.a.m.d)

  40. dap la asta ma gandeam si eu sa iau alba.mersi frumos pentru ajutor.si pana la urma asa voi face voi lua 2 si banuiesc una cu lumina rece si una cu lumina calda.hmm cred ca asa trebuie nu?sa pun una in dreapta si una in stanga.probabil te am plictisit cu atatea intrebari dar daca tot dau ceva banuti pe aceste kituri macar sa iau ce trebuie 😀

  41. Bravo Dan, frumos articolu’ ! Cornelia dak esti din C-ta te pot ajuta live, problemele de lumina sunt grave si trebuiesc remediate imediat pt. ca imaginea este primul impact cu lumea de ”dincolo”, mai ales dak lucrezi pe directsex sau jasmin (dak vrei tag HD), valabil este si pt. pc (procesor, memorie, placa video, internet, etc.).

  42. Avantgarde Studio este un studio de videochat modern, condus de o echipa de profesionisti cu experienta in videochat si management. Aici este locul in care nu numai ca vei gasi un mediu atractiv si relaxat de munca, dar vei avea parte de apreciere pentru eforturile pe care le depui.
    Afla mai multe pe http://www.studioavantgarde.ro Te astept sa te convingi.

  43. mersi bobby dar din pacate sunt din bucuresti insa cea mai mare problema a mea este urmatoarea.am cumparat umbrela de difuzie si am dat ceva bani pe ea 270 lei am tapet am calculator de 6000 lei camera logitech c 920 internet de 1 g deci spune mi si mie ce ar mai trebui sa am ca sa mearga treaba bine?am nevoie ce i drept de cineva care stie sa faca profilul ok pe mfc dar nu cunosc pe nimeni si nu am idee cum sa setez camera sa se vada ok..o idee?

  44. pai sincera sa fiu habar nu am de ce nu se vede ok camera.nu stiu cum sa fac setarile de exemplu exposure,gain,white balance si toate celelalte nu stiu sa le fixez…si nu stiu cum sa lucrez la profil am inteles ca se lucreaza cu un program de exemplu sa fac o poza si acolo sa imi scriu cati tok pentru un filmulet sau ceva.adica sa scriu pe poza si apoi sa o pun la profil:(

  45. Bobby puncteaza bine cu „imaginea este primul impact” . Intradevar, am o oarecare experienta in editarea si webdesignul profilelor MFC dar serviciul are caracter comercial si evit pe cat posibil colaborari cu modele si studiouri din Romania (cu mici exceptii bineinteles) – Daca esti interesata de profil mfc, webdesign profesionist ma poti contacta pe adresa personala de email. In ceea ce priveste setarile webcam, am sa rog un alt model sa-ti dea cateva indicatii

  46. serios?multumesc foarte mult.imi trimiti tu un email pe adresa mea si apoi te contactez eu sau cum facem?

  47. Ok, inteleg ca cineva are nevoie de ajutor cu un Logitech 🙂 Pentru ca si eu am acelasi tip de camera, here we go: o deschizi frumusel, vezi sa fie setata pe Photo, nu video, setezi rezolutia la 15 (maxim), click pe webcam options, debifezi auto focus daca este bifat, vezi sa fie tras maxim la stanga adica pe sharpen (unde-s muntii aia sau ce sunt), mai sus sa fie right sound bifat, dupa care intri la advanced settings.
    Aici e relativ simplu: prima data click pe restore to defaults, anti-flickr bifat NTSC 60 HZ, image orientation: normal, debifezi cele 3 casute de la right light, gain si white balance.
    Teoretic iti seteaza automat cea mai buna lumina si culoare dar de obicei trebuie umblat putin la:
    – gain: aproape de maxim dar ai grija ca daca e chiar la maxim iti face pielea sa straluceasca si nu e ok
    – exposure il poti mari pana ti se pare tie ca e lumina potrivita dar nu il da la maxim pentru ca o sa te misti in reluare si ti se vad miscarile robotice
    – white balance e bine sa-l tii la putin peste jumate, asa nu o sa ai culori reci sau sa pari palida si nici nu o sa fii portocalie/rosie daca il dai la maxim.
    La celelalte 3 eu nu umblu decat foaaarte rar: color intensity, contrast si brightness. Contrastul il poti mari putin de tot daca ti se pare prea stearsa imaginea. In rest nu, ca le dai peste cap si nu mai sti cum sa repari.
    La final Save, Done si aia e.
    Sa iti urmaresti imaginea la fiecare setare in parte ca sa poti compara.
    Cam asta ar fi 🙂
    Eu asa imi setez camera, poate altii fac altfel, dar la mine se vede ok cu setarile facute cum am explicat mai sus.

    Cat priveste profilul de MFC, Dan face o treaba extraordinara 😀
    Mult succes!

  48. buna,ma numesc Ramona,lucrez in industria videochatului de 2 ani pe livejasmin,nu pot spune ca mi-am cumparat 3 case ca anumite colege dar nici foarte rau nu a fost.Incerc cat de mult pot sa investesc in imagine ( poze) si decorul camerei. Luna aceasta a intervenit o mare problema , merge extraordinar pentru mine colaborarea cu livejasmin, membrii care se logheaza in chatul meu sunt de proasta calitate si oarecum ma simt putin derutata.Recent mi-am creat conturi pe imlive si naked.com dar as dori sa te intreb Dan ce program imi recomanzi pentru a folosi simultan cele 3 site-uri?
    iti multumesc anticipat!

  49. Personal nu as recomanda sa intri online cu stream pentru 3 site-uri. Splitcam este un program care te poate ajuta. De ce nu recomand? Pentru ca ai un consum foarte mare de banda, CPU si alte resurse care pur si simplu iti inrautatesc calitatea stream-ului si nu te avantajeaza cu nimic. Stiu si inteleg ce inseamna sa te zbati si sa nu te alegi cu rezultate satisfacatoare dar stream pe 3 site-uri nici pe departe nu e solutia optima. http://camsplitter.en.softonic.com/

  50. iti multumesc foarte mult Dan,o sa downloadez ce mi-ai recomandat si voi reveni cu o postare! Sper ca voi avea rezultate bune cu splitcam!

  51. Buna dan.am lucrat in 2006 in domeniu apoi pauza….intre timp m am gandit ca ar fi o solutie pt rotunjirea veniturilor si as vrea sa ma apuc iar de treaba. As vrea sa incerc cu mfc, insa cum ma poti ajuta cu profilul? As dori sa fie ceva care sa traga nu doar o poza banala,mentionez ca nu ma ajuta extraordinar de mult aspectul fizic, sunt undeva la mediu. Mc

  52. Buna Camelia, „mediu” inseamna ca ai ti-ai format o parere despre tine dar in mediul videochat parerea ta despre tine trebuie sa fie „extraordinara” … Daca tu te vezi sexy si minunata, cu mici trucuri si „ei” te vad la fel de sexy si minunata.
    In ceea ce priveste profilul MFC… din 2007 lucrez pe aceeasi nisa si nu folosesc „doar o poza banala” cand creez branduri, nu coduri myspace. Poti vizita „portofoliul” la adresa http://css-mfc-profile.design-xpro.com/ pentru inspiratie. Un profil personalizat de la zero costa mai mult decat un template existent. Daca te intereseaza un anumit profil imi transmiti pe email-ul personal si iti pot arata online cum functioneaza pe contul meu MFC.

  53. buna, dan!
    as vrea sa stiu cat se mai castiga din videochat in romania, in anul 2014, din experienta ta ca administrator.
    in conditiile in care un model lucreaza 8h/zi, o luna intreaga cu exceptia a 3 zile, are net si web performat, decor bun, etc. cat face intr o luna?
    ma refer la castigul total, fara sa scadem ”taxa” studio-ului.
    de asemenea, ce atitudine atrage mai mult: jucausa sau misterioasa?
    ms mult!

  54. nu are relevanta raspunsul meu. Sunt perioade cand merge foarte bine, bine si jalnic… si nu totdeauna performerul si ambientul sunt piesele principale

  55. Buna din nou Dan , am o problema grava cu mfc-ul , de cate ori incerc sa intru imi apare urmatoarea eroare :
    An error has occurred!
    We were unable to authenticate your account. Contact us for assistance. Sorry for the inconvenience. Le-am trimis foarte multe mailuri despre problema aceasta dar nu am primit nici un raspuns . Pe 16 cand s-a facut plata am primit doar 3 sferturi din ea , adica mi s-au oprit 250 de dolari din bani , daca te-ai mai confruntat cu astfel de probleme pana acum , spune-mi si mie te rog frumos ce se intampla sau daca se mai poate face ceva , multumesc mult .

  56. Buna 🙂 Am 21 ani, si as vrea sa incep si eu acest ‘job’ .In primul rand ce camera video/web sa folosesc. (max 400€) Mi-as dori una performanta dar nu foarte complicata. astept raspuns. Mulțumesc :-*

  57. Bună!.. Fetelor.. Cornelia.. vreau să vă ajut și eu! 🙂 Vă rog citiți până la capăt, sau cât puteți, mie unul nu mi se pare așa mult, sunt doar cateva idei și e posibil să aflați și cateva indicii ajutătoare, care sa va ajute în performanța voastra, ori cel puțin o încurajare! Verbal ar fi durat 2 minute, dar scrisul ocupă mai mult spațiu și e mai obositor de parcurs.

    Sunt din Bucuresti și am facut o Facultate în Domeniu, astfel încat mă pricep la chestiile ce țin de Camere Web, Înregistrari Conturi pe Net și Calculatoare: componenete vs. perfomanță vs. software vs. modul de utilizare al Stream-urilor, și procesele de functionare din spatele tuturor acestora.

    Cum arat și din ce sunt făcut !? Pot fi găsit ușor pe AnunțulTelefonic, dupa numărul:0758#566#588. Stergeți dv caracterul #, e pt protecție. Am poze acolo destule, și anuntul se recunoaște ușor pt ca seamănă cu ce am scris mai jos.

    Din pacate eu nu pot să creez profiluri personalizate tip portofoliu, cum creează Dan, pt că necesită cunoștințe mai avansate de Web Design, prin codare sau lucru cu metode grafice. Le-aș fi putut dobândi, înca din perioada facultății, dar nu mi-au atras suficient interesul.

    Sorry, nu consider că aceste cunoștințe mă vor ajuta pe mine sa îmi fac viața mai bună, decât cu banii castigați de pe urma unui astfel de job. Am eu o filozofie întreagă despre astfel de lucruri ce iți fac viața mai bună. În opinia mea, singurele lucruri care iți fac viața mai bună, pe toate planurile, sunt acele lucruri care ajută la dezvoltarea, lărgirea, îmbogățirea și creșterea Conștiinței individului uman, cu lucruri valoroase din punct de vedere moral, emoțional, educațional, rațional și intelectual, cum ar fi: psihologia, filozofia și celelalte știinte care diverg din ele, precum și alte intelectualisme de genu, ce se întind peste arii vaste de cunoaștere. Dar ghici ce !? oameni cu o astfel de cunoaștere nu sunt cautați.. căci deh.. oamenii intelectuali sunt periculoși: cunosc lucruri, văd in profunzime neregulile din mersul societății și apoi se revoltă. Cine vrea revolte, rascoale și revoluții ? Nimeni ! Mai bine o apă și un pământ, și „pace” peste tot: calm și liniște prin ignoranță și îndobitocire. Nu se caută și sunt prost plătiți, tocmai pt a-i decuraja! Să renunțe la ce fac ei, să se dea la brazdă cu celelalte oițe ascultătoare, să redevină și ei mai proști, ca toți ceilalți de altfel.

    Mentionez ca am citit Tot Articolul – Partea 1 și toate comentariile, până la ultimul. Bun articol! am mai aflat ceva folositor! Dan are dreptate! nu-mi dădusem seama, nu credeam că și aici ține de personalitatea individului, credeam că toți ceilalți că e vorba numai de sex și atât. Dar e normal, că e ca și cum ai începe o noua relație de fiecare data cu altcineva într-un timp foarte scurt, numai ca una virtuală, de data aceasta, și de sperat – cu o persoană de calitate. În acest caz, ca „relația” să continue, trebuie să știi să te recomanzi ca femeie: imagine, atitudine, comportament, exprimare; să fii originala, autentică și naturală; nu falsă și robotică. Pot da exemple de ce anume ține, ca să poți face asta: în mare parte sa te cunoști pe tine însăți [=autocunoștere], după cum spunea și Dan. Dobândești această autocunoaștere, studiind și aplicând psihologie. Și mai pot spune despre cum sa faci asta: inclusiv despre psihologie și exemple cum să te recomanzi și să atragi membri în privat ca femeie. Numai ca nu în comentariul ăsta, e prea mult de scris și trebuie sa ma culc si eu puțin, poate mai pe seara sau maine.

    De ce fac eu asta ? Ce vreau, ce urmăresc ?
    Daca o domnișoară dorește sa imi ofere o conpensație băneasca, în urma oferirii serviciilor mele, în cazul în care acestea v-au fost de un real folos, atunci această conpensație este bine venită! Daca nu.. ma bucur că v-am cunoscut, am prins înțelesurile ce le-am prins din ce-am văzut și ce-am cunoscut si.. din toată inima.. vă urez succes !
    Mai mult.. mi-aș dori ca o domnișoară, daca binevoiește sa formăm un cuplu, pt ca sunt și eu interesat să încerc această meserie.

    Cum arat și din ce sunt făcut !? Pot fi găsit ușor pe AnunțulTelefonic, dupa numărul:0758#566#588. Stergeți dv caracterul #, e pt protecție. Am poze acolo destule, și anuntul se recunoaște ușor pt ca seamănă cu ce am scris mai sus.

    Toate cele bune! O zi splendidă in continuare !

  58. Succes Mihai 🙂
    Personal as recomanda colaborari de acest gen deoarece sunt de un real succes (daca seriozitatea si experienta profesionala au o baza stabila). Nu pot citi si starea de spirit sau caracterul lui Mihai din comentariul pe care la scris dar imi pot da seama (si oricine o poate face daca citeste cu atentie) ca domnul mentionat anterior are cunostinte in domeniu si are idee cum sa-si prezinte „oferta”.
    De ce recomand astfel de colaborari? (ca sa nu las idea suspendata) – pentru ca majoritatea studiourilor de succes folosesc traineri care sustin si incurajeaza modelul. Nu ma lungesc pentru ca e Duminica si mai am alte treburi dar investind in propria experienta cu maxim de profesionalism nu ai nimic de pierdut.
    Succes tuturor.

  59. Buna Dan, am citit cu foarte mare atentie tot ce s-a scris aici , cu multe lucruri sunt familiar facand de ceva vreme videochat ,dar cu altele inca nu .spune-mi de te rog ca baiat se poat face bani facand videochat ?Avand in vedere ca tu ai ceva experienta in aceste cazuri .
    Lucrez pe lj,stremate,si xlove , sunt site-uri okay pentru un baiat?
    multumesc si astept un raspuns .

  60. Salve Bogdan, am sa-ti raspund foarte scurt, in topul personal, Chaturbate e cel care aduce castiguri semnificative. Din ceea ce am auzit, CB ar fi cel mai ok…dar cred ca depinde foarte mult si de performer. Sunt cazuri in care altii castiga mai bine pe stream sau xlove. Cheia succesului „la sigur” este diferita pentru fiecare performer in parte, ceea ce am scris mai sus sunt generalitati.
    Succes.

  61. Multumesc, Deci ca si performer masculin ar trebuii sa imi incerc norocul cu CB ,right?
    O zi frumoasa!

  62. Daca nu au sistat inscrierile noi de pe teritoriul Ro, ar fi o sugestie de luat in considerare. Garantii nu ofera nimeni dar „incercarea moarte’nare” .
    Bafta

  63. buna… am facut zilele trecute un cont pe chaturbate..si spre marea mea uimire..am doar 2 guesti in camera..si atat..cum pot face sa aduc trafic in pagina?? am experienta de 5 ani in chat..mai concret in xlove..aveeti cunva idee cum ma pot promova acolo?? cu respect..

  64. Buna! Ma interesa si pe mine o colaborare..as avea nevoie de cineva cu experienta pt customizarea unor profiluri pe cateva siteuri de videochat!Astept un raspuns in cazul in care ma poti ajuta

  65. Inafara de activitatea ta online de pe Chaturbate, mai folosesti alte surse de trafic? Spre exemplu, Chaturbate ofera un widget interesant care iti permite sa preiei camera prin iframe si sa o postezi pe un site extern. Am intalnit modele care folosesc Blogger.com ca sursa de trafic pentru ca intr-o pagina au pus un ifarme cu camera lor… Sunt multe sugestiile pe care ti le pot da pentru a creste traficul dar nu toate au rezultate imediate.
    Succes

  66. Daca site-urile respective suporta HTML-CSS edit te pot ajuta. Exemplu ca servicii MFC – Cb, NiteFlirt… Nu toate site-urile adult ofera posibilitatea de a edita codul sursa pentru profilul personal.

  67. salut.
    niste site-uri pentru pentru cuplu imi poti recomanda si mie te rog ? momentan am cont pe lj si imlive

  68. buna seara, sunt interesata sa aflu mai multe amanunte in privinta MFC, daca ai timp ….
    1 doresc sa stiu cum trebuie facut profilul cu mici exemple daca se poate
    2 poate imi dezvaluii ceva „chichite” ce ar fi bine sa le stiu…
    eu nu activez de mult in domeniu 2 luni, fac de acasa si ma chinuii sa ma „ridic”
    iti multumesc mult si iti doresc numai bine.

  69. Buna,Dan am 30 de ani si de aproape un an si jumatate incerc sa fac si eu chesia asta cu chatul.Mie imi place cel mai mult pe chaturbate,desi am incercat mai multe….zambesc,dansez,chiar uneori rad in hohote,stiu engleza la perfectie…am lumina webcam logitech..deci practic am tot ceea ce imi trebuie.Problema mea sta in felul urmator:uneori mi se umple camera si cu peste 600 de membrii insa nu primesc tips orice as incerca si orice as face.Sunt disperata si desi uneori imi petrec chiar si 10 ore socializand cu usherii…mi se pare ca nu am noroc deloc.Am uitat sa specific ca sunt slabuta am un corp ok..deci sunt ok si totusi uneori nu fac nimic si mi se pare pierdere de timp.Ma poti ajuta si pe mine te rog.Multumesc anticipat

  70. salut , am si eu o problema legat de acest jasmin . De o luna de zile de cand lucrez pe el nu fac absolut mai nimic timpul mi-l respect stau in jur de 6-8 h pe zi comunic cu membrii , guestii care ii am sau nu ii am si nu inteleg unde este problema . culmea ca mai multi bani fac pe flirt4free care tariful il am de 70cpm/min si nu fac pe un site care era inainte destul de popular si acum a ajuns un site de 2 bani care nu numai … a scazut si comisionul de la 35%free chat a ajuns la 30% si in caz ca ai cv bad deja te ma ia nervii cand vad 25% chiar habar n-am ce sa mai zic , Ma repet . zambesc si comunic ma misc in fata camerei dar lipsa trafic . am mai lucrat in trecut din 2008 -2013 si am luat 1 an pauza … acum vad ca tot sa schimbat . profilul meu este ok pozele sunt profesionale deci … unde gresesc ?
    A! am uitat sa mentionez ca tariful meu este de 2.99/min nu e un tarif care sa ii usuce dar cu 30 usd pardon euro care baga in cont le ajung 10 min de pvt .
    parca totusi lipseste ceva de aratat arat bine pe camera nu sunt pers urata .
    de le 3000-4000$/sesiune am ajuns la 40-50usd ?

    camera web logitech c920 lumini bune , decor un acvariu ( ceva viu deoarece m-am saturat de tapet 🙂 )
    te rog lamureste-ma si pe mine cat de cat cu cateva idei unde gresesc conversatie exista stare de spirit exista si sa nu punem la socoteala si zambetul . deja ma dor muschii la cat zambesc :)))

    Multumesc .

    Cristian

  71. @Ana – @Anna – @Cristian – Mai inati de toate… Sarbatori Fericite.
    Anna – mici exemple nu exista, portofoliu da.
    Ana – nu exista o „formula magica” sugestiile din articol sunt oarecum generale pentru ca tine de persoana si caracterul fiecaruia sa se faca placut/a. Ana, tu nu ai „fideli”…cunosc modele care isi scot banii din 3-4 tiperi permanenti iar altii 5-7k se bucura de „activitatea” modelului moca.
    Cristian – marile website-uri de nisa au inceput sa devina supra-aglomerate, la fel se intampla si cu MyFreeCams sau alte servicii similare cu renume. In maxim 1-3 ani nici Chaturbate nu va mai avea acelasi succes in comparatie cu anii precedenti. E similar cu societatea in care cu bucurie traim (ingnorati sarcasmul)… aia care’s smecheri si au, vor avea si mai mult ceilalti…sub nivelul marii… In domeniul de nisa e la fel… modelele de pe primele pozitii se bucura de toata atentia iar cele mai noi, desi activeaza mai bine nu sunt cunoscute…

    Nu sunt un guru in materie si nici nu ma intereseaza sa fiu, articolul pe care l-am scris e pur informational.

  72. Buna din nou Dan,sarbatori fericite si tie si iti multumesc pentru raspuns si pentru timpul acordat…si totusi ce ar trebui sa fac sa am ”fideli”???

  73. hello dan. Am o intrebare „interesanta” …si nu prea reusesc sa gasesc un raspuns clar,deci am sa te intreb pe tine. Deci,povestea mea e simpla- am lucrat la un studio 4 luni,doar pe Jasmin. Din PRIMA SEARA am avut trafic si am facut 150$. In prima perioada am facut 2000$,iar in luna urmatoare am ajuns la putin peste 3000$. Am decis sa lucrez de acasa pentru ca multe lucruri incepeau sa ma enerveze in studioul ala si nici timp nu mai aveam. Imi fac eu cont,pun poze de calitate(facute cu aparat sony,nu camera profesionala canon):)), si in sfarst ma loghez…si am avut neplacuta surpriza,sa vad ca am 3-4 guest in camera si 2-3 membri,de imi venea sa plang efectiv.si abia am facut 50 de dolari,tinand cont ca la studio faceam 300 pe seara,indiferent de zi.. Eu care eram obisnuita sa am vreo 40 de membri in camera si membrii noi constant si nu mai faceam fata sa le raspund in frechat,ma trezesc ca nu am cu cine vorbi. Si INTREBAREA e-are importanta daca lucrezi la studio sau acasa? Adica,ce poate face studioul? te promoveaza pe ale siteuri sau cum? Vorbind doar de Jasmin,ca eu doar pe ala stateam/…si ma tot intreb care e diferenta si de ce la studio am avut super trafic din prima seara si acum lucrand de acasa,nici dupa 5 zile nu am…adica am momente cand am 0 GUESTI in camera,iar la studio cand ma logam,dupa prima secunda vedeam cum creste numarul guestilor si cum se umple camera de membri….Care e parerea ta? aaa..Si daca asta conteaza,am camera logitech c920,exact ca la studio,2 lumini si se vede perfect pe camera,chiar mai bine decat la studio,dupa cum mi-a zis un membru,iar decorul e frumos si classic,tot ca la studio,deci no difference.

  74. Buna, interesant articol!
    Eu practic meseria asta de aproape un an, am lucrat si pe chaturbate, am avut peste 60.000 membrii si am facut banuti frumosi, insa am fost pe cuplu.
    Acum am reinceput sa lucrez iar in chaturbate, insa nu pot sa cresc deloc contul, am avut diverse strategii insa de data asta nu merge si nu pot sa inteleg de ce alte modele care folosesc aceleasi strategii ca si mine primesc tipsuri si le merge bine. Este o problema pe Romania? Au limitat aia ceva? Nu pot sa inteleg sincer…

  75. @alexa – traba cu „start de la zero” e intodeauna la fel…dificil. Inainte sa renunti la studio, ti-ai anuntat userii? ei stiu ca ti-ai schimbat contul? Problema cu studiourile este ca lucrezi dupa un program, ai sefi/sefe si imparti cu ei veniturile. Partea buna este promovarea. Studiourile au capacitatea sa promoveze si sa mediatizeze modelele in mediul online, este in interesul unui studio ca modelul cu care colaboreaza sa aiba expunere, trafic si sa faca bani…e logic. Modelele din Romania nu se arunca in promovare si branding pe cand cele dinafara, se bazeaza enorm pe exposure…iar cea mai buna modalitate de ati face reclama este mediul online.

    @Natasha – am o multime de argumente dar am sa ma limitez cat pot de mult. Industria adult pe nisa videochat in Romania a devenit supra-aglomerata. De ce crezi ca Romania a avut interdictie in ceea ce priveste inscrierea de noi modele din tara noastra. In plus, marea majoritate a modelelor de la noi, nu ofera calitate, si aici mentionez o limba engleza mediocra chiar sub nivelul marii… inafara de „tip me” ce poate sa scoata un model pe gura iti provoaca greata. Suprapopularea site-urilor/serviciilor de videochat cu modele beggers… E imposibil sa nu sti macar un singur model roman care sa nu aiba o mama in spital care necesita o interventie chirurgicala, o alta varianta este „stau in gazda, pay my rent”… si alte cateva mii de scamm-uri de acest gen… in plus chiar daca nu are nicio legatura cu videochatul, Mass-Media clasica are o influenta… acum cateva zile ma uitam la o emisiune de pe postul Rai 1 (Italian) in care discutau despre cersetorii romani si nu numai… cu cateva zile in urma, un alt post de televiziune francez de aceasta data, punea in discutie deschisa (gen Gadea) acelasi subiect… rromi si actiunile lor nu tocmai civilizate …Bottom line, desi nu pare la prima veder, insa astfel de „informatii” pot afecta drastic balanta de venituri.
    Nu exista o cheie a succesului, capacitatea modelului de a se adapta conteaza. Nu generalizez, personal nici eu nu as vizita camerele modelelor romance, nu de alta dar inafara de begging nu am intalnit altceva.
    Ma repet, nu toate modelel sunt asa insa marea majoritate 80% cam asta fac… modele noi, fara experienta, fara cunostinte de limba engleza, dar cu un tupeu de diva si extem de nepoliticoase au cam stricat apele pe site-urile cunoscute.

    P.S.: Recomand un serviciu nou in plina dezvoltare, din ce in ce mai agreat atat de modele cat si de useri.
    Recomand ModelCentro si eu colaborez cu ei dar pe nisa de webdesign.

  76. Sarbatori Fericite & Succes

    ______________________________________________________________
    Iar pentru domnul sau doamna „papicaca” cu adresa de email fake le transmit: *****ist-ule nu se scrie cu cratima iar celelalte amenitari sunt irelevante. Mai mult ca sigur esti frustrat/a.

  77. Merci pentru raspuns..si da,i-am anuntat’,le-am dat mesaj de pe contul nou. Pai si la studio am inceput „de la 0”,dar am avut trafic din start:(.. Ok si cum „promoveaza” studioul modelele? Exista o varianta sa ma pot promova singura?

  78. @alexa – daca ai cunostinte de marketing si publicitate in mediul online, poti sa-ti promovezi singura serviciile. Cele mai utilizate metode de promovare sunt retelele de socializare Twitter, Facebook, Google+… Twitter in special. Daca intradevar consideri ca activitatea de videochat este un business din care poti scoate bani, investesti in branding asa cum fac si modelele de prin alte parti. Un website, sedinte foto profesionale, pachete media atractive s.a.m.d – La noi nu se practica deoarece 99,9% dintre modelele „Made in Romania” nu investesc in propria imagine (care din punctul lor de vedere se rezuma la outfit si dildo) – wtf la noi videochat este inca un subiect tabu (argumentez cu 99,9% dintre modele au Romania banata pe camere, de ce nu au si americancele spre exemplu USA banata?) … Sunt multe argumente si sugestii dar ma limitez la ceea ce am scris anterior.

    ____________________
    Luam Pauza : am decis sa „luam” pauza in ceea ce priveste activitatea pe acest topic. Timpul nu imi permite sa citesc zecile de mesaje (marea majoritate nu le pot posta) si sa raspund. Aveti in mare cateva sugestii legate de activitatea de videochat in 2 articole destul de cuprinzatoare…restul trebuie sa vina din partea voastra. Have fun and b creative.

  79. Buna ,, eu muncesc in maletarosastudio cel din Bucuresti ,si are foarte mult trafic ,dar foarte mult, e propietarul studioului Spaniol,, am inteles ca saiturile da foarte mult trafic la straini. (bn mai mult decat la Romani) or pt ca are foarte multe studiouri prin Europa nu stiu,, dar am 2 luni de cand sunt la ei,, si mam ingrozit de ce trafic au.

  80. AriaStudio din Constanta angajeaza in conditii legale,optional cu contract de munca(cod CAEN 312201-operator calculator electronic si retele), fete cu sau fara experienta.
    Conditii exceptionale:training profesional,camere individuale,castiguri substantiale(1000-5000 $),posibilitate salariu fix ,plata la doua saptamani.In studioul nostru intregul personal este feminin.
    Locatie centrala(Bulevardul Tomis).Garantam discretie si intimitate.
    Colaboram si cu modele ce vor sa lucreze de acasa.
    Pentru orice alta informatie suplimentara:
    studioaria@yahoo.com
    http://www.ariastudio.ro
    MARIA-0721133353

  81. Buna Dan ! Esti genial ! 😛 Vreau si eu sa-mi faci profilul pe MFC … Astept raspuns !

  82. Buna ! Am probleme cu imlive ! „Sorry, but your application to become an ImLive Video Chat Host has been declined.” nu pot sa inru si nu inteleg de ce ? va rog sa ma ajutati

  83. Intelegi limba engleza? Trimite email si cere detalii. Daca intrunesti toate conditiile iti vor raspunde la email…dar cel mai probabil nu mai accepta noi inscrieri din romanica (posibil sa ma insel) nu reprezint imlive

  84. mi-au aprobat contul, am facut 20$ intr-o seara si dupa o zi cand am incercat sa ma loghez mi-a dat aceasta eroare. Cred ca daca nu mai accepta inscrieri din romania nu imi mai aprobau mie contul.

  85. Dragele,mele-nu-inteleg-de-ce-nu-va-faceti-conturi-singurele-un-card-Payoneer-si-spor-la-munca.Personal-nu-am-incredere-in-studiouri(undele-iau-si-50%-comision).Sfaturi-despre-lumini-si-umbre-le-gasiti-cu-google,la-fel-si-texte-in-engleza-care-sa-va-ajute-sa-raspundeti-la-intrebarile-usuale-folosite-de-useri.Dupa-parerea-mea-studiourile-se-adreseaza-acelui-segment-care-nu-detine-posibilitatea-de-a-lucra-de-acasa(din-diferite-motive-lesne-de-inteles)
    Dane,eu-tin-cu-tine!

  86. Buna tuturor , vreau sa multumesc tuturor pentru informatiile pe care le-ai dat pe acest blog , si vreau sa multumesc in primul rand lui DAN pentru acest blog si pentru acest articol, NU pentru ca m-ar fi ajutat si pentru ca , cred ca ma va ajuta , am incredere in mine, m-am apucat de videochat de 3 zile … fara a avea castiguri ca de exemplu azi dupa 8 ore de munca am strans doar 318 Token avend medie de 300 useri pe Chaturbate , tot astazi mi sa aprobat contul si pe MyFreeCams dar nu am intrat inca ,

    SINCER cred ca am pasit cu stangul in lumea videochatu-lui , si spun asta pentru faptul ca io am trait cu ideea ca videochatul consta in a sta ore in sir dezbracata in fata camerei si a introduce toate jucatiile in tine si a face tot ce spun toti useri fara a avea dreptul la refuz ( Traind cu impresia ca daca refuzi dai prost si lumea pleaca si = pierzi )

    Citind acest blog mi-am dat seama ca am gresit si ca trebuie sa schimb ceva, aproape tot …..

    tinand cont de faptul ca in momentul de fata am ramas fara loc de munca si ca videochatul este prioritatea mea pe viitor de venit voi incerca si voi face tot ce imi sta in putere pentru a avea si rezultat NU cred ca e imposibil , cred ca cu timpul pot aparea si rezultatele dar asta e alta treaba ..

    as avea si eu cateva nelamuriri la care sper ca DAN sau oricine altcineva priceput sa ma ajute , sa ma indrume ..

    1: am citit pe tot felu de bloguri si pe tot felu de site-uri despre * Ce facem in perioada de menstruatie * raspunsurile erau diferite si unele chiar nu isi aveau rostu .. tinand cont ca pe mine ma tine mult .. 5-7 zile .. ce ar fi de facut ?

    2: Am o camera A4tech PK-910H .. 1080 HD .. ma ajuta ? este buna ? exista ceva setari pentru a avea un randament mai bun pana imi cumpar alta ? ( Si aici ma refer in special la FPS ) daca depind si de camera sau doar de net ..

    Mentionez ca lucrez de acasa , pe chaturbate am inceput prin colaborarea cu un studio.. adica ei mi-au facut contul si am un procent de 70% bani zilnic si pe MFC voi incepe de maine pe cont propriu ..

    si daca voi mai avea si alte intrebari voi reveni pe acest blog , va multumesc inca o data

  87. @Loredana
    1. ce se poate face? Poti sa intri pe camera dar te poti rezuma la conversatii. Multe modele fac din aceasta perioada o problema insa poate deveni o solutie. Sunt useri care doresc sa vada ceea ce ai de oferit in aceasta perioada. Privaturile merg superb pentru astfel de useri (i-am etichetat cu scop argumentativ). Daca te simti ok si nu reprezinta un risc (de natura medicala) poti fara probleme sa-ti desfasori activitatile dar (accentuez) cu mai multa atentie… Nu totul se rezuma la bani.
    2. A4tech PK-910H – este un webcam decent cu o rezolutie de 2MP ceea ce nu e chiar optim in anumite conditii. Dau un exemplu comparativ, un smartphone decent are o rezolutie pe camera de 3MP, e logic nu se pot compara dar am argumentat.
    Un stream optim nu tine doar de webcam. Viteza la internet, capacitatea sistemului de operare si hardware laptop/calculator s.a.m.d
    Succes

  88. Buna Da, probabil ti-am mai scris sau nu , dar am o mica problema, un mic impas sa zic,
    Fac videochat cam de 1 an si jumatate la categoria baieti/gay, lucrez pe Live Jasmin,StreamRay si pe stremate.
    Toate bune si frumoase, castiguri okay la 4-5 h de munca zilnic dar parca de la inceputul anului ma plafonez, pe LJ nu mai e nici asa de mult trafic si parca imi scad veniturile.
    Sunt dezinhibat, stiu aproximativ cu ce se mananca vdc-ul dar totusi nu mai ies acei bani care ieseau inainte.Sa fie site-urile de vina sau eu?Multumesc si astept un raspuns
    Mentionez ca muncesc de acasa, decor okay, lumina si camera Logitech c920.Lucrez in intervalul de dupa-amiaza la noi gen.ora 14 incolo.

  89. @Bogdan salut,
    Nu stiu daca esti la curent cu ceea ce se intampla pe plan international din punct de vedere legislativ, UK face demersurile necesare pentru aprobare unor legi ce afecteaza si aceasta activitate. Similar si in alte tari cu statut european. Ce fac altii ne afecteaza si pe noi pentru ca „piata de desfacere” este internationala si mai putin locala. Deci da… vor fi mai putine castiguri si vizite in perioada ce urmeaza. Mai multe informatii de referinta gasesti pe xbiz.
    Cel mai probabil ne vom astepta la inca o criza financiara de mari proportii… 🙂

  90. Ooops, dar asta nu inseamna ca o sa moara vdc-ul, nu?
    In ce masura vor sa reglementeze aceste lucruri ?
    Nu mai dau voie sa existe site-uri de videochat sau limiteaza accesul membrilor?
    Multumesc

  91. Acces limitat, taxe mai mari, indeplinirea unor standarde …s.a.m.d
    Nu, nu cred ca videochatul are sa dispara. Cel mai probabil veniturile vor scadea, unele servicii vor inceta activitatea si alte masuri de supravietuire… acum pe cine il duce mintea poate profita… daca vii cu ceva nou e un punct in plus.

  92. Multumesc pentru raspuns, deci in principiu ar trebuii sa fiu cat mai bun in ceea ce fac si sa ma dedic cat mai mult pentru a putea scoate un ban din vdc.nu?
    Ma refer ca si baiat.
    Site-uri pentru baieti unde se mai misca treaba ?
    multumesc inca odata

  93. Buna dinou, se intampla ceva cu Chaturbate ?? ieri am primit o eroare 500 error internal server …. … am crezut ca e de la mine .. ( nu ma pricep ) si am chemat pe cei de la net sa imi instaleze windowsu l…. dar de ieri si pana azi nu am mai avut useri pe canal am doar 20 – 30 maxim de la 300 – 400 cat aveam cu o zi inainte .. si binenteles castigurile sunt zero ca 90 tk nu ii poti numi castig .

  94. @Loredana – Nu lucrez la Chaturbate. eroarea 500 este o eroare de server nu e de la tine. Cand mai primesti astfel de erori nu reintsalezi sistemul de operare 🙂 ci astepti pana se rezolva problema. E bine sa te documentezi inainte sa iei decizii majore.

  95. @Bogdan – In mare cam asta ar fi unul din pasii principali. Situatia siteurilor si serviciilor videochat este generalizata deci site-uri mai bune nu am cum sa recomand. Foarte multi performeri pun accentul pe orele active in fata webcam… prea putini au prins ideea ca videochatul practic vinde o imagine… in mediul online, strategiile de marketing au un impact extraordinar… Iti faci publicitate, iti creezi un brand si situatia se schimba din punct de vedere al castigurilor pentru ca oferi calitate nu numai cantitate… Think out of the box. 🙂 Succes la toti

  96. Intre noi fie vorba, celor de la CB li s-a cam luat de puhoiul de romance asa ca (nu ca fac teoria conspiratiei dar…) mai baga bete in roate uneori.
    Multe fete s-au trezit cu contul banat fara vreo explicatie si apoi au mers cu saru’mana la staff sa le dea voie sa faca broadcast din nou (am patit-o, stiu ce spun).
    Alta data, timp de cateva luni bune, nu au mai permis inregistrarea conturilor din Romania.
    Si exemplele continua.
    Ideea e ca Chaturbate avand trafic mare o mai pateste nepatita sa le pice serverele dar isi revin ulterior. Acum un an aveau upgrade si mentenanta aproape in fiecare seara cam intre orele 23 si 1 noaptea. Acum nu stiu daca mai este asa.
    Deci nu-i bai, problema nu e de la tine.
    In rest… mult succes si bafta la tk pana nu se strica de tot „piata” si pe site-ul asta.

  97. este posibil ca un moderator sa imi faca ceva la canalul meu ? pentru ca nu imi creste mai mult de 20 useri ce sa fac? sa stau online 8 ore pentru 100 tk ? :))))) spunt pusa in situatia de a cauta urgent pe cineva care sa ma ajute sa ma indrume sau sa caut de una singura o solutie o alta cale de a atrage useri ce a castiga $$$ … de a muta in alta pare .. nici nu stiu Multumesc de raspunsuri

  98. @Loredana
    Nu cred ca un mod are ceva personal cu tine. Este posibil ca in urma unor lucrari de mentenanta la servere sa ti se aloce alta banda mai putin accesata dar sunt doar presupuneri nu stiu cu certitudine. Ella are dreptate.
    La intrebarea ta raspunde si articolul de mai sus. In ambele parti ale articolului pun accentul pe branding, pe imbunatatirea calitatii imaginii pe care o oferi, pun accentul pe personalitate si alte segmente extrem de importante. Performerii din Romania se ascund (99% dintre modele au romania banata) cand ceea ce trebuie sa faca este sa-si expuna imaginea la fel cum fac si ceilalti performeri din USA, Franta, Germania care-si creeaza o imagine si inafara site-ului pe care activeaza… asta inseamna branding, marketing si publicitate. Nu e de mirare ca tot mai putini useri acceseaza camere modelelor necunoscute din Romania, nu exista expunere calculata fara risc doar cantitate…. pe tot mai putini intereseaza cantitatea… Traim in era vitezei, grupurilor si comunitatilor sociale pe diferite activitati… Daca esti ascuns pe un site de videochat te chinui mult prea mult si cam degeaba.

  99. „Nu stiu daca esti la curent cu ceea ce se intampla pe plan international din punct de vedere legislativ, UK face demersurile necesare pentru aprobare unor legi ce afecteaza si aceasta activitate. Similar si in alte tari cu statut european. ”

    omg cum asa??? ce masuri care ar afecta activitatea de chat? poti sa ne dai mai multe detalli,mai concrete??si de cand s-au propus????un link cu o stire pe tema asta ar fi super

  100. Sunt zeci de articole de unde te poti informa… uite unul la un sweep rapid http://www.xbiz.com/articles/legal/190061 si daca mai dai 2-3 click-uri gasesti mai multe informatii, unele legate exclusiv de industria adult segmentul videochat. Nu sunt birou de informatii asa ca va trebui sa depuneti un efort minim pentru a va informa. Gasiti multe discutii si pe forumul xbiz dar accesul este limitat (creezi cont)
    http://www.xbiz.com/news/190482
    http://www.xbiz.com/news/legal/188982

  101. Buna. Vad ca ai ff multa Experienta in domeniu. Vreau sa stiu BARBATII MAI CASTIGA CEVA DIN VIDEOCHAT? Am incercat sa intreb alti baieti de pw jasmin dar sunt camscumpi la vorba 😄

  102. Salut raul,
    Parerile sunt impartite la fel ca si realitatea. Sunt modele masculine care-mi castiga salariul pe o luna intr-o singura zi, si sunt performeri care se zbat sa atinga targetul minim. E imposibil de raspuns cu Da sau Nu. Per general se misc tot mai slabut pt majoritatea performarilor…cu mici exceptii

  103. Buna Dan . AM si eu o mica problema. In urma cu ceva timp am lucrat pentru o fata , acolo cat de cat imi ieseau banii , aveam program de 8 ore / zi ..dar dupa o vreme lucrurile s-au schimbat si am decis sa ma mut singura si sa incep sa fac pe cont propriu .. mi-am facut conturi pe diferite site-uri , totul bine si frumos. Tin sa mentionez ca acum nu stau la program de 8 ore / zi … stau 2-3 doar ( poate si asta sa fie problema ) .. dar .. sunt aceeasi persoana ( doar ca am un alt cont ) ..si totusi nu fac banii pe care ii faceam candva..de ce oare ? ma poti ajuta ? orice ar fi nu fac bani .. lucrez doar pe streamate si acum m-ar bate gandul sa incep pe jasmin ( desi niciodata nu mi-a mers , nu cred ca este de mine ) . nu stiu ce sa mai fac sa ajung macar la suma pe care o faceam in urma cu cateva luni cand lucram la fata respectiva.. te rog sa ma ajuti cu niste sfaturi .

  104. Da, timpul este unul dintre factori. Demonstrativ, pentru tine… o sesiune mergi pe program prelungit gen 8-10 ore si daca observi o crestere a balantei de venituri, aia ar fi solutia. Personal am colaborat cu performeri care au procedat exact ca si in cazul tau cu exact aceleasi rezultate. Succes

  105. Buna Dan

    Am si eu niste intrebari dpdv tehnic – nu am cel mai bun internet din lume dar nici rau nu e: am un upload speed de 2 Mbps. La capitolul calculator nu stau extraordinar dar nici aici nu e de plans – am un CPU de tip Intel i3 cu 2.4 GHz si 4 GB de RAM, merge destul de bine, e relativ nou.

    In ceea ce priveste aspectele pozitive – am webcam genial (Logitech C920), keyboard extern, poze f ok, profiluri in regula, etc. Nu stiu daca e calculatorul so-so sau internetul de vina, dar am probleme atunci cand incerc sa folosesc mai multe siteuri in acelasi timp. Pe scurt, cum fac oamenii astia pe la studiouri de folosesc un singur webcam pentru 10 siteuri si noi folosim splitter?

    Zic asta pentru ca am lucrat si de la studio si nu am logat niciodata mai intai splitterul – nu i-am intrebat atunci ca nu m-a dus capul 🙂 si am aflat abia mai tarziu ca nu ma pot loga cu acelasi cam pe toate sikte-urile. Acum ca sa vb despre problema mea mai exact, am VerySoft – splitterul de $20 – si de fiecare data cand intru cu 2-3 siteuri, adio audio! Cand intru cu webcamul normal, am audio pe LiveJasmin, dar pe MFC nu merge niciodata audio chiar daca ma loghez numai pe MFC (deci fara Splitter). ImLive-ul in general nu avea audio nici cand eram la studio ca au ei probleme, deci nu ma mai stresez, dar ce anume trebuie sa selectez si cum ca sa mearga audio pe MFC? Sau si mai bine – ca sa mearga si pe MFC si pe LJ.

    Am observat de multe ori ca nu am audio daca intru cu very soft pentru video nu tot very soft pentru audio. Totusi, nu am reusit sa inteleg care ar fi combinatia ideala – very soft pt video si microsoful intern al calculatorului pentru audio? Ca webcamul ar fi in uz si n-ar avea rost sa selectez very soft + webcam pt audio, nu?

    Mersi anticipat si scuze pentru povestile alandala! 😛

  106. @Tania intradevar din punct de vedere tehnic nu stai prea ok. Banda de stream si CPU va crea intodeauna probleme. Webcam, da e ok, insa banda stream consuma cel mai mult si ingreuneaza enorm daca folosesti mai multe site-uri. Camspliter isi face treaba dar nu suporta cererea. Pentru vei fara experienta dau un exemplu simplu si relevant. Ai 100 RON si mergi sa faci cumparaturi de la 3 magazine. Compara cu situatia urmatoare: Ai 100 Ron si faci cumparaturi la 30 de magazine. Pe scurt, nu e rentabil. Viteza internet si pc-ul sau laptopul trebuie sa imparta acelasi broadcast la mai multe site-uri ceea ce determina un consum mai mare de resurse. Personal recomand ultimele versiuni soft, redu functiile sistemului de operare la minim pentru a micsora consumul de CPU inutil si personal as renunta la cel putin unul dintre site-uri. Faci o treaba, fa-o calumea.
    Succes

  107. Eu de exemplu am facut fel de fel de schimbari,look decor,timp stat online,abordare etc…Frumusetea cred ca se situeaza pe penultimul loc,inainte de noroc…ca sa faci bani,trebuie sa fii spontan,sa razi,iar daca nu ai cu cine vb…deschide un text document si scrie acolo si razi cat poti de tare,si mai scapa si ceva pe gura,gen „you are crazy” da din cap si continua sa scrii. Stateam ore intregi fara sa ma intrebe unu ce fac…si ma uitam la altii altele.si am observat ca cel ce avea cu cine vb,si avea privaturi era asaltat de zeci de membri,pt ca spiritul de turma predomina si pe site-urile de genul,unde e unu se duc toti…si nu intelegeam de ce,daca ati observat cand va intra cate unu si va intreaba una alta si incepe o discutie care dureaza peste 3-4 minute mai apare unu si tot asa.Si pana la urma dupa ce am analizat si ii injuram,de ce nu intra,am hotarat sa ma fac ca am cu cine vb,si rad,si apoi rad de rasul meu degeaba…chiar acu scriu asta de vreo ora,ca tot ma intreaba una alta,probabil e plin de greseli continutul si non sens pe alocuri.Deci se poate doar ca nimeni nu vrea sa intre sa vb cu o persoana incruntata care sta ca un copac in fata camerei…spor la $$$$ si scuze daca e mai putin citet,sau cu sens textul…dar aratati-va gingiile si bateti la masina,e doar un mic sfat,eu asta am facut dupa ce am bagat in jur de 150 mil in pc camere outfit-uri decoruri s.a.m.d nu aveau nici o valoare daca eu nu ma schimbam…

  108. Buna! Lucrez in domeniul video-chatului de 1 an, am lucrat pe MFC, iar acum pe LJ. Toate bune si frumoase, am facut bani frumosi din asta dar problema e ca a trebuit sa impart banii cu un studio. Momentan asta fac si acum..din pacate. Pana intr-o zi cand am decis sa imi fac propriul pt mine, ca sa fac de acasa, pe MFC. Nu o a fost o idee ok, pt ca MFC-ul mi-a inchis contul meu si pe cel de la studio + o amenda de 1000$ pt studio. Cum am spus acum sunt pe LJ . As vrea sa ma intorc pe MFC, iar intrebarea e urmatoarea: Mai pot sa imi fac un cont evident cu datele mele pe MFC? Vreau sa renunt sa imi mai impart banii cu un studio. As fi tare bucuroasa daca mai ajuta. Multumesc! 🙂

  109. Buna Dan , am tot ce imi trebuie pt a incepe munca in domeniul videochat ca locatie si aparatura , doar putin ajutor imi trebuie sa fac conturile pas cu pas,am citit tot ce era pe blogul tau dar nu ma pot hotara pe ce site sa incep prima data pe czre mai merge bine? Stiu ca o sa spui ca tine de fiecare in parte unde ii merge bine si unde nu dar tu ce mi ai recomanda ? As putea face conturi pe mai multe sa nu stau doar pe unu ,tu ce sfat imi dai si cu ce ma poti ajuta in legatura cu profilul pe MFC ,trebuie sa fac contul mai intai si apoi sa lucrezi tu profilul sau cum ?sunt putin in aer cu atata informatie de pe net 🙂

  110. Chaturbate, MFC, LiveJasmin sunt unele dintre cele mai populare (si aglomerate) servicii. Pe oricare dintre aceste site-uri se fac bani daca arati bine, daca nu ai inhibitii si comunici ok. Pe MFC sunt modele de top si pornstaruri care practic au cam pus monopol insa sunt si modele mai putin cunoscute care au castiguri mai mult decat decente. Cb un site aglomerat dar nu tine stacheta atat de sus, aici ma refer la modele (sau cupluri) la care eu unu nici nu m-as uita dar asta e. LJ – similar, aglomerat, castiguri decente. Personal as opta pentru MFC sau CB… cel mai probabil sunt si alte servicii dar nu au inca un brand atat de puternic (CasCams, Cam4, Streamray si lista continua…) Pt mfc gasesti aici cateva informatii utile in limba romana forum misslally (forumul nu mai este activ, nu mai deserveste un serviciu dar informatiile sunt ok, un proiect abandonat). In ceea ce priveste serviciile pe care le prestez, au caracter comercial 🙂 – Succes

  111. Iti multumesc pt raspuns si pt tot ce faci si rabdarea pe care o ai cu toti, imi pare bine ca am gasit blogul tau,o sa revin cu detalii cum imi merge si bineinteles cu intrebari :d

  112. @Anitta – cu placere . Din pacate timpul nu-mi permite sa fiu mai activ cu proiectele secundare (ca si acest blog) insa, de cate ori am ocazia sa ofer o informatie sau sugestie care sa vina in ajutorul altora, ma implic.

  113. Buna, vreau sa cumpar un nou laptop pt video chat ,cel pe care il am se pare ca nu face fata ,este mai vechiut, ce ar trebui sa aleg sa faca fata la 2-3 sit-uri o data? ceva calitate-pret bun ,va pup:)

  114. offfffffffffffffffffffffffffffffff cate mai vad aici:) hai fetelor ca imi permit eu sa va dau cateva sfaturi si credeti-ma ca sunt folositoare

  115. acest articol se numeste trucuri in video chat
    Trucuri in Videochat

    Zambeste

    Membrii viziteaza acest acest site sunt pentru a petrece un timp de calitate, deci daca tu zambesti cand ei intra in « camera » ta, ei se vor simti la locul potrivit pentru distractie si vor sta mai mult…

    Vorbeste cu clientii

    Oamenii, vin la live chat pentru a avea contact direct cu modele, daca nu si-ar fi dorit divertisment ei nu s-ar afla acolo! Asadar, interactiunea cu oamenii este cel mai important lucru. Nu conteaza care este subiectul, despre care discutati, doar continua sa conversezi despre orice.

    Foloseste soapta !
    Folosind soapta…clientul se va simti intim cu tine si se va gandi ca exista « un tip » de relatie care e pe cale sa fie construita.

    Ignora persoanele agasante !
    Daca intri in contact cu « cersetori » sau clienti galagiosi in « camera » ta, nu-i lasa sa iti ruineze starea si ignora-i. Nu intra in altercatii cu ei ca alti membri, e posibil sa plece…deoarece ei cauta sa petreaca un timp de calitate, nu sa te vada “luptand cu cersetorii”.Ai posibilitatea de a evita membrii de acest gen si adminul va fi in camera cu tine sa te poata asista cu acest fapt.

    Nu stresa clientii sa aleaga varianta privat !
    Desigur, principalul scop al acestui job este sa ai clienti in privat, dar sa-i intrebi la fiecare 5 minute sa mearga in privat nu este cea mai buna cale de a ajunge in privat cu ei. Vorbeste mult cu clientii si fa-i sa « innebuneasca ». Spune-le lucruri personale spre exemplu : « Bob, ma faci atat de « hot » (fierbinte),incat imi doresc sa ma iei « doggy style ». Important este sa le spui pe nume, sa spui cat de excitata ce fac, astfel ei pot simti interactiunea si nu vor putea rezista sarmului tau prea mult si vor ceda.

    Spune-le ca esti singura !
    Depinde de tine daca vrei sau nu sa vorbesti cu clientii despre viata personala Dar, chiar daca ai un iubit, mai bine sa lasi clientul sa creada ca ei au «o sansa » cu tine. Foarte multi clienti cauta sa se indragosteasca pe site si acestia sunt cel mai probabil cei mai «generosi » clienti pe care ii ai !

    Spune-le sa iti trimita mail-uri !
    Clientii vor fi in prinsi in « carlig », doar daca ei vor simti ca tu ai interes fata de persoana lor. Deci, spune-le sa iti trimita mail( mesaje in cutia ta postala din profil), pentru a-i cunoaste mai bine, este o metoda reusita de a avea clienti fideli si regular. Le poti chiar cere sa iti trimita o fotografie, ii va duce la extaz, ii va innebuni chiar mai mult, decat cererea de adresa de mail. !

    Foloseste haine, jucarii si lucruri speciale !
    Adu cu tine sexy outfit-uri, jucarii si produse speciale, de exemplu : Ulei de corp, frisca, banana, etc. cand esti la serviciu . Fii cretiva in a distra clientii, le va place si isi vor aminti daca ii vei impresiona, astfel vor reveni mereu la tine de curiozitatea de a vedea daca este ceva nou in camera ta. Daca e posibil schimba outfit-ul din timpul programului, in pauza.

    Ia notite despre clienti !
    S-ar putea sa ai multe conversatii cu diferiti utilizatori si poate fi greu sa umraresti, cine este cine si aspecte ale vietii personale ! Daca iei notite despre clienti, te poti folosi ulterior de informatiile personale care le stii despre ei, acestia vor simti ca iti pasa de ei, si astfel ei vor fi « prinsi » de tine ! Spre exemplu : Bob a avut un accident in care si-a rupt mana, daca il intrebi « cum este mana ta Bob », el se va simti special pentru ca tu iti amintesti asta !

    Actualizeaza-ti bio-ul zilnic (datele din profil)!
    Sectiunea bio este foarte importanta pentru ca lucreaza pentru tine cand tu nu esti. Cand le lipsesti clientilor prea mult si tu nu esti acolo, ei vor merge sa verifice bio-ul tau. Daca acolo se afla un text de calitate, o multime de fotografii si instantanee in bio-ul tau, ei vor avea destul material sa « viseze » despre tine pana la viitorul tau shift . Fotografiile nu trebuie sa fie cu tine goala, poti include fotografii din viata personala, cum ar fi din parc, la plaja sau chiar si de acasa. Ii va face pe membrii curiosi despre tine.

    Lucreaza cel putin de 4-5 ori pe saptamana !
    Stim ca nu e intotdeauna posibil, in special daca esti student, dar fiind online des este o buna metoda sa « prinzi » noi clienti si sa te asiguri ca ei nu te-au uitat. Bazat pe statisctici, modele care lucreaza cel putin de 4-5 ori pe saptamana, culeg mai bune rezultate decat celelate.
    Lucreaza la ore diferite din zi si noapte !
    Daca poti, incearca sa lucrezi la diferite ore din zi si noapte, astfel vei fi pe calea buna de a « pescui »mai multi clienti. Majoritatea, lucreaza sau au alte ocupatii ca fiecare dintre noi, tocmai din acest motiv, cativa pot fi pe site numai intr-un anumit interval de timp.

    Comunica-le clientilor orarul tau !
    La sfarsitul turei, cand clientii stiu ca tu esti pe picior de plecare, reaminteste-le cand vei fi online din nou. Astfel ei stiind acest lucru, ai mai multe sanse sa-i vezi din nou in « camera » ta.Desigur, este important sa respecti orarul deoarece vor fi clienti care vor fi online pe site doar pentru tine, sa te vada pe tine lucrand.

    Lucruri de evitat !

    Nu raspunde in free chat !

    Indiferent de motiv, apel telefonic, ai uitat sa apesi butonul de pauza, cineva vorbeste cu tine, daca nu esti pe chat in “camera(private)” ta, clientii vor pleca unul cate unul pentru ca nu interactioneaza cu tine si nu le dai atentie. Deasemeni nou sositul in camera ta poate crede ca este un video inregistrat sau sa gaseasca camera ta plictisitoare si lipsita de interes. Deci evita sa nu raspunzi in camera ta ca o sa pierzi clienti.

    Nu trimite informatii personale

    Chiar daca cunosti membrii de timp indelungat si el e foarte dragut, niciodata nu da informatii personale cum ar fi : numele intreg, email-ul personal, telefon sau adersa. Am avut povesti oribile despre modele care au fost hartuite de clienti si cateva au fost nevoite sa renunte la job, deoarece acei clienti le-au facut viata un cosmar.

    Insulta/Lupta cu clientii !

    Chiar daca cativa clienti sunt iritati si nervosi, nu-i insulta si nu te certa cu niciunul. Ai nevoie sa tii camera ta un spatiu « curat » de « have fun », pentru a tine fanii tai si pe tine fericiti/a. Doar «kick them » sau intreaba adminul pentru asistenta.

    Nu lucra in « bad mood »(indispozitie)
    Starea ta este foarte importanta in acest job si cateodata este mai bine sa luam o pauza sau sa iti inchei tura, daca nu te simti intr-o stare atat de buna, sau ai avut o zi rea. Deoarece nu esti intr-o stare foarte buna, clientii vor simti, si te vor intreba de ce esti intr-o stare atat de indispusa, si va fi din ce in ce mai rau…si asa poti pierde clienti.

    « Loveste » masiv oaspetii din chatul gratis(free chat)
    Desigur , oaspetii pot parea toti “cersetori”, dar VIP sau Preferentialii, au inceput cu acest status. Deci, sub masca unui oaspete poate fi o foarte importanta retea de utilizatori pentru viitor, deci este mai bine sa actionezi ca si cum toti sunt importanti si egali. Pentru ca tu ii arunci pe toti afara doar din motivul ca ei erau sub un nume de « vizitator »s-ar putea sa pierzi o mina de aur, facand asta !

    Spune clientilor ce poti face si ce nu poti face in privat!

    Cativa clienti vor avea cereri cum ar fi : fistfuck(penetrare cu mana sau pumnul), spectacol murdar, anal, lucruri care nu toate modelele le pot face. Te rog, nu abera la clienti despre aceste aspecte, trebuie daor sa fii cinstita(sincera), si sa le spui ca nu o vei putea face nici in privat, insa..atrage-le atentia cu alte trucuri.Daca clientii te iau in privat iar tu nu poti face ceea ce ai promis, se vor simti inselati si noi putem pierde un numar important de utilizatori.

    Nu irosi timpul clientului la inceputul in sesiunea privata !

    Nu este o idee buna sa irosesti timpul clientului la inceputul in sesiunea privata in asteptarea de a avea mai multe minute . O sa-l agaseze pe client, si s-ar putea ca niciodata sa nu te mai viziteze, implicit nici site-ul, daca vei face asta ! In schimb poti..irosi timpul clientului la sfarsitul sesiunii in prvat ! Deci, asta este calea prin care el nu o sa se simta fortat sa stea si se va simti prost sa plece.

  116. Acesta este un mic ghidal modelului incepator
    Videochatul la nivel profesional este foarte asemanator cu sportul de performanta!

    In cele ce urmeaza voi face referire la atitudinea justa ce trebuie abordata atat in Free Area dar si in Private Area

    INCALZIREA

    Inainte de a intra online, recomand cu caldura sa se aibe in vedere urmatoarele etape cu scopul de a maximiza performanta:

    1 aseaza pe birou, langa monitor, o bancnota de 100$, un card epassporte, o carte de credit sau orice altceva care sa te motivezeze si sa iti aminteasca care este adevartul tau scop in fata calculatorului de acum inainte.

    2 verifica-ti machiajul, verifica-ti lenjeria, incadrarea in obiectiv, luminozitatea ambientala si decorul.

    3 pentru cateva minute recomand sa urmaresti un material erotic/pornografic(filme, poze, povesti erotice) si sa te autostimulezi in vederea unei incalziri in prealabil. De recomandat este sa iti urmaresti imaginea in camera si sa te pui in locul uni membru care iti va viziona show-ul. Autostimulandu-te, in corpul tau vor fii eliberati hormoni sexuali si vei avea atitudinea justa, fara a parea ca faci „fake”. Pui sangele in miscare, cum ar spune sportivii la incalzire. 

    4 fa-ti un playlist cu melodiile care te inspira si te binedispun si da-i play.

    ATITUDINEA IN FREE

    Esti online! De preferat este ca microfonul sa fie deschis, astfel incat membrii sa te perceapa si auditiv, nu numai vizual. Muzica de fundal trebuie sa aiba volumul potrivit, fara a crea interferente si a exprima starea ta de spirit.

    1. Zambeste tot timpul, fredoneaza versuri, chiar daca vei incepe sa experimentezi dureri ale muschilor maxilo-faciali, dar dupa o vreme vei avea o mimica de invidiat! 🙂
    Interpretare: aceasta va sugera membrilor ca esti binedispusa, esti fresh si esti gata de nebunii.

    2. Joaca-te cu degetele in par, atinge-ti senzual gatul, umerii, bratele, sanii, abdomenul, dar totul in slow motion.
    Interpretare: aceste gesturi senzuale denota rafinament, dar totodata o personalitate puternic exteriorizata, adica jucausa. 🙂 Cui nu-i plac fetele jucause?

    3. Saluta toti membrii care te saluta! Este politicos ca cel care intra in camera sa salute, iar din partea ta este politicos sa returnezi salutul. Niciodata sa nu saluti prima!
    Interpretare: fata politicoasa, foarte atenta cu membrii.

    Daca nu esti salutata si tie se cere din prima „show ass” este mai bine sa ignori membrul respectiv. In marea parte a cazurilor sunt freeloaderi, dar pot fii si membrii deja excitati, cu care oricum nu se merita sa intrii in prvt pentru ca nu vor sta mult.

    4. In timpul discutiei cu multiplii membrii incearca sa triezi potentialii clienti. Concentreaza-ti atentia asupra celor vorbareti, glumeti si deschisi. Acestia stau de obicei cel mai mult in private si fac atmosfera placuta.
    Interpretare: esti un model cu inalte capacitati selective.

    5. Cea care are un prim impact major este postura adoptata de catre tine. Aceasta trebuie sa fie de o asa natura incat sa nu arate prea mult, dar nici sa ascunda prea mult si sa fie foarte comfortabila pentru tine. In continuare voi da cateva exemple impreuna cu interpretarile lor:

    a) Intinsa pe o parte, sprijinita intr-un cot, picioarele unul peste celalalt
    Interpretare: „leoaica pe tron” – fata care este in expectativa, care joaca in aparare. Corespunde fetelor cu atitudine pasiva carora le place sa fie conduse. Preferabil este sa se puna o perna sub coaste pentru a nu amorti.

    b) Intinsa pe o parte, sprijinita intr-un cot, picioarele departate(cel de deasupra ridicat)
    Interpretare: fata ofensiva, deschisa spre actiune, cu pronuntate tendinte de a conduce „partida”. Este o pozitie foarte incitanta totodata.

    c) Intinsa pe burta
    Interpretare: fata lenesa si foarte independenta.

    d) Intinsa pe spate cu picioarele larg desfacute
    Interpretare: fata gata de actiune, fara inhibitii, cu personalitate ofensiva dominanta.

    e) In sezut pe fotoliu, canapea
    Interpretare: De obicei fotoliile nu constituie o invitatie chiar atat de tentanta precum canapelele sau paturile, sugerand o stare de disconfort. Daca nu exista alta alternativa, este recomandat ca picioarele sa se tina desfacute.

    f) Obiectivul focalizat pe fata
    Interpretare: De obicei fetele frumusele folosesc aceasta pozitionare a camerei. Ele vor reusi sa atraga in private foarte putini membrii, in general pe cei stilati care vor sta mai mult. Ah, da si don juanii de free care nu se vor oprii din declaratii amoroase.

    g) Obiectivul focalizat pe sani si abdomen
    Interpretare: de obicei fetele plinute folosesc aceasta pozitionare a camerei. Vor atrage in privat membrii carora le plac sanii mari sau fetele plinute, adesea membrii cu inclinari perverse vor domina.

    h) Tot corpul, fata ascunsa
    Interpretare: Fetele care au un corp atragator, dar un chip mai putin frumos, fetele care se tem a nu fii identificate de cunoscuti adopta aceasta pozitionarea a camerei. Aceasta atitudine denota o lipsa de personalitate si majoriteatea membrilor vor ocoli un astfel de model. Mai poate sugera si o fata misterioasa care se lasa greu descoperita, ceea ce ii va incita pe altii.

    Chipul are o conotatie deosebita, exprimand personalitatea, trairile intrinseci ale modelului si deci are o importanta majora! Deasemenea corpul si pozitionarea nu trebuiesc neglijate! ATENTIUNE! Zambiti va rog, se filmeaza![b]

    [b]6. Peferabil este sa folsoesti microfonul. Este mult mai usor sa comunici cu un numar mai mare de membrii decat prin intermediul tastaturii. Bineinteles cei care nu te plac vor fii atrasi de unicitate si vor sta numai pentru a-ti auzi vocea.

    Incearca un accent cat mai american. Va recomand sa downloadati un program de captura voce, va inregistrati, asculati inregistrarea si apoi faceti corecturile pana veti fii multumite de engleza voastra vorbita.

    7. Membrii cer mai mult si simtiti un private! Faceti-le pe plac, aratati-le ce stiti, dar nu dati totul din voi! Miscarile lascive pe ritmul melodiei, zambetele aruncate, atingerile imperceptibile ale zonelor intime si un „facut cu ochiul” si vraja a fost aruncata asupra membrului!

    ATITUDINEA IN PRIVATE

    1. Nu te grabi sa arunci hainele de pe tine, dar nici nu lenevi in a le scoate. Cel mai bine este sa astepti sa vezi ce zice membrul si incet, suav, sa-i respecti indicatiile, doar el plateste, nu?

    Dezbraca-te prea repede si el isi va pierde interesul, se va masturba bine si va iesi. Dezbraca-te prea incet si se va plictisi si va iesi.

    2. Daca membrul este mai tacut sau timid spune ceva de genul „what should I do now?” si in functie de raspusul primit ofera feedbackul.

    3. Incearca sa dansezi pe melodie, hainele sa fie scoase cat mai senzual, cat mai lasciv, exista si aici o adevarat arta! In functie de locatia unde faceti numarul de striptease(pat, fotoliu, bara improvizata) puneti suflet, simtiti melodia si inlaturati hainele astfel incat scoaterea bikinilor sa fie punctul culminant! Va recomand sa vizitati cluburi de striptease sau macar sa vedeti un filmulet de profil. Nu pierdeti „Striptease” cu Demi Moore daca altceva mai bun nu gasiti.

    4. OK, esti goala, in fata camerei! Nu iti ascunde fata facand zoom pe zonele intime decat doar daca membrul ti-o cere! Nu incepe sa te „freci” decat doar daca membrul ti-o cere. Unora le place intai sa contempleze un nud.

    5. Cand iti folosesti degetele fa-o cat mai senzual cu putinta. Eventual umezeste-le cu putina saliva inainte de a le pune la treaba. Intai mangaie-te pe sani, pe abdomen(foarte erotic!) apoi ajungei in zona pubiana! Se maseaza intotdeauna clitorisul si nicidecum labiile!

    6. Inainte de a introduce degetele in vagin este de preferat sa le asiguri o igiena cat mai buna. Umezeste-le bine in gura astfel incat sa dai impresia ca pasarica este uda. O pasarica uda este foarte excitanta si membrul va considera ca tu chiar te-ai excitat si ca traiesti momentul cu el!

    7. Nu introduceti toata mana in vagin din prima! Pe rand va rog! 🙂

    8. Schimba pozitia cat mai des, misca-ti picioarele, pozitioneaza-te astfel incat membrul sa isi poata imagina ca face sex cu tine(pozitiile misionarului, mama iedului, pe o parte sunt ideale)

    9. Daca folosesti jucarii este de preferat sa alegi un dildo pe masura vaginului tau, nu fa excese, dar nici rezerve! Le recomand pe cele din material jelly. Foloseste lubrifiant sau daca nu, foloseste-ti saliva aplicand-o pe vibrator prin simularea unui sex oral. Vibratorul nu se va introduce din prima in vagin ci se vor da cateva ratee(sugereaza ca esti virgina, membrii iubesc asta). Un vibrator care intra din prima va trezi o reactie de genul: „wow! ce galeata frumoasa ai! mi-a placut cum s-a pierdut vibratorul inauntru!” 🙂

    10. Nu folosii mancare decat in cazuri exceptionale! Iritatiile datorate jucariilor si produselor alimentare sunt foarte stanjenitoare si peroculoase!

    11. A manevra vibratorul este o adevarat arta! Fiecare model are miscarile lui preferate dezvoltate si perfectionate numai prin prcatica. Asadar, numai iti imagina ca o sa iti dau vre-o reteta aici. Fii instinctiva!

    12. Rupeti vibratorul ala fetelor! Puneti suflet in show si aratati ce puteti!

    13. Spuneti membrului ca vreti sa va dati drumul odata cu el. Ii va excita la maxim! Vibratoarele care ejaculeaza sunt minunate, vi le recomand! Daca nu va dati drumul cu adevarat, atunci mimamti, dar la nivel profesional va rog! 🙂

    14. Inainte ca membrul sa iasa din private aveti grija sa ii multumiti pentru complimentele referitoare la calitatea show-ului, si daca el va spune „I love you” niciodata sa nu dati raspunsuri de genul: me2, ci mai degraba „I love you too”. Fiti cat mai senzuale la final si insamantati in mintea membrului dorinta de a reveni.

    15. Puteti sa va verificati castigurile si sa zambiti pentru niste bani in plus si pentru o prestatie de zile mari. 🙂 Felicitari!

    La final as dori sa va recomand doar atat: Fiti voi inseva, fiti propriile voastre sentimente. Fiti salbatice, fiti dezlantuite, ramaneti tinere pentru totdeauna. Fiti proaspete si frumoase. Fiti dulci si senzuale, fiti visele altora! Fiti voi inseva!

  117. Pentru mai multe informati si modele care sunt interesate de videochat cat si despre cine vrea sa deschida un studio propiu ma poate contacta ia idul de mess predici88.gigi . Iaras Anitta daca spui ca ai aparatura si tot ce iti trebuie ma poti contacta pe mess si te voi ajuta, eventual caut si fete cu minimul de experienta din video chat pentru schimb de opini si idei ma gasiti pe mess la idul predici88.gigi sau direct pe pagina mea de facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=1238068153

  118. Si inca ceva sfaturi pentru modele:)
    REGULI SI NORME PENTRU FREE CHAT
    Modelele nu au voie sa faca urmatoarele gesturi in FREE / MEMBER CHAT:
    • NU prezenta nuditate si nu oferi show gratuit
    • NU manca cat timp esti online
    • NU utiliza telefonul mobil personal
    • NU folosi ochelari de soare
    • NU sunt permise voci in fundal
    • NU te comporta si nu te imbraca niciodata astfel incat sa creezi impresia ca esti minora (de 18 ani sau mai putin).
    • NU purta niciodata jeans, pulovere sau costum de trening
    • NU barfi si nu spune membrilor nimic despre alte modele
    • NU discuta niciodata despre castigurile sau salarizarea ta
    • NU mesteca guma
    • Ai voie sa arati jucariile in free chat dar NU ai voie sa le
    • Ai voie sa introduci jucariile in gura.

    REGULI SI NORME PENTRU NUDE
    •Modelele nu au voie sa faca urmatoarele gesturi in Private si Nude
    • Modelul nu are permisiunea de a iesi din imagine NICI un moment in decursul sesiunii de NUDE CHAT!(decit daca ii permite clientul) Aceasta sectiune este platita la minut, si de aceea modelul trebuie sa apara permanent pe ecran.
    • NU manca cat timp esti online!
    • NU parasi camera de lucru cat esti online
    • NU utiliza telefonul mobil personal
    • NU folosi ochelari de soare
    • NU sunt permise voci in fundal
    • NU te comporta si nu te imbraca niciodata astfel incat sa creezi impresia ca esti minora (de 18 ani sau mai putin).
    • NU purta niciodata jeans, pulovere sau costum de trening
    • NU ai permisiunea sa bei decat la cererea clientilor
    • NU barfi si nu spune membrilor nimic despre alte modele
    • NU discuta niciodata despre castigurile sau salarizarea ta
    • NU mesteca guma

    Acceptarea de cadouri banesti de catre model
    Este total inacceptabil din partea unui model sa cerseasca, sa minta si sa insele clientii pentru a-i convinge sa le trimita bani.
    Cand un membru intra in Private sau Nudechat, NU este permis sa se ceara clientului sa cumpere mai mult minute sau sa i se spuna ca nu are suficienti bani.
    Nu este politicos. Purtati-va ca de obicei. Daca se termina banii si reprezentatia ia sfarsit, va sti si clientul si va lua singur decizia de a cumpara mai mult.
    Sugestii utile care dau rezultate
    Retine permanent ca oferi o reprezentatie teatrala pentru placerea persoanei (persoanelor) care te urmaresc online, si de aceea:

    » Zambeste permanent si incearca sa razi cat mai des. Foarte utila pentru mentinerea contactului personal este privirea directa a camerei web.
    » Misca-te foarte mult in fata camerei. Pagina ta de prezentare contine o galerie de fotografii, care sunt facute automat odata la 5 minute cand esti online. Membrii vor vizita aceasta galerie pentru a vedea cum este reprezentatia ta. Daca te vad in aceeasi pozitie, fara zambet si cu un aspect plictisit, membrii vor merge in alta parte.
    » Nu ignora vizitatorii GUEST si EXIT din pagina ta de chat! Ei nu pot sa-ti vorbeasca desi tu poti sa le vorbesti. Ei sunt potentiali clienti care te vor vizita ca membri daca te porti frumos cu ei.
    » Aranjeaza totdeauna in fata camerei ceva incitant, cum ar fi jucarii, sau diferite costumatii pe care le-ai putea purta.
    » Daca trebuie sa faci anumite lucruri care nu sunt prea sexy, incearca sa faci asta in afara razei de actiune a camerei video, astfel incat membrii sa nu vada.
    » Gaseste totdeauna o cale sa indeplinesti orice dorinta, fii inventiva si creativa atunci cand dai replici clientilor.
    » Castiga bani fara sa-l ceri in mod special.
    » Folosest cat mai des numele clientului, mai ales atunci cand pui intrebari, astfel incat sa-si dea seama ca discuti direct cu ei.
    » Imparte-ti atentia tuturor membrilor din chat. Trebuie sa faci pe fiecare membru sa doreasca sa te separe de ceilalti clienti din camera de chat.
    » Daca trebuie sa mananci, fa din asta un spectacol. Joaca-te cu mancarea. Fa ca acest lucru sa fie distractiv si sexy.
    » Trimiterea de sarutari poate fi cheia pentru obtinerea de mai mult timp in Private.
    » Asigura-te ca membrii cunosc programarea turelor tale viitoare.
    » Aminteste clientilor tai ca pot inscrie adresa lor de email in pagina ta de prezentare si ca pot astfel sa fie anuntati automat cand esti online. Acest procedeu este un instrument de marketing foarte util pentru tine.
    » Trebuie sa cunosti ceea ce vede clientul pe ecranul sau atunci cand este in chat cu tine astfel incat sa-l poti ghida ce butoane sa activeze pentru “Go Private? de exemplu. Vrei sa fii capabila sa-i spui cum sa faca sa ajunga cu tine in Private sau cum sa-ti ofere un bacsis, nu-i asa?
    » Sa ai totdeauna unghiile de la maini si picioare colorate si sexy, si nu rupte, pentru ca nu arata deloc bine in imaginile de aproape.
    » Incarca sa-ti schimbi costumatia in timpul unui schimb. Asta creeaza variatie si membrilor le va place mai mult prestatia ta si arhiva ta de fotografii.
    » Invata sa folosesti camera video in avantajul tau. Misca permanent directia de focalizare astfel incat arhiva ultimei ore de program sa arate incitanta si plina de viata!
    Frenezia chatului

    Ce este “Frenezia chatului? si de ce iti foloseste in propriul tau chat?
    Frenezie este situatia in care membrii din camera ta de chat sunt inebuniti sa te vada dezbracata.
    Atunci ei fac anumite lucruri, incearca sa te cunoasca mai bine, intreaba daca ai site-uri sau adrese de email, scriu cu majuscule pentru a-ti atrage atentia, etc. Acest lucru solicita controlul tau si de aceea te vom invata cum sa produci frenezie in camera ta de chat si sa ajungi totusi s-o ignori! Aceasta inseamna practic sa nu te superi sau sa te infurii cand clientii cer sa te vada dezbracata in sectiunea free. Vanzarile depind practic de numarul clientilor. Cu cat mai multi vor intra in camera free, cu atat cresc sansele tale pentru a obtine un Private.

    Cum sa pastrezi clientii in camera ta de chat?
    Imagineaza-ti ca lucrezi intr-o camera cu doua usi, una pe care intra clientii si una pe care ies. Sa vorbim despre modul cum putem inchide usa de iesire. Pastrarea interesului membrilor va inchide efectiv usa de iesire si va determina clientii sa ramana in camera ta. Cum sa le pastrezi interesul? Nu e chiar atat de greu daca te joci, pozezi si vorbesti in permanenta in nuante erotice. Retine faptul ca majoritatea siteurilor sunt bazate pe SEX prin teme erotice, si directionarea subiectului catre sex si teme erotice in mod subtil este esentiala pentru a mentine clientii in camera ta de chat.

    De ce este buna “Frenezia?
    O frenezie cu sanse mari de reusita este generata de multi clienti care comunica foarte intens cerand totul posibil. Cu cat sunt mai agitati cu atat vei putea vinde mai mult. Iti sugeram ca cel mai bun mod de a controla propria ta camera de chat este sa lasi comentariile sa curga, repede si cu furie. Nu incerca sa controlezi stilurile clientilor sau optiunea lor de a scrie cu majuscule sau litere mici. Poti avea un client foarte nou pe chat care are cumparate deja 10, 20 sau 30 minute de Private. Daca il jignesti spunandu-i sa renunte la scrierea cu majuscule poti pierde ocazia unui show lung si foarte multe minute tarifate.
    Cel mai bun mod de a stapani frenezia ar fi urmatorul: pozeaza si arunca din cand in cand aluzii tentante. Ignora total comentariile celor care poruncesc sau celor care cersesc, sau inca si mai bine, incurajeaza-le! Daca ai ajuns sa determini pe toti clientii sa se agite, sa comande si sa cerseasca inseamna ca ai reusit sa controlezi camera de chat. Clientilor le place sa te vada ca ai succes. De asemenea le mai place sa joace rolul de salvatori veniti sa te scape de toata atmosfera de nebunie creata in jurul tau. Trebuie sa urmaresti practic sa innebunesti suficient de mult pe clientii tai incat sa-si uite inhibitiile si sa ceara un show Private cu tine.

    Cu cat produci mai multa agitatie, cu atat mai multi clienti vor fi implicati. Si trebuie sa recunoastem ca la un preturile care se practica pe minut merita sa le sucesti mintile! Clientii isi vad sotiile, prietenele, prietenii, secretarele si colegii stand si tastand sau completand hartii sau uitandu-se la televizor in fiecare zi, tu trebuie sa le dai un motiv sa ramana in camera ta si sa scape de propria lor realitate.

    Retine tot timpul ca esti o actrita si ca trebuie sa faci tot posibilul pentru a realiza un spectacol inspirat, cu nuante si sugestii erotice. Acesta este lucrul pe care il cauta un client – o experienta erotica. Depinde de tine sa indeplinesti asteptarile spectatorilor prin calitatile tale actoricesti. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te dezbraci si sa incepi showul din prima secunda in sectiunea Private.
    Mixtura de Chat

    Noi consideram ca 75% din comentariile tale ar trebui directionate spre intregul grup din camera. 25% ar trebui sa fie directionat pe atentia individuala. Aceasta se numeste Mixtura de Chat.

    Cel mai bun mod de a controla clientii este sa nu le dai prea multa atentie. Comentariile catre grup in ansamblu contin un mesaj foarte subtil si acesta este: “Daca doresti atentia mea personala, cumpara un show in Private si o vei avea?.
    Nu spunem sa nu vorbesti cu clientii separat, dar credem ca mai putina conversatie directionata individual este mai favorabila. Chiar daca primul sau comentariu este “Arata-mi sanii? (“Show me your boobs?) poti sa-i arati ca l-ai remarcat cu o remarca simpla si amabila de genul “Heyyy, nu ai de gand sa ma saluti intai?? (“Heyyy, aren’t you going to say Hi first??). Cel putin ei stiu ca i-ai vazut si nu vei strica atmosfera prin atitudine negativista. Dupa aceasta, poti continua sa comunici cu intregul grup.

    Foloseste simtul umorului si atitudini optimiste.

    NICIODATA sa nu faci comentarii negative, pentru ca-ti vei pierde clientii din camera! Este de preferat stilul de comunicare cu grupul in ansamblu, cu mai putin accent pe dialogul individual, din cauza tonului care apare in conversatie.
    Rolul pe care il joci online trebuie sa ofere urmatoarea impresie privitorului: “Nu sunt aici ca sa fac bani. Sunt de felul meu o senzuala fierbinte si fac asta doar ca sa ma descarc de dorinta. Daca doresti atentia mea personala, poti sa ma iei in Private?.
    Este cu adevarat uimitor cat de multi clienti vor crede asta! Vom prezenta in cele ce urmeaza anumite comentarii pe care le consideram bune pentru a intretine grupul de clienti. Acestea sunt doar cateva exemple.
    Foloseste sistemul Audio in avantajul tau

    Transmiterea simultana de sunet va creste sansa unui Private cu 100%. Nu exista nimic mai excitant pentru clienti decat sa te auda, sau sa auda modelul lor favorit in Private cum le striga numele cat timp amandoi se joaca pana la orgasm
    Cum obtii clienti fideli

    In fiecare show privat pe care il obtii, trebuie sa intrebi clientul:
    1. Care este numele lui real?
    2. Locul de resedinta, cu cat mai multe detalii.
    3. Adresa de email in ideea unui schimb de fotografii.

    Cu cat te apropii mai mult de cineva si cu cat il cunosti mai bine, cu atat va deveni mai dependent de tine. Acesta este modul in care castigi clienti loiali si exclusivi. Acest lucru face experienta mai individualizata pentru privitor. Membrii se vor mai simti si mai aproape de tine daca vor putea sa-ti auda si vocea.
    Daca esti model nou si te jenezi sa folosesti sistemul audio, nu te ingrijora. Ca orice altceva, va deveni mai bine si mai usor cu cat exersezi mai mult si castigi mai multa experienta. Este spectacolul tau, tu esti vedeta. Ei platesc pentru atentia ta personala; tu trebuie sa faci astfel incat sa merite banii cheltuiti. Daca nu mai stii ce sa spui, murmura sau ofteaza sau canta. Clientii sunt fericiti cand cineva le cere imperativ sa faca sex tot mai bine si tot mai des. Rostirea repetata a numelor este de asemenea un lucru bun. Este un fapt real ca pe masura ce rostesti tot mai mult numele cuiva, el va deveni tot mai atasat psihologic de tine.
    Recomandam in mod expres sistemul audio, astfel ca fiecare studio va trebui sa aiba in fiecare camera un microfon activ!!!
    Nu spune niciodata NU in camera ta de Chat

    Este foarte important si solicita multa creativitate din parte ta sa raspunzi la toate intrebarile cu raspunsuri afirmative. Se stie ca nu este posibil sa raspunzi tot timpul cu “da?, asa ca iti vom prezenta cateva exemple privind modul in care poti spune “da? la intrebarile clientilor (chiar si atunci cand raspunsul REAL este NU). Retine, ideea este sa-i atragi in Private; ai sa-ti faci griji pentru detalii dupa ce intrati in acesta sesiune.

    A) Client: “Faci serviciu de escorta?? (“Do you escort??) sau “Esti prostituata?? (“Are you a prostitute??)
    Model: “Client, nu am incercat asta niciodata. Imi place sa lucrez ca Model pentru ca ma distrez si ma ajuta sa ma descarc, fiindca sunt permanent excitata 😉 (“Customer, I have never tried it. I really like working as a Model as I do this for fun and it helps, as I am always horny ;-)?)

    B) Client: “Faci reprezentatie cuplu fete sau cu baiat?? (“Do you do 2 girl or 2 guy shows??)
    Model: (Daca nu faci cuplu de 2 fete sau cu baiat) “Client, fac asta dar trebuie sa te cunosc intai mai bine inainte sa-mi chem prietena sau prietenul sa vina aici. Nu vrei sa ma cunosti si tu mai bine?.? (“Customer, I do but I have to know you really well first before I ask my girlfriend or boyfriend to
    come over. Wanna cum get to know me?.?)

    C) Client: “Ai un website?? (“Do you have a website??)
    Model: “Client, nu mi se permite sa vorbsc despre alte sit-uri in members… vino sa ma cunosti mai bine separat si vom discuta despre asta. .? ( “Customer, I’m not allowed to talk about other sites in the open room… cum see me alone and let’s talk. .?)

    D) Client: “Care este adresa ta de email?? (“What’s your email address??)
    Model: “Client, nu dau adresa mea de email decat clientilor mei speciali din Private, pentru ca le trimit surprize speciale.? (“Customer, I only give my email address to my Private customers, I send them special surprises.?)

    E) Client: “Faci show pe telefon?? (“Do you do phone shows??)
    Model: (Daca nu folosesti telefonul) “Client, fac reprezentatie pe telefon numai pentru clientii mei cei mai buni . Altfel sunt prea timida, trebuie sa te cunosc mai bine intai. .? (“Customer, I do phone only with my best customers, I’m shy that way, I have to get to know you first. .?)

    *** DE REMARCAT toate . (smiley emoticoane)… Ele ajuta sa arati clientului ca esti o persoana vesela.***
    Privitorii

    Privitorii sunt clienti care se ataseaza de tine si petrec tot timpul cu tine in sectiunea gratuita, dar NICIODATA nu cumpara un Private. Cum procedezi cu genul “privitor?? Exista mai multe posibilitati. Prima este de a ramane amabila fara sa-i acorzi prea multa atentie. Doar atat cat sa-i pastrezi fidelitatea si sa-l faci sa se intoarca.
    Timpul schimba de obicei indoielile privitorilor. Ei au tendinta sa ezite inainte de a se loga pe site.
    Au in general dubii privind securitatea cartilor de credit, sau au un buget limitat, sau pur si simplu nu cred ca ceea ce vad este real. Cu siguranta ai auzit acasta scuza la clientii de tip “privitor?.

    Iata cateva moduri diferite de a-i trata pe acesti clienti dificili:

    a) Fii doar draguta, nu le acorda prea multa atentie si vezi daca asta functoneaza si determina din partea lor inscriere si cumparare de timp. Aceasta e doar o strategie; cu cat le vei acorda mai multa atentie, cu atat vor fi mai tentati sa nu cumpere minute de Private.

    b) Dupa ce le acorzi doar atata atentie cat sa le magulesti ego-ul, incearca acest mic siretlic.
    “Client, nu vrei sa joci un joc cu mine?? (Ei vor raspunde totdeauna afirmativ) “Foarte bine, client, voi cronometra timpul in care te decizi sa intri in chat cu o sesiune de Private… .? Asigura-te ca te vad chicotind sau foloseste un emoticon vesel. Daca faci asta, trebuie sa-ti folosesti simtul umorului ca sa reusesti.

    c) Spune-le cat sunt de dulci si cat de bine intelegi ce greu este pentru ei sa se inscrie si sa cumpere un show. Incearca sa-i soliciti sa te ajute sa faci Private cu alti clienti. Vor face asta doar pana inteleg ca de fapt nu se aleg cu nimic pentru ei insisi.

    d) Asmute un privitor impotriva altuia, si gelozia va invinge temerile.
    Clientii agresivi

    Nu este nevoie sa explicam ce este un client agresiv. Am vazut o multime din acestia in free chat. Sugestiile care urmeaza sunt dificil de urmat si solicita incalcarea propriilor orgolii dar sunt foarte eficiente si in cele din urma vei avea castig de cauza. Clientii agresivi cauta toti acelasi lucru: ATENTIE. Ei cauta sa produca iritare, si in general obtin ceea ce vor, ca forma de atentie negativa. Ceea ce trebuie sa te conduca in comportament este ideea ca toti clientii agresivi sunt copilarosi, infantili chiar, deci foarte usor de controlat prin gandire creativa. Incearca aceasta macar o data, pentru ca vei reusi in 9 cazuri din 10 sa obtii rezultate bune. Stim ca primul tau impuls va fi sa le dai kick , dar incearca si aceasta formula:
    A) Lauda-le comportamentul si apoi pune-le o intrebare personala.

  119. De exemplu:
    (El) Clientul intra in camera ta de chat si scrie cu majuscule: “ARATA-MI PUSSY CURVO!? (“SHOW ME PUSSY BITCH!?)
    (Tu) “Numele clientului, cat esti esti atat de autoritar, imi place asta, de unde esti?? (“Customers name, Oh my you are so demanding, I like that, where are you from??)
    Putem sa garantam ca asta il va prinde cu garda jos. Este ULTIMUL lucru la care s-ar astepta de la tine. Raspunsul tipic pe care il dau ei este de genul: “Sunt din Chicago, de ce??. Ei sunt acum confuzi si tu ai preluat controlul. Este mult mai usor asa decat ceea ce denumim noi “Sa turtesti viespea?. Atunci cand adopti o atitudine negativa cu acest gen de client jignindu-i si dandu-le kick , se vor intoarce in camera ta de chat fiind mai impertinenti si mai dificili. Este mult mai amuzant sa-i controlezi decat sa te razboiesti cu ei.
    Ca actrita, trebuie sa-ti folosesti totdeauna talentul si abilitatea de a transforma un privitor ostil sau grosolan intr-un potential client care va arde de nerabdare sa te intalneasca intr-o sesiune Private numai pentru el.

    ***TOTDEAUNA SA APARI IN CAMERA VIDEO VIOAIE SI VESELA***
    Actrita versus fotomodel?

    Avem specialisti care monitorizeaza permanent camerele de chat in sesiunea free. Am vazut multe modele plangandu-se cat este de grea si prost platita acasta activitate. Unele din ele chiar stau nemiscate, cu un facies plictisit si trist. Cine isi inchipuie ele ca ar cheltui sume mari pe minut pentru o fata suparata si trista? Trebuie sa faci actorie, si reprezentatia ta trebuie sa fie fara cusur. Clientii nu trebuie sa stie ca esti furioasa sau deprimata. EI DORESC FETE FERICITE.

    Scenariu
    Imagineaza-ti ca un client are o sotie suparacioasa si rea. El asteapta ca ea sa adoarma ca sa poata sa se distreze online cu niste fete senzuale. Dar intra in camera ta si te surprinde discutand despre propriile tale probleme! In acest moment va pleca si va lua si banii odata cu el. Noi dorim ca fiecare model sa retina faptul ca in primul rand si in mod esential este o actrita care prin prestatia online ofera un spectacol excitant si sexy si nu lasa clientii s-o perceapa ca fiind nefericita sau furioasa.

    Daca nu poti lucra vesela, vioaie si sexy, delogheaza-te si discuta cu instructorul echipei.
    Jocuri

    Ce sa NU faci!

    Care este jocul tau? Functioneaza jocul tau? Ai totdeauna pregatit in minte un scenariu atunci cand lucrezi pe chat? In cele ce urmeaza prezentam un exemplu cu adevarat prost de joc pe care l-am surprins recent la un model de pe alt site. Ne-am furisat in camera si iata ce am vazut:
    “Ei bine, baieti, sotul meu este acasa si are grija de copii, asa ca am ceva timp de joaca, cine doreste un show??
    Noi am iesit din camera inainte ca modelul sa termine urmatoarea propozitie! Si cu siguranta ca asa a facut fiecare potential cumparator.
    Banii sunt la BARBATII SINGURI si nu la barbatii excitati. Daca vei privi modelele in timpul sesiunilor de Private, vei vedea ca show-rile sunt de obicei dialoguri, cu multa conversatie si imbracate. Exista o explicatie pentru acest lucru si explicatia consta in faptul ca clientul se simte singur si vrea sa discute cu cineva.
    Fanteziile clientilor solitari sunt diferite de cele ale amatorilor de sex show. Clientul singuratic viseaza sa aiba alaturi o fata ca tine, sa va intalniti, sa-ti faca curte si poate chiar sa se casatoreasca cu tine. El vrea sa te prezinte prietenilor sai, sa te scoata in oras si sa se plimbe cu tine la brat.
    Singuraticii acestia doresc ca spectacolul sa nu se termine cat timp mai au inca speranta sa-si realizeze fanteziile. Pe de alta parte, amatorii de sex show se masturbeaza si parasesc repede camera ta.
    Este usor sa atragi genul clientului singuratic. Totdeauna sa tii minte ca ROLUL tau este SA TE PREFACI solitara si sa creezi impresia ca esti disponibila! Jocul acesta al solitudinii trebuie insa sa fie subtil si rafinat, nu foarte explicit.
    Daca esti prea explicita vor sti ca ii vanezi facand presiuni. Clientii vor refuza sa creada ca esti solitara chiar daca esti asa. Dar mult mai usor vor crede ca ai trecut de curand printr-o despartire.
    Toti se vor putea identifica cu aceasta situatie pentru ca toata lumea trec prin despartiri sau cunoaste acasta situatie de la cei apropiati. Am vazut un model folosind acest pretext al despartirii, iar cand unul din clienti a intrebat modelul ce motiv a avut pentru aceasta despartire raspunsul ei a fost unul genial: “L-am parasit pentru ca era prea zgarcit!?(“I dumped him because he was too cheap!?) Perfect! A fost un mod perfect de a spune “Daca ma doresti, vino la mine si cheltuie si ceva bani in camera mea de chat?. Ne-a placut foarte mult replica. Daca in camera ta de free chat domina mesajul subtil dar usor de inteles “Sunt singura si dispusa pentru o aventura? vei putea conduce cel mai profitabil joc pentru tine. Dac poti juca rolul persoanei singure care cauta o relatie, vei reusi in timp sa atragi niste clienti solitari, si odata cu ei vor veni si sesiuni Private mai lungi, cu mai putina activitate fizica si cu mai multi bani castigati.
    Unde sunt cumparatorii??

    A) Cine sunt membri si cine nu sunt membri?
    Utilizand sistemul de identificare in chat, este posibil sa vezi cine este membru si cine nu este.
    • Orice nume care este listat in banda de chat apartine unui membru activ.
    • Orice nume scris cu o culoare diferita de a celorlalti poate apartine unui heavy user sau unui
    VIP.
    • Membrii de iesire (Exit) si vizitatorii externi (Visit) sunt in albastru. Acestia sunt potentiali membri care pot intra in camera ta de free chat dar nu pot conversa. Depinde de tine sa convingi acesti membri potntiali sa ti se alature. Arata-le cat esti de amabila si atunci cand se vor inscrie ca membri vei fi prima la care vor veni!

    B) Clientii care cumpara frecvent showuri Private sunt din cei vorbareti in Free chat, sau din categoria celor tacuti care asista la conversatia din Free de pe margine?
    Noi am descoperit ca cei care cumpara Private sunt din ambele categorii, tacuti si vorbareti. Multi din ei asista doar urmarind reactiile tale fata de ceilalti clienti dar altii vor sa stie cum reactionezi fata de ei insisi. Uneori ei te vor testa doar sau vor veni fara bani ca sa vada daca ii tratezi intr-un mod special. Toti membrii trebuie tratati la fel. Nu stii niciodata cine te place si va cheltui bani cu tine.

    C) Exista tari care nu pot accesa site-ul din cauza riscului mare de frauda a cardurilor?
    Da, exista anumite tari pentru care blocam accesul datorita riscului de frauda, veniturilor mici sau pentru a ne proteja modelele de a fi recunoscute in propria lor tara.

    D) Care este varsta medie a clientilor site-ului?
    Are acest lucru cu adevarat importanta? Daca esti cu adevarat un model bun si membrii te iau in Private, inseamna ca te descurci oricum foarte bine si asta e tot ce conteaza.

    E) Cum sa stii carei categorii de clienti te adresezi?
    Acorda atentie tuturor. Toti sunt clienti potentiali. Depinde de tine sa gasesti cum procedezi cu fiecare membru pentru a te lua in Private. Daca pui intrebari deschise (la care trebuie sa se raspunda cu mai mult decat Da sau Nu), vei primi reactii de la toti membrii din camera ta si nu numai de la un singur membru. Retine faptul ca majoritatea clientilor nu vorbesc dar asculta. Punand acest gen de intrebari vei obtine mai multe informatii despre modul prin care poti atrage fiecare din acesti clienti in Private.

    Exemplu de intrebare deschisa catre grup:
    ~ MODEL ~?Spuneti-mi fiecare din voi care este cel mai neobisnuit loc in care ati facut vreodata sex si ce ati facut atunci?? (“Tell me everyone, what is the Craziest place you ever had sex and what you did??) .. Nu exista raspunsuri de Da sau Nu la aceasta intrebare si vei afla multe lucruri despre fanteziile sexuale ale clientilor.

    Exemplu de intrebare inchisa catre grup:
    ~ MODEL ~ “Va place costumatia mea?? (“ Do you like what I am wearing??) .. Aici ei raspund cu Da sau Nu!

    In cazul acesta transforma intrebarea inchisa in una deschisa:
    ~ MODEL ~ “De ce va place costumatia mea atat de mult?? (“Why do you like my outfit so much??) .. Acum ei iti vor oferi mai multe informatii, pe care le poti folosi pentru a-i aduce la excitatie.
    Din acest considerent este atat de important sa te adresezi intregii camere de chat, incercand sa mobilizezi si clientii care asista doar la ceea ce se intampla fara a participa la conversatie. Este foarte important sa intelegi ca majoritatea celor care cumpara Private nu converseaza in Free Chat. Poti sa-ti pui un afis pe monitor: “CONVERSEZ PENTRU A CASTIGA PE CEI CARE TAC?. In felul acesta vei tine minte permanent ca majoritata cumparatorilor NU converseaza in Free chat. Ei sunt “cumparatori de vitrina? trecand din camera in camera pana gasesc un model care merita luat in Private.

    Scenariu

    Hai sa intram in pielea clientului obisnuit (cel care are deja un cont). Vom fi deci Cumparatorul. Sa privim acum jocul din perspectiva acestui membru. In primul rand, de ce folosim Internetul pentru sex si /sau companie? Ei bine… am renuntat de multa vreme sa mai cautam o posibilitate de intalnire cu o fata atat de fermecatoare ca tine. Poate am fost
    respinsi in scoala sau in cluburi si baruri. Poate avem sotii sau prietene nepasatoare si ne este dor de sex pasional si conversatie intima. Ne plac fetele de pe Internet pentru ca nu trebuie sa intram in competitie cu altii ca sa le castigam atentia. Daca gasim una care ne place, o luam pur si simplu, fara insistente, fara intrebari, fara griji privind modul cum aratam.
    Jocul obisnuit al curtarii nu mai este necesar si putm obtine direct ceea ce dorim, fie ca e vorba de sex sau de conversatie sau de ambele. Trecem din camera unei fete in alta cautand genul nostru de fata, cel de care suntem atrasi fizic si a carui personalitate ne place mai mult. Asa ca o privim si citim conversatia din chat. Nu vom incepe competitia pentru atentia ei in in Free chat, pentru ca daca o dorim este suficient sa cumparam un show in Private cu ea. Ne displace total sa ii obtinem atentia in Freechat. Ne place in schimb senzatia pe care o avem cand o luam de la alti clienti si o avem doar pentru noi. Este ea jucausa si sexi si amabila? Este oare toleranta cu toti clientii nebunatici? Este ea solitara? Avem cea mai mica speranta sa o intalnim macar o data? Este ea genul care sa ne ofere ceea ce dorim de la inceput, sau va incerca minute in sir sa ne stoarca de
    bani? Ne displac modelele care trag de timp; unele din ele cred ca suntem prosti si ca nu ne dam seama de asta. Daca va face asta si fata aleasa de noi vom parasi sesiunea Private cat mai curand si vom gasi pe altcineva. Hmmm, iata ca a tratat foarte grosolan pe un client care i-a cerut sa arate pussy. Vom gasi atunci un model care sa fie mai amabil cu baietii excitati ca noi.
    Si imediat dispar acesti clienti… fara sa spuna nici un cuvant in camera de free chat, luand cu ei si minutele si banii aferenti. Aceasta situatie este penibila, pentru ca daca nu ai fi facut un gest rautacios si vulgar fata de clientul care ti-a cerut sa arati pussy ai fi fost imediat in Private. Trebuie sa tii permanent cont de acelasi lucru: esti o ACTRITA si trebuie sa incerci permanent sa oferi cel mai bun joc. Concentreaza-te pe acest lucru!

    OK, hai sa vedem cum poti scoate din amortire clienti care pot sa cumpere show-uri Private. Iata cateva gesturi pe care le poti face:

    a) Adreseaza-te celor care nu converseaza spunand ceva de genul: “Hei voi cei tacuti, nu va ascundeti. Stati de vorba cu mine. Nu fiti timizi.? ( “Hey all you Non-Chatters, don’t hide. Come talk to me. Don’t be shy.?)
    b) Un client sta de vorba cu tine, si il intrebi cu amabilitate si dragalasenie: “Esti un dulce si un Gentleman, ai cumparat vreodata un show Private pe acest site?? (“You’re sweet and Gentleman, have you ever bought a 1on1 show from the site before??). Aici esentiale sunt cuvintele folosite, pentru ca nu ceri sa cumpere pentru tine, ci doar intrebi daca a cumparat vreodata un Private. De obicei clientii raspund sincer la aceasta intrebare pentru ca nu este o pretentie directa ca sa cumpere pentru tine. Raspunsul va fi foarte explicit: un raspuns negativ inseamna ca probabil nu este un cumparator si ai putea sa il influentezi in aceasta directie. Un raspuns afirmativ inseamna ca este deja un cumparator si de asemenea o ocazie buna pentru o sesiune de Private.
    Un ultim amanunt important ar fi varsta clientului. Retine faptul ca majoritatea clientilor care cheltuie bani pe sesiuni Private lungi au peste 30 ani. Gaseste membrii trecuti de 20 si foloseste-ti “jocul? ca sa-i atragi. Sansele tale sunt mult mai mari decat cu cei care au 18 – 20 ani.
    Lupta cu fraudele

    Avem nevoie de cooperare totala in lupta cu fraudele. Daca suspectezi ca esti in sesiune Private cu un client fraudulos, trebuie sa atentionezi managerul de studio pentru ca el sa poate avertiza departamentul Anti-Frauda. Daca descoperim ca ai facilitat depistarea unui client fraudulos, vei fi recompensata financiar. Iata cateva elemente care se cauta pentru a identifica un client fraudulos.
    • Clientii care se lauda cu talentul lor de „hacker.” Aceste persoane iti vor spune direct ca fura carti de credit sau fac hackering.
    • Clientii care se recomanda ca fiind minori – copii sub 18 ani.
    • Clientii care deschid conturi utilizand acelasi nume de user cu mici modificari.
    • Un client nou care petrece o durata extrem de mare de timp cu tine.
    • Cineva care nu arata interes fata de sex.
    • Cineva care are nume de user suspect. Acest lucru poate fi dificil de observat dar fii foarte atenta la asemenea situatii.
    Iata cateva exemple; numele prezentate nu sunt nume de user actuale.
    1. Joker69
    2. RipUOff
    3. CatchMe01
    4. CatchMe02
    5. CatchMe03……… etc.

    Trebuie sa facem practic tot ce ne sta in putinta ca sa oprim fenomenele de frauda si ne bazam pe tine sa ne ajuti cu asta!
    Sexul virtual

    Fetele care au o relatie la distanta, sa ridice mana! Una, doua, trei, cinci, zece… mda, destul e multe. Relatiile la distanta sunt acum mai des intalnite decat oricand, din cauza succesului pe care il au serviciile de dating. Nu mai e nimic neobisnuit sa auzi ca o fata are o relatie de cateva luni cu un tip pe care nu l-a vazut in viata ei „live”.

    Ce e rau in asta? Pai, nimic. Cu ce ar fi mai prejos o astfel de relatie decat cele clasice? In esenta, nu este, dar trebuie sa recunoastem ca intervin unele dificultati. Probabil cea mai importanta din ele este legata de sex. Nu e langa tine, nu puteti face dragoste, apar intrebari de genul „oare n-o sa caute satisfactie in alta parte?”, neincredere, discutii aprinse pe chat, el se enerveaza, tu ii trimiti un audible jignitor (ai putea sparge niste farfurii de pereti, dar oricum nu te vede…), el iti da ignore, apoi va impacati cu o felicitare virtuala.
    Foarte frumos si pasional, dar de ce sa nu abordezi calea de mijloc?
    Pentru relatiile la distanta, aceasta inseamna sa treceti la sexul virtual. Sunt destul cupluri care il practica, dar sunt si mai multe care se jeneaza sa-l incerce, din cauza ca li se pare penibil.
    Sigur, daca nu exista o gradualitate, o tentativa de chat erotic poate deveni repede comica. „Ce faci?” „Bine, mi-era foame si mi-am incalzit o tocanita. Tu?” „Pai, eu sunt goala si te doresc…” Normal ca nu asa merge treaba. Cu cat ai un simt al ridicolului mai dezvoltat, cu atat mai lent trebuie s-o iei.

    1.Daca nu ai mai incercat sexul virtual, ar fi bine sa-l lasi pe el sa conduca jocul. Tu trebuie doar sa arunci momeala. Spune-i ca ti-ai cumparat ceva sexy, sau ca ai facut o baie lunga, sau ca ai vrea sa fii in bratele lui. Daca e cat de cat receptiv, mai mult nici nu-i trebuie.

    2.Daca ati facut deja dragoste, ai putea aduce in discutie acele momente, i-ai putea spune ca ti-a placut cutare si cutare lucru, fara sa intri de la inceput in detalii prea picante. Oricum, el iti va cere imediat sa fii mai explicita.

    3.Joaca-te un pic cu el, nu sari direct la texte gen Sandra Brown. Daca te intreaba lucruri din ce in ce mai intime, mai strecoara-i cate un „ei, nu stiu daca asa trebui sa fiu asa de directa…”, „lasa, mai bine nu spun…”, „de ce esti atat de curios?”

    4.In privinta obscenitatilor, nu le folosi daca nu te simti confortabil. Nu trebuie sa-i oferi un articol de revista porno, ci doar sa-i spui ce simti si ce ti-ai dori de la el. Daca nu te deranjeaza sa le folosesti, ar fi bine sa-l lasi pe el sa dea tonul si sa stabileasca limita, nu e bine sa pari prea agresiva.

    5.Daca iti cere sa te mangai in timp ce stati pe chat (mda, si sa mai si tastezi in acelasi timp… nu stiu ce-si inchipuie barbatii, ca suntem caracatite?), la fel, nu o fa daca nu simti nevoia. Ii poti spune ca preferi sa o faca el atunci cand va intalniti. Despre folosirea webcam-ului, ce pot sa spun? Numai daca il cunosti bine si ai incredere in el, altfel e riscant, sunt multi nenorociti care pun astfel de filmulete pe internet (si doar pentru ca tu nu stii cum se capteaza imaginile de pe webcam, nu inseamna ca altii nu stiu).

    Sexul pe chat e foarte util in relatiile la distanta, dar poate fi si un condiment pentru o relatie obisnuita. E un exercitiu bun pentru orice femeie care vrea sa-si exprime sexualitatea si sa-si lase inhibitiile la o parte. Succes!

  120. Inca cateva citate despre video chat sfaturi folositoare si in foarte multe cazuri chiar si functioneaza 😀
    Asha si m am trezit azi cu un chef nebun sa ajut oamenii,nu radeti ca am mai fost acuzata ca vreau sa ma imbogatesc sau mai stiu eu ce, cei care nu pot dormii noaptea de grija mea pot sa v a spun ca sunt deja bogata sau ma rog am un standard destul de ridicat.Sa nu mai lungim vb si sa ajuta lumea aici ca de aia suntem aici nu sa ne laudam cati bani facem:) Deci incepatorule sau incepatoareo deschide bine ochii citeste si baga la caputz.GHID PT CH INCEPATOR:
    LOCATIA: Preferabil sa ai un ap si o camera numai a ta in care sa lucrezi dar daca nu ai no problem se poate si intr o garsoniera cu cond sa ti plasezi calc intr un loc unde sa nu deranjeze celelate persoane daca sunt in casa,animale care sa ti zambeasca in camera cand nu te astepti etc.Inotdeauna sa ti pui canapeaua scaunul preferabil pe un perete sau geam(obligatoriu jaluzele in cazul geamului),lasa peretele alb,verde,rosu asha cum este el nu pune carpe roshii verzi albastre ca asha crezi tu ca e mai frumos,sunt f multi membrii care atunci cand vad o carpa rosie deja stiu ca este vb de estul europei si sa nu te miri ca nu o sa ti mai intre nici guest.
    Prestatia: Cauta intodeauna sa fii naturala,ingrijita si frumos imbracata,combina decenta cu elemntul naughty in fav ta,cauta sa scoti in evidenta dar nu la modul vulgar ce ai tu mai frumos,de multe ori o bluza care ti sta f bine e mult mai sexy decat un sutien:),o fusta scurta si nu chiloti,un dres licra si nu stockings(are toata lumea).Fii unica si nu banala,glumeata si nu stresata ca poate tu nu ai fct nici un cent azi,sunt f multi membrii plictisiti de cuv private daca stai pe free u folosii expresia come in private foloseste mai binewud u like to make this conversation private sau wud u save me and keep me for a while just for u? Fii originala daca esti la inceput nu ti poti permite zi de zi lenjerie noua dar poti fii inventiva in privita outfit ului,nu te imbraca zi de zi cu aceleashi haine devii plictisitoare,schimbati coafura daca ai parul lung poti fii in fiecare zi alta cu putina imaginatie.Nu jignii membrii chiar daca ei sunt mitocani(unii) pur si simplu nu le raspunde cu aceashi moneda vb frumos si sa vezi ca pana si cel mai nesimtit membru o sa si schibe atitudinea,fii putin psiholog incerca sa intrii in pielea lor si sa vezi altfel lucrurile.Si cel mai important lucru inarmeaza te cu multa rabdare si zambeste..maine poate fii mai rau.
    IN PRIVATE:Sunt f multi membrii care ti cer sa te dezbraci din prima secunda,daca o faci ai pierdut din start pt ca in 2 min a vzt ce a vrut si pleaca si cu 2 dol si fara tot acolo esti,incearca sa i pacalesti cat mai mult,scrie repede si mult ca sa nu i dai timp sa se gandeasca ca el este horny :)Nu intinde timpul la nesfarsit pt ca nu merge intodeauna, incearca sa intuiesti mom cand el se va plictisii si atunci incepe shwoul care ramane la lat ta:P,daca nu ai o mem bun fati un caiet unde sa ti scrii numele mem screenul si numele real pt ca daca va mai fii o data viitoare sa nu l iei de la inceput,gaseste sub noi de conv fate placuta.Asta ar cam fii pt inceput o sa mai scriu mai mult daca vor fii intrebari.Va doresc succes
    BE THE 1 NOT ANYONE:)
    Si iar m am trezit cu chef sa ajut lumea:) Asta de fapt trebuia sa fie prima parte dar la cat sunt de haotica am uitat lucrul cel mai important.
    DESCHIDEREA SESIUNILOR:
    Prima regula:Nu apela la nimeni sa`ti deschida sesiuni o poti face singura cu un minim de efort intelectual.Daca nu stii suficienta engleza te poti ajuta de un dictionar online gasesti pe google cate vrei gratis.Implicarea altora in deschiderea sesiunilor pe siteuri iti poate aduce mai tarziu neplaceri.Persoana respectiva o sa `ti stie parolele,datele personale ,etc,pe care le poate folosii mai tarziu in defavoarea ta.
    MAI DEPARTE DIN SECRETELE UNUI CHATHOST MAI MULT SAU MAI PUTIN PROFESIONIST:
    Nu`ti face ses pe siteuri dubioase care platesc 1 cent pe minut gen olandeze.Invata sa vrei mai mult de la tine,daca ai fct azi 50 de dol nu inseamna ca te poti culca linistita ca maine o sa faci 70,very wrong maine poti sa nu mai faci nimic.Incearca sa fii mereu in alerta ,la curent (380 preferabil) cu tot ce este nou,iesi din banal,daca te uiti la pozele cuiva chiar si la un chathost de top nu incerca sa copiezi,creaza propria ta imagine nu incerca sa fii la fel ca alte 200.Cand stai pe ses nu te machia strident ,de cele mai multe ori membrii cauta fetele cu aspect inocent nu genul ”vampa”,daca studiezi un pic topurile siteurilor importante ai sa te convingi ca fetele din top sunt simple nu gen Pam Anderson sau Briana Banks.Daca alegi o sectiune cum ar fii dungeon,fetish ,incearca sa te informezi inainte f bine in privinta cerintelor de pe categoria respectiva si daca le poti face fatza sau nu.
    Am sa revin si cu alte sfaturi daca este nevoie.Astept si restul de profesionisti care mai mult critica decat ajuta cu sfaturi pt incepatori.

  121. OPINIE PERSONALA IN PRIVINTA COMPORTAMENTULUI IN PRIVATE:Deci esti in private ,esti noua si nu prea stii ce sa faci.Din ce in ce mai multi membrii au inceput sa ceara jucarii erotice(dildo,vibratoare,etc),PERSONAL nu sunt de acord cu jucariile erotice si in nici un caz cu masturbarea reala mai ales daca esti o persoana timida.Am avut fete in studio care au fugit in prima zi cand mem le a cerut diverse chestii cum ar fii introducearea a nu stiu cate degete in vagin,anus etc.Totul se poate mima asta depinde de cat de buna actrita esti.EXEMPLE: Bagarea unui numar de degete 2,3,4 prin indoirea in podul palmei cu o miscare f rapida si plasarea mainii in zona vaginului.INTRODUCEREA VIBRATORULUI: 2 vibratoare identice preferabil jelly pt ca sunt f moi,unul normal si intreg iar altul taiat de la mai mult de jumate atat cat sa ramana un capat pe care ti `l poti plasa intre fese ,iti garantez ca nu se observa dif de la o distanta de 20 cm de cam daca alegi poz optima,la fel si pt vagin.Nu trebuie sa`ti freci clitorisul de fiecare data,daca ai 20 de prvt pe zi te asigur ca si cel mai bun gel nu te poate ajuta iar la sf zilei o sa ai o senzatie de usturime cumplita oricat de delicata o sa faci miscarea.Nu trebuie sa ”rupi” dildoul spre deliciul adminilor daca esti intr un studio,trebuie doar sa `l faci pe client sa creada ca o faci.Iar daca doar te faci ca iti atingi zonele intime cu degetele nici cea mai buna camera de la distanta de 20-30 cm nu se observa.Poti sa iti atingi zonele intime doar la close ups dar nu de fiecare data.Dc ar fii sa urmez niste sfaturi de pe site ar insemna sa am 15 fete in fiecare zi in calduri in studio si un admin ca un taur in calduri lol.Nu toate fetele pot devenii profesioniste si cred ca nici macar nu conteaza asta,cel mai important lucru nu este autosatisfacerea ci sa `l faci pe celalalt sa creada ca o faci cu adeavarat.Deja in ultimul timp membrii nu prea mai cauta profesionistele care oricum o fac cu toti la fel.Cei mai multi bani fac fetele care arata cat mai natural genul inocent.Sunt milioane de membrii si mii de tipuri de oameni,incearca sa`ti selectezi clientela care se potriveste stilului tau.Eu fac vc de 6 ani si niciodata nu mi`ambagat nimik in mine si nici nu am sa o fac pt ca nu am avut nevoie,pot sa spun ca 60% banii ii faci cu capul nu cu fundul.REPET TOT CE AM SCRIS AICI SUNT OPINII PERSONALE.aICI POT DAT 2 EX DE FETE CARE FAC BANI F MULTI FARA SA FACA MAI NIMIC-IMLIVE COOLASS,3 ANI DE TOP NO1, NU ARE POZE EXPLICITE SEXUAL SI NICI NU A AVUT VREODATA,SE DEZBRACA F RAR ,TAYLORSTEVENS00 TOPUL IFRIENDS LA FEL FACE MII DE DOLARI DOAR VB CU MEMBRII,F RAR SE DEZBRACA PT EI.SE POATE TU DE CE SA NU POTI? NU TREBUIE SA DEVII PROFESIONISTA IN VC NICI SA `TI TERMINI ORGANISMUL PT BANI.FII DESTEAPTA,INVENTIVA ,RAMAI INOCENTA ATAT CAT POTI,LASA I PE ALTII SA`SI FACA DIN ASTA UN STILL DE VIATA SCOPUL TAU ESTE UNUL SINGUR SA FACI BANI ,SCOPUL SCUZA DE CELE MAI MULTE ORI MIJLOACELE.IN SPERANTA CA V`AM FOST MACAR PUTIN DE AJUTOR VA DORESC MULT NOROC.

  122. Avand in vedere ca mi `au scris si baieti o sa`mi permit cateva sfaturi si pentru ei.
    Conteaza f mult felul in care arati nu neaparat daca esti plin de muschi o sa faci si bani de bmw intr `o luna deci ,cauta intodeauna sa fii ingrijit asta insemnand din cap pana in picioare si intre,daca fizicul nu te ajuta prea tare(denu putem fii chiar toti gigi muschi),macar compenseaza asta cu o ingrijire corporala f riguroasa.De cele mai multe ori un pensat sau o freza mai ciudata,putin gel,spuma de par iti poate schimba complet fizionomia.Cauta sa ai intodeauna mainile si picioarele ingrijite,sunt f multi membrii cu dif fetishuri legate de aceste parti ale corpului care adeseori sunt neglijate.Cauta sa-ti perfectionezi cat poti de mult lb engleza,degeaba esti plin de muschi si f dotat daca nu te duce capul 2 m mai incolo sa sustii o conversatie,stiu din experienta baietilor cu care am lucrat ca show-ul dureaza f putin mai ales ca voi nu aveti prea multe haine de dezbracat deci trebuie sa compensati cu ceva.
    In privinta pozelor si a descrierilor,nu-ti pune niciodata pretul la descriere pt ca o sa arati ca o marfa numai buna de cumparat,cauta ti o descriere cat mai originala si nu copiata fara sa incluzi 9 inch,10,11 sau dimensiunea muschilor ,prin asta o sa starnesti un mai mare interes decat daca mem vede acolo absolut tot ce ai putea oferii.Nu-ti face tone de poze cu organul infipt in camera,close ups urile sunt frumoase dar mult mai bine arata intreful corp intr o poza decat o maciuca infipta in ochii privitorului.Include si fatza in poze ca maj baietilor isi fac pozele acelea fara cap( arata precum calaretul fara cap).Cauta sa-ti asezi camul in asha fel incat sa fie mai aproape de tine daca esti mai mic de inaltime sau mai slabut.Personal cunosc un baiat care este f mic de inaltime dar in poze arata super bine.Sunt f multe de spus si la cap baieti ,showuri etc.Osa mai revin si cu alte sfaturi.Daca cineva are nevoie de un sfat nu ezitati sa intrebati pe privat sau aici.Mult succes la banuti

  123. Am observat ca foarte multe Studiouri si Modele nu constientizeaza importanta muzicii in atragerea clientilor. Muzica de calitate nu doar ca ii atrage dar naste si subiecte de discutii mai interesante, ii face pe guesti sa fie mai calmi in free chat, duce la privaturi mai lungi si la orgasme mult mai intense si automat eliberarea de stres mult mai eficienta in comparatie cu orgasmele pe fuga.

    Alegerea muzicii potrivite care sa se duca in sufletul maselor este o ARTA, de asta nu toti putem fi Artisti sau DJ de calitate, dar cu ceva daruire se poate invata, macar la nivelul in care sa poti transmite ceva emotie pozitiva in inima auditoriului.

    Inainte de a merge mai departe o sa va sfatuiesc sa imi cititi topicul asta cu sufletul, si sa ascultati cu sunetul dat tare fiecare melodie prezentata acolo:
    video-chatul-intamplare-sau-programare-t13700.html

    In primul rand trebuie sa constientizati ca voi sunteti ca niste Artisti pe scena, deci Muzica pe care o cantati trebuie sa mearga in sufletul audioriului… nu iti cunosti spectatorii… nu ai cum sa le CANTI pe placul lor.

    Bineinteles ca din cand in cand trebuie sa pui si Muzica care iti place tie, pentru a te pastra intr-o stare benefica de lucru, dar niciodata nu exagera pentru ca repet.. ce tie iti place altora s-ar putea sa nu le placa.. sa nu ii atraga… pentru ca nu iti pot intelege cultura, mentalitatea, experienta de viata.. deci este o bariera de comunicare la nivel emotional.

    Logica e simpla, majoritatea clientilor buni cu bani.. sunt oameni cu un job activ si care au o anumita siguranta financiara, ceea ce le permite sa aiba bani pentru a cheltui si pentru astfel de distractii virtuale – VIDEO CHAT – LIVE SEX

    Vorbim aici despre un target de varsta majoritar intre 30 si 60 de ani, tari diferite, culturi diferite, mentalitati diferite, experiente de viata diferite.

    Pentru a putea atinge inima si stimula creierul acestui target trebuie sa le intelegi cultura, mentalitatea, emotiile.. doar asa vei putea fi capabil/capabila sa pui Muzica care ii va unge pe suflet, le va aduce aminte de momentele frumoase din viata lor, vei fi practic pe aceeasi lungime de unda cu ei .. atat in free chat cat si in private chat. In momentul cand trezesti emotie pura pozitiva in inima auditoriului el te va respecta mai mult, iti va vorbi mai frumos, nu te va mai chinui atat de mult din punct de vedere al showului erotic.. si iti va multumi din suflet dupa privat…

    In prezent aveti 3 mari baze de date, unde puteti gasi tot ce este nevoie: Google, Wikipedia si Youtube, pe langa astea 3 mai sunt sute de mii de alte surse, dar plecand de la astea 3 le veti gasi si pe restul.

    Daca targetul de varsta majoritar este 30-60 de ani, automat trebuie sa gasiti melodii care au facut ravagii la nivel emotional atunci cand membrii erau la varsta adolescentei si tineretii.. 14-25 de ani de regula.

    In concluzie playlistul vostru trebuie sa includa si melodii cu puternic impact emotional pozitiv incepand din anii 1965 pana in 2000, deasemenea trebuie sa le alegi si in fuctie de TARA clientului, cultura etc..

    De asta e foarte important ca inainte sa treci la showul efectiv sau chiar pe parcusul showului sa nu uiti sa pui intrebarea elementara.. “Where are you from?” si in functie de raspunsul lui sa ii pui melodii care sa il unga la suflet, sa il ajute sa se relaxeze si sa aiba un privat mult mai de calitate.

    Adultvideochat.ro prin mine si alti oameni care vor vrea sa contribuie, va vom ajuta sa gasiti cateva din aceste Hituri, deja am inceput un pic in cadrul topicului despre Creeatie / Credinta, dar trebuie sa va faceti si voi temele, fiecare in parte.

    Deasemenea atat in FREE CHAT cat si in PRIVATE CHAT, nu uitati de intrebarile elementare… “What kind of music do you like?”, “What is your favorite Artist?” in functie de raspunsurile lor, aveti Youtube, Google, Wikipedia in fatza voastra, va ia fix 30 de secunde sa gasiti cele mai populare melodii ale acelui Gen muzical sau ale acelui Artist.
    m testat intr-adevar efectul muzicii, si asa este. De acum cativa ani am observat ca membrilor le place mult muzica, nu toti au aceleasi preferinte, dar chiar si un anumit gen poate declansa discutii pro si contra, care inseamna bani pana la urma.

    La fel si cu filmele, cartile, preferintele culinare, si de acolo se poate improviza. Dar muzica are un efect mult mai puternic, si mi-a adus bani buni.

    O data mi-a intrat un membru din free pentru ca a auzit o melodie preferata si de acolo am inceput sa vorbim, am descoperit multe lucruri in comun, pana cand mi-am terminat programul, cu 400 de dolari in plus 🙂
    Playlisturile si youtube-ul iarasi m-au ajutat cu alti membri, tot pe sute de dolari. Clar muzica ajuta enorm, asa cum a explicat.
    Am vazut topicul si am fost placut surprinsa..pentru ca eu de cand ma stiu nu am putut sa lucrez in domeniul asta fara muzica..Muzica m-a inspirat si ma inspira in continuare dar nu tot timpul ascult ce imi place mie…incerc sa ascult si ce le place lor..am primit intr-o seara un request de la un membru nu mai stiu exact din ce zona era ..dar melodia era una gen populara de la ei…si ma luat un ras de nu ma puteam opri..dupa care a pornit camera si el era foarte serios .. m-am pierdut un pic dupa aia mi-a pus capac ..mi-a recomandat o mel buddha bar -Secret love..am fost surprinsa de alegerea lui si mi-a placut si mie si totul a decurs normal..dar la inceput am crezut ca e unul care intra sa faca o farsa ..

  124. Pentru mai multe informati si modele care sunt interesate de videochat cat si despre cine vrea sa deschida un studio propiu ma poate contacta ia idul de mess predici88.gigi . Iaras Anitta daca spui ca ai aparatura si tot ce iti trebuie ma poti contacta pe mess si te voi ajuta, eventual caut si fete cu minimul de experienta din video chat pentru schimb de opini si idei ma gasiti pe mess la idul predici88.gigi sau direct pe pagina mea de facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=1238068153 . O seara buna tuturor si spor la bani!!!!!

  125. Salut Gigi…am.toata aparatura necesara si am nevoie de o indrumare cum FAC conturile,PE ce siteuri,un de gasesc modele pt inceput

  126. @christian – Gigi a adaugat link-ul de facebook unde il poti contacta personal. Nu am idee daca dl. Gigi sa abonat pentru comentariile viitoare (Anunţă-mă via email despre viitoarele comentarii apărute) deci, mai sigur il poti contacta pe facebook. Bafta

  127. Videochatul în România
    Video chat-ul este o formă de comunicare, plătită sau gratuită, între două persoane, de regulă prin intermediul unui webcam sau a unei camere video, conectate la un computer. În ce privește varianta platită a videochat-ului, acțiunea se desfașoară între client și un model de videochat (denumit si operator de videochat, hostess online, model online).

    La rândul său videochat-ul platit poate fi de mai multe feluri:

    Cu conținut adult; în care modelele și clienții pot discuta intr-un cadru privat subiecte erotice, cu caracter adult si pot avea scene de nuditate. La randul sau, videochat-ul adult are mai multe „nise”: hardcore (porno), softcore, glamour.
    Cu conținut non-adult; în care modelele și clienții pot discuta intr-un cadru privat subiecte fara caracter erotic si nuditatea este exclusa. Aici videochat-ul se apropie de zona de online dating.

    Ce presupune activitatea de videochat (adult streaming)? Conversațiile dintre modele și clienți pot varia foarte mult, abordând atât teme cu caracter erotic, cât și teme despre hobby-uri, muzică, cărți, filme etc. Ceea ce este cel mai important este că modelul are posibilitatea de selecta interlocutorii și, implicit, de a conduce conversația spre tema dorită.

    Clienții plătesc pentru fiecare minut de conversație cu modelele. Conversațiile dintre un client și un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discuției. Modelul poate alege liniștit tema discuției, adult sau non-adult, și poate aborda orice atitudine dorește în fața camerei video.
    Videochat cu conținut pentru adulți
    În ceea ce privește varianta de videochat cu conținut adult, prestatorul de servicii, conform cu Legea 196/2003 privind prevenirea și combaterea pornografiei din România, este numit model de videochat. Ca și istoric, videochat-ul in România a început să ia amploare în perioada 1999-2000, dar până la trecerea în legalitate, era o practică obscură și neorganizată. Începând cu anul 2010, pe teritoriul României, există firme specializate care recrutează și efectuează training pentru persoanele ce sunt interesate de o carieră în acest domeniu, oferind suport fizic și organizatoric angajaților. Astfel, modelele, cu ajutorul firmei angajatoare, colaborează cu site-uri de profil. Pentru acest tip de activitate, câștigurile unui model, variază, de regulă, intre 300 si 4000 de euro lunar, în funcție de numărul de ore de activitate, iar modelul luând un comision din fiecare apel. Acest comision se calculează în funcție de durata apelului și alte criterii ce diferă de la firmă la firmă
    Legea nr. 196 din 13 mai 2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei

    Legea nr. 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 342 din 20 mai 2003, a fost modificata prin Legea nr. 496/2004 pentru modificarea si completarea Legii nr. 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1.070 din 18 noiembrie 2004. si modificata din nou prin legea 301/2007.

    Varianta actuala a fost publicata in Monitorul Oficial cu numarul 87 din data de 4 februarie 2008

    CAPITOLUL I: Dispozitii generale

    Art. 1
    Prin prezenta lege se instituie masuri de prevenire si combatere a pornografiei, in scopul protejarii demnitatii persoanei, a pudorii si a moralitatii publice.
    Art. 2
    (1)in sensul prezentei legi, prin pornografie se intelege actele cu caracter obscen, precum si materialele care reproduc sau difuzeaza asemenea acte.
    (2)Prin acte cu caracter obscen se intelege gesturi sau comportamente sexuale explicite, savarsite individual sau in grup, imagini, sunete ori cuvinte care prin semnificatia lor aduc ofensa la pudoare, precum si orice alte forme de manifestare indecenta privind viata sexuala, daca se savarsesc in public.
    (3)Prin materiale cu caracter obscen se intelege obiecte, gravuri, fotografii, holograme, desene, scrieri, imprimate, embleme, publicatii, filme, inregistrari video si audio, spoturi publicitare, programe si aplicatii informatice, piese muzicale, precum si orice alte forme de exprimare care prezinta explicit sau sugereaza o activitate sexuala.
    Art. 3
    (1)Dispozitiile prezentei legi nu se aplica in cazul operelor de arta sau stiintifice.
    (2)Dispozitiile prezentei legi nu se aplica in cazul materialelor realizate in interes artistic, stiintific, al cercetarii, educatiei sau al informarii.

    CAPITOLUL II: Prevenirea si controlul activitatilor cu caracter pornografic

    Art. 4
    (1)Persoanele care detin sau administreaza localuri in care se prezinta programe de striptease sau erotice trebuie sa asigure urmatoarele conditii:
    a)desfasurarea acestor activitati in spatii inaccesibile privirilor din exterior;
    b)interzicerea accesului minorilor in aceste localuri.
    (2)Localurile administrate de persoanele prevazute la alin. (1) trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
    a)sa aiba o suprafata de minimum 100 m2;
    b)sa aiba paza asigurata;
    c)sa detina cel putin o scena;
    d)sa nu foloseasca o reclama stradala indecenta;
    e)sa fie amplasate la o distanta mai mare de 250 m fata de scoli, de internate sau de lacasuri de cult.
    Art. 5
    Publicatiile avand caracter pornografic sunt destinate exclusiv persoanelor majore, sunt marcate cu un patrat de culoare rosie pe prima coperta, sunt prezentate in ambalaje care nu permit rasfoirea publicatiei la stand, se comercializeaza numai in spatii special amenajate, autorizate conform legii, si nu se vand minorilor.
    Art. 6
    (1)Persoanele care comercializeaza publicatiile prevazute la art. 5 sunt obligate sa avertizeze cumparatorii asupra caracterului acestora.
    (2)Afisarea de materiale cu caracter obscen in vitrinele spatiilor de comercializare a publicatiilor este interzisa.
    Art. 7
    (1)Persoanele care realizeaza site-uri cu caracter pornografic sunt obligate sa le paroleze, iar accesul la acestea va fi permis numai dupa ce s-a platit o taxa pe minut de utilizare, stabilita de realizatorul site-ului si declarata la organele fiscale.
    (2)Persoanele care realizeaza sau administreaza site-uri trebuie sa evidentieze clar numarul accesarilor site-ului respectiv, pentru a putea fi supus obligatiilor fiscale prevazute de lege.
    (3)Se interzic realizarea si administrarea site-urilor avand caracter pedofil, zoofil sau necrofil.
    Art. 8
    Filmele pornografice, indiferent de suportul pe care sunt realizate, se vor inchiria sau vinde numai in spatii cu destinatie speciala si nu vor fi inchiriate sau vandute minorilor.

    CAPITOLUL III: Infractiuni si contraventii

    Art. 9
    Racolarea, obligarea, determinarea sau folosirea minorilor ori a persoanelor cu deficiente psihofizice in acte cu caracter obscen se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 12 ani si interzicerea unor drepturi.
    Art. 10
    Organizarea de reuniuni in spatii publice, la care participa sau asista minori si in cadrul carora se comit acte cu caracter obscen, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea unor drepturi.
    Art. 11
    (1)Distribuirea materialelor cu caracter obscen, care prezinta imagini cu minori avand un comportament explicit sexual, se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani.
    (2)Cu aceeasi pedeapsa se pedepseste si detinerea de materiale prevazute la alin. (1), in vederea raspandirii lor.
    Art. 12
    Dispozitiile art. 118 din Codul penal privind confiscarea speciala a bunurilor se aplica in mod corespunzator.
    Art. 13
    Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei la 25.000 lei urmatoarele fapte:
    a)permiterea accesului minorilor in spatiile destinate comercializarii materialelor cu caracter obscen;
    b)amenajarea de spatii destinate vanzarii de materiale cu caracter obscen la o distanta mai mica de 250 m fata de scoli si de internate, precum si de lacasuri de cult;
    c)vanzarea materialelor cu caracter obscen fara ambalajele corespunzatoare;
    d)vanzarea materialelor prevazute la art. 5 in alte spatii decat cele autorizate;
    e)expedierea sau distribuirea la domiciliu, cu scop de reclama, a unor publicatii avand caracter pornografic, fara ca destinatarul sa fi solicitat acest lucru;
    f)expunerea in spatii publice sau in vitrine a unor materiale cu caracter obscen explicit;
    g)oferirea, punerea la dispozitie, vanzarea, difuzarea ori detinerea, in vederea distribuirii de materiale cu caracter obscen, in alte spatii decat cele amenajate;
    h)initierea, organizarea, finantarea ori desfasurarea unor manifestari sau programe ori spectacole cu caracter erotic, cu nerespectarea dispozitiilor art. 4;
    i)nerespectarea dispozitiilor art. 5, referitoare la aplicarea unui patrat de culoare rosie pe coperta publicatiilor destinate adultilor sau pe paginile tipariturilor care publica ocazional materiale cu caracter obscen;
    j)nerespectarea dispozitiilor art. 6, referitoare la avertizarea cumparatorilor asupra caracterului unor publicatii ca fiind destinate persoanelor majore;
    k)nerespectarea dispozitiilor art. 7 alin. (1), referitoare la obligatia de parolare a site-urilor cu caracter pornografic si de impunere a unei taxe pentru accesul la aceste site-uri.
    Art. 14
    (1)Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei primeste sesizari cu privire la nerespectarea prevederilor art. 7.
    (2)in cazul primirii unei sesizari si al verificarii continutului site-ului, Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei solicita furnizorilor de servicii pentru internet blocarea accesului la site-ul in cauza.
    (3)Nerespectarea de catre furnizorii de servicii pentru internet a obligatiei de a bloca accesul la site-urile care nu respecta prevederile art. 7, in termen de 48 de ore de la primirea solicitarii prevazute la alin. (2) din partea Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10.000 lei la 50.000 lei.
    Art. 15
    Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor prevazute la art. 13 si 14 se fac de catre organele de politie din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative.
    Art. 16
    Dispozitiile prezentei legi referitoare la contraventii se completeaza cu dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, astfel cum a fost aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, cu exceptia art. 28 si 29.

    CAPITOLUL IV: Dispozitii finale

    Art. 17
    Prezenta lege intra in vigoare in termen de 30 de zile de la publicarea ei in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

    Ce este videochat-ul?

    Ce presupune activitatea de videochat (adult streaming)? Video se refera la sistemele de transmitere si inregistrare a imaginii, chat inseamna conversatie. Deci, videochat-ul reprezinta comunicarea dintre doua persoane prin intermediul unui calculator (conectat la internet) si al unei camere video. Conversatiile dintre modele si clienti pot varia foarte mult, abordand atat teme cu caracter erotic, cat si teme despre hobby-uri, muzica, carti, filme etc. Ceea ce este cel mai important este ca modelul are posibilitatea de selecta interlocutorii si, implicit, de a conduce conversatia spre tema dorita.

    Ce este videochat-ul? Videochat-ul este o activitate legala, fiind reglementata de Legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin Legea 496/2004. Studio 20 este administrat de catre o societate comerciala romana, care face angajari doar cu forme legale (taxele la stat sunt achitate), foloseste softuri cu licenta si respecta toate reglementarile in vigoare.

    Cum se castiga banii in activitatea de videochat? Clientii platesc pentru fiecare minut de conversatie cu modelele. Conversatiile dintre un client si un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discutiei. Modelul poate alege linistit tema discutiei, adult sau non-adult, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video. In orice moment aveti posibilitatea de a verifica cati bani ati castigat, fiecare site cu care lucram va dispune aceasta informatie.

    Studio 20 lucreaza cu cele mai cunoscute si profitabile site-uri din lume (in special din USA si UK). Profilul unui model pe aceste siteuri va contine o galerie de fotografii realizate de un fotograf profesionist si o descriere adaptata personalitatii fiecareia. Fiecare model isi poate alege site-urile pe care va lucra.

    Pot lucra si eu la Studio? Sigur ca da. Pentru a fi un model de succes trebuie sa fii constiincioasa, serioasa, ambitioasa si sa ai cunostinte medii de limba engleza. Cunoasterea limbii engleze este importanta, deoarece toate conversatiile cu clientii au loc in limba engleza (sa nu uitam ca majoritatea sunt din USA si UK). Un avantaj il poate reprezenta un fizic placut, insa pentru a avea succes trebuie sa fii deschisa, comunicativa, vesela, feminina, cocheta. Un aspect important il reprezinta abilitatea de a te adapta felului de a fi al fiecarui client. Daca dai dovada de seriozitate, interes, perseverenta si disciplina cu siguranta vei fi un model de success.

    Cum definim videochat-ul ?

    Domeniul videochat este un altfel de socializare intre persoane aflate la mare distanta, fara implicare directa.
    Aceasta activitate consta in dialogarea directa, prin intermediul internetului, a unui calculator/laptop si a unei camere video cu persoane din toata lumea. Conversatiile dintre 2 sau mai multe persoane pot fi cu caracter adult sau non-adult desfasurandu-se pe subiecte diverse, cum ar fi: politica, hobby-uri, psihologie, spiritualitate, tehnologie, medicina, etc.
    Utilizatorii care folosesc site-urile pentru videochat platesc in sectiunea privata cu un performer videochat un anumit pret pentru fiecare minut petrecut, de-aceea profilul fiecarui model trebuie sa contina poze atragatoare si o descriere placuta. Videochat-ul cu continut dedicat adultilor a luat amploare in perioada 1998-2000 sub o forma dezorganizata si obscura, care s-a dezvoltat mult in bine in urmatorii ani (conditii mai bune de munca, legalizarea multor aspecte juridice, etc).
    Asadar, modelele de videochat, prin intermediul studio-urilor de videochat, colaboreaza cu site-uri de profil internationale, precum LiveJasmin, ImLive si multe altele, iar pentru acest tip de activitate, castigurile unui model variaza de cele mai multe ori intre 500 € si 6000 € lunar, in functie de numarul de ore lucrate si adaptabilitate.
    Vrei sa vezi LIVE cum lucreaza un model videochat? citeste mai jos!!

    Crezi ca este complicat ?

    Exemple de Modele Videochat Live pe Camera Web Uneori, cea mai buna explicatie este exemplul.
    In imaginile pe care le regasesti mai jos vei vedea in direct, LIVE, modele de videochat din alte tari. Consideram ca aceste imagini releva cel mai bine job-ul videochat. Si tu poti face asta, cu efort minim si satisfactii financiare maxime. Totul este sa iti doresti intotdeauna mai mult.

    Informeaza-te in continuare despre ce inseamna cu adevarat un studio de videochat profesional, ce s-a adaptat legilor juridice din Romania si care ofera conditii de lux pentru toti angajatii sai.

    Motive sa alegi …

    Ne-am gandit sa iti prezentam cateva din motivele pentru care ar trebui sa alegi un job ca model videochat in cadrul studio-urilor CamStudio:
    Programul saptamanal este la alegerea ta ;
    Beneficiezi de contract de munca din prima zi de colaborare ;
    Sedinte foto si training profesional fara nici un cost ;
    Plata garantata a tuturor incasarilor in baza comisionului ;
    Suport tehnic disponibil non-stop ;
    Conditii de lux si Locatii centrale la 2 pasi de tine ;
    Nu te va vedea nici un cunoscut atunci cand esti online.
    Citeste si restul motivelor pentru care merita sa alegi un job in videochat, si apoi contacteaza-ne daca ai nevoie de mai multe informatii sau doresti sa incepem o colaborare.

  128. VIDEOCHAT: Cât de bănos e dezbrăcatul pe timp de criză
    În timp ce majoritatea tinerilor reuşesc cu greu să îşi gasească un loc de muncă bine plătit, cei care acceptă să renunţe la haine în faţa unor necunoscuţi de pe Internet câştigă sume de bani care îi fac să uite de pudoare. După un tur al celor mai importante studiouri de videochat din Capitală, am aflat că există locuri care încurajează activităţile ilegale, cum ar fi munca de acasă sau în cuplu, dar că, de cele mai multe ori, videochatul este o meserie ca oricare alta, cu program în ture, regulamente, bonusuri, teambuildinguri şi penalizări.

    „Ai talent de actriţă, eşti deschisă provocărilor? Aceasta este şansa ta. Te angajăm ca performer videochat. Noi nu minţim, nouă ne pasă, salariu minim garantat 500 de euro ce poate ajunge la 4.000 de euro, plată bilunară, legalitate 100 %, program flexibil”.

    Aşa sună un anunţ de angajare la un studio de videochat. Pe internet găseşti cu sutele, deci ai de unde alege. Tot internetul elucidează şi fişa postului: ca model videochat porţi discuţii pe Internet cu străini, în faţa unei camere web, timp în care prestezi, la cerere, diverse show-uri erotice. Cerinţele de angajare nu ridică probleme: trebuie să ai peste 18 ani şi să ştii engleză la nivel de începător.Clienţii site-urilor sunt din America şi plătesc o taxă pe minut – între 1,99 şi 6 euro – pentru a vorbi în privat cu fetele. Fiecare model îşi poate stabili preţul, în acest interval. Din suma totală pe care o încasează aceste siteuri, 30% revine studioului. Jumătate din acest procent îi revine modelului.
    Decidem să ne încercăm norocul la trei studiouri, ca reporteri incognito, pentru a vedea ce se ascunde în spatele unui job care, aparent, îţi asigură un câştig substanţial în plină criză economică.

    Operator de calculator sub acoperire

    Primul pe listă este Bucureşti Videochat, aflat într-o casă de lângă ASE, faţă în faţă cu biserica Adormirea Maicii Domnului. Nu ştim dacă Dumnezeu aprobă această activitate, dar în legea pentru prevenirea pornografiei, amplasarea studio-urilor de videochat la o distanţă mai mică de 250 metri faţă de şcoli sau lăcaşuri de cult este interzisă.

    Ne întâmpină Anca, o tânără de 27 de ani responsabilă cu recrutarea gheişelor virtuale, care ne roagă să completam un chestionar cu întrebări legate de experienţă, cunoştinţe de limbi străine, sănătate şi personalitate. Prima întrebare: „Acceptaţi să lucraţi legal?”.

    Aflăm că după primele trei luni în care lucrăm pe contract de prestări servicii, „dacă ni se potriveşte job-ul” ni se întocmeşte un contract de muncă pentru postul de „operator calculator”.
    Trebuie să lucrăm în ture de opt ore, cinci zile pe săptămână. Salariul nu este fix, se lucrează pe comision: primim 50% din banii pe care studioul îi încasează de pe urma prestaţiei noastre. „În prima lună puteţi câştiga 12-14 milioane, dar, pe măsură ce căpătaţi experienţă, ajungeţi şi la 50 de milioane”, in noîembie.
    „Când porneşti webcamul, eşti un personaj”

    „Pe timp de criză, varianta non-adult de videochat, adică doar o conversaţie cu membrii pe diverse teme, nu este profitabilă, de aceea nu o mai practicăm. Conversaţie faci şi în varianta adult, dar trebuie să faci şi un show erotic”, explică ….( Nu fac nume,….. si daca va aparea vreun nume este fictiv 100%)
    Există un chat fără plată, unde toţi clienţii te pot vedea şi nu ai voie să stai dezbrăcată, ci doar să vorbeşti cu ei, să îi convingi să intre pe chat-ul privat. „Apoi totul depinde de tine. Când porneşti webcamul eşti un personaj”,
    Dansezi, faci striptease sau foloseşti jucării erotice. Cei de la studio se oferă să-ţi comande costume, pe care poţi să le plăteşti şi în rate. Dacă vrei să câştigi cât mai mult, trebuie să le faci pe plac membrilor. Anca ne avertizează însă că există câteva reguli şi în privat: „fără perversiuni, mâncare sau animale”.

    Ca să faci bani este bine să fii sociabilă, să vorbeşti cu cât mai mulţi utilizatori şi să îţi faci clienţi fideli. Însă niciodată nu trebuie să schimbi date personale cu ei, pentru că administratorii site-urilor îţi vor închide contul, iar studioul te va penaliza.

    Ca să poţi începe munca trebuie să ai un profil fictiv, cu o scurtă descriere şi poze, pentru care ţi se face o şedinţă foto la studio. Trei ţinute senzuale – un costum de baie, o rochiţă, un compleu de lenjerie intimă- sunt suficiente.
    Site-urile nu pot fi accesate din România, deci membrii nu te pot găsi. „Nu trebuie să îţi fie frică, calculatorul nu poate sări pe tine”, ne linişteşte …..
    „Nu facem pornografie, doar entertainment”

    Al doilea interviu.Ne întâmpină o responsabilă de resurse umane. Ne spune că studioul lucrează cu zece site-uri soft, deci nu va trebui să acceptăm rugăminţile membrilor care doresc să vadă perversiuni. „Reţineţi, nu facem pornografie, doar entertainment”, ne spune…
    „Membrii sunt oameni care s-au plictisit de nevestele lor şi vor să se relaxeze, să vadă ceva frumos. În mintea lor, fetele de pe Internet sunt perfecte. Ca să îi faci clienţi, trebuie să reţii, de exemplu, că unul dintre ei are un câine pe care îl cheamă Jim”, ne sfătuieşte ea.
    Totul pare legal, suntem asigurate că firma declară toate veniturile şi noi trebuie să înregistrăm contractele la Administraţia financiară.

    „How are you, horny?”

    Facem cunoştinţă şi cu Georgiana, responsabilă cu trainingul noilor angajate. A lucrat ca model, dar în prezent doar le ajută pe fete – poate chiar să tasteze replicile în locul lor, iar ele să facă doar show-ul. Conversaţiile nu sunt însă foarte complicate, majoritatea începând cu : „How are you, horny?” sau „Where are you from, horny?”.
    Nu există doar bonusuri, ci şi penalizări, în mare parte legate de nerespectarea regulilor de igienă: tastatura şi mouse-ul se şterg cu spirt atât înainte, cât şi după orele de muncă, vasele trebuie spălate după folosire, iar prin studio se merge numai cu papuci. Alte penalizări primeşti dacă intri pe YouTube sau Messenger, dacă întârzii la serviciu sau lipseşti fără să anunţi.

    Legislaţia în România

    Activitatea de videochat este reglementată de legea 196/2003 privind prevenirea şi combaterea pornografiei, completată de legea 496/2004. Activitatea este permisă atât timp cât nu lezează demnitatea persoanei, a pudorii şi a moralităţii publice.

    Este interzisă desfăşurarea manifestărilor cu caracter erotic în alte spaţii decât cele amenajate şi aprobate de Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei. Prin urmare, studiourile care încurajează şi plătesc activitatea desfăşurată acasă comit o ilegalitate. La fel de ilegal este şi lucrul în cuplu. În plus, site-urile cu caracter pornografic trebuie parolate, iar accesul permis exclusiv adulţilor, după ce se plăteşte o taxă pe minut.

    La ce riscuri se expun modelele
    Cât discutăm cu trainerul, iese dintr-o cameră Elena, una dintre fete, care lucrează la Pro Studio de o lună şi jumătate. A câştigat în prima perioadă doar cinci milioane, iar în următoarea, a ajuns la 20. „La început e greu, dar dacă te ţii de treabă faci mulţi bani”, spune încântată.

    Imobiliare, web-design şi videochat
    Ne deschide însuşi patronul, care ne reproşează că n-am sunat cu o oră înaine, ca să aibă timp de curăţenie. Îl întrebăm de ce pe uşă nu este scris . şi ne spune că are mai multe firme, care se ocupă de imobiliare, web-design, dar şi videochat. Ca să ne asigure că totul este legal, ia de pe perete înregistrarea înrămată de la Registrul Comerţului şi ne-o arată.

    are un as în mânecă: studioul pe care îl patronează organizează teambuildinguri şi oferă bonusuri de performanţă. Vara aceasta, echipa a fost la mare trei zile, costurile fiind suportate de patroni. În plus, dacă fetele fac mai mult de 2.000 de dolari în două săptămâni, primesc stimulente: o şedinţă la coafor, masaj sau un abonament la sală.

    Toate fetele au contract de muncă pe care primesc salariul minim pe economie, pentru vechime şi asigurare medicală. Modelele îşi pot lua chiar şi un credit. „Anunţaţi cu şase luni înainte, ca să mărim salariul pe cartea de muncă, în aşa fel încât să primiţi aprobare de la bancă”, ne asigură

  129. Legislaţia în România

    Activitatea de videochat este reglementată de legea 196/2003 privind prevenirea şi combaterea pornografiei, completată de legea 496/2004. Activitatea este permisă atât timp cât nu lezează demnitatea persoanei, a pudorii şi a moralităţii publice.

    Este interzisă desfăşurarea manifestărilor cu caracter erotic în alte spaţii decât cele amenajate şi aprobate de Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei. Prin urmare, studiourile care încurajează şi plătesc activitatea desfăşurată acasă comit o ilegalitate. La fel de ilegal este şi lucrul în cuplu. În plus, site-urile cu caracter pornografic trebuie parolate, iar accesul permis exclusiv adulţilor, după ce se plăteşte o taxă pe minut.

    La ce riscuri se expun modelele

    Studiourile de videochat există de mai bine de 10 ani, iar cifrele neoficiale arată că în România există câteva mii de astfel de locuri. Cele mai multe sunt deschise în centrele universitare, pentru că peste 50% dintre modele sunt studente. Nu există însă o statistică oficială privind numărul tinerilor care lucrează în această industrie.

  130. Impozitarea activitatii de videochat
    Avand in vedere ca suntem intr-o perioada a sarbatorilor si fiind provocat de o întrebare la rubrica Intreaba specialistul abordez un subiect oarecum exotic: ce impozite ar fi datorate de persoane care presteaza activitati de tipul videochat.
    Schema desfasurarii afacerii ar fi urmatoarea: o firma pune la dispozitie mijloacele tehnice (site dedicat, mijloace tehnice de conectare video, sistem de plati online, etc.) iar persoanele care doresc sa desfasoare activitatea folosesc aceste mijloace tehnice pentru a intra în contact cu eventualii clienti, urmand ca din încasari firma respectiva sa retina un comision, si varsa restul persoanei care presteaza respectiva activitate.

    Care ar fi impozitul datorat de persoanele care presteaza aceasta activitate?

    Fiind persoane fizice conform art 39 din Codul fiscal este foarte usor sa determinam ca este vorba de impozit pe venit. Totusi aceasta categorie este prea generala pentru o determinare practicaa impozitului.

    Trebuie determinat raportul juridic care genereaza venitul respectiv.

    Desigur exista si situatii în care se încheie un contract de munca între firma care pune la dispozitie mijloacele tehnice si persoana care presteaza serviciul. În acest caz desigur suntem în fata unui impozit pe venitul din salarii

    Dar, conform art 10 din Codul muncii contractul de munca presupune prestarea unei munci sub autoritatea unui angajator. Trecand de formalismul relatiei contractuale dintre firma care asigura mijloacele tehnice si persoana care presteaza efectiv activitatea de videochat, în cazul în care se neaga în mod vadit existenta unui contract de munca, trebuie tinut seama de continutul activitatii acre nu presupune desfasurarea unei activitati sub autoritatea unui angajator, deci nu poate fi vorba nici sub aspectul continutului concret al raporturilor juridice.

    Poate fi vorba de o prestatie care intra sub incidenta Legii drepturilor de autor si drepturilor conexe nr. 8/1996?

    Artistii interpreti beneficiaza de un drept la remuneratie pentru activitatea lor. Desigur se pot naste multe discutii raportat în ce masura o persoana care se produce într-un videochat are o prestatie artistica, precum si raportat la moralitatea acestei prestatii. Totusi trebuie retinut ca prin art.7 din legea 8/1996 se protejeaza orice tip de opera (si prin efect orice drept conex) fara a putea distinge în raport de calitatea concreta sau de moralitatea operei. În dreptul nostru nu avem jurisprudenta în materie, dar pe plan international s-a recunoscut protectia inclusiv pentru opere cu caracter pornografic (SUA cazul Mitchell Brothers Film Group vs. Cinema Adult Theter, iar în Franta dec din 27 iunie 1984 Curtea de Apel Lyon).

    Calificarea raportului tinand de drepturile conexe dreptului de autor are importanta privind impozitul efectiv ce ar fi datorat. În afara cazului în care beneficiarul acestor venituri opteaza sa plateasca impozitul pentru venituri din drepturi de proprietate intelectuala în sistem real (adica tinand o contabilitate a veniturilor si cheltuielilor aferente – caz putin probabil) impozitul datorat este echivalentul unei cote de 10% din venit care se retine la sursa de catre platitorul venitului (art. 52 alin. 1 si 2 din Codul fiscal) regim de impozitare mai favorabil decat cota generala de 16% din venituri.

    Desigur, daca nu se accepta interpretarea ca este vorba de un drept conex drepturilor de autor, ne aflam în situatia descrisa de art. 78 alin.- 1 lit. e din Codul fiscal privind venituri din alte surse. Acestea se impoziteaza cu 16% prin retinere la sursa de catre platitorul acestor venituri.

    De fapt dificultatea în stabilirea impozitului este tocmai modul de încasare a venitului. Formal schema juridica este ca persoana care presteaza activitatea de videochat se adreseaza unei clientele diverse de persoane fizice, o clientela internationala, de cele mai multe ori imposibil de identificat (deobicei îsi plateste serviciile prin carduri nenominale preplatite) si, de aceea, imposibil de obtinut plata impozitului ce ar trebui retinut si virat de la sursa. Firma care pune la dispozitie mijloacele tehnice este considerat doar un simplu intermediar în aceasta tranzactie între persoana care presteaza efectiv activitatea de videochat si client.
    Totusi conform art 11 din Codul fiscal tranzactiile pot fi calificate pentru a reflecta continutul economic.

    In plus este aplicabila si Legea comertului electronic 365/2002 care defineste o astfel de firma ca furnizor de servicii. El nu este conform art. 12 din acea lege un simplu intermediar care asigura accesul la reteaua de comunicatii deoarece prezinta serviciul în nume propriu si îii poate determina continutul si accesibilitatea.

    Astfel ca, desi formal, firma care pune la dispozitie mijloacele tehnice se prezinta ca un simplu intermediar care în caseaza comision, aceasta poate fi considerata în fapt platitorul veniturilor pentru npersoanele care presteaza activitate ade videochat. Astfel ca poate fi considerata ca fiind raspunzatoare de retinerea la sursa si plata impozitului pe venit fie ca apreciem ca activitatea respectiva poate fi impozitata potrivit 52 Cod fiscal (venit din proprietate intelectuala) fie potrivit art. 78 -79 Cod fiscal (alte venituri)

  131. Buna dan te rog frumos ajutama cu un sfat am lucrat la un studio 1 luna mam descurcat ma ajuta fizicu si limba engleza dar mam decis sa fac de acasa miam facut card payoneer dar nu stiu cu ce situri sa lucrez am kiituri tastatura mouse laptop ajutama

  132. Buna Andreea, daca ai citit articolul, iti poti da seama ca nu e suficient doar sa arati bine si sa ai aparatura necesara desfasurarii activitati de videochat. Majoritatea site-urilor de nisa accepta/folosesc Payoneer ca metoda de plata. Personal recomand Chaturbate, MyFreeCams, LJasmin si alte site-uri. O intrebare, cand lucrai la studio pe ce site intrai? Succes

  133. Buna Dan,
    Am apreciat articolul tau si rabdarea de care ai dat dovada :).
    Si eu sunt in aceasta industrie de cativa ani buni.Am lucrat la studio de pe vremea cand Mfc -ul era la inceput si ma rugam de admini sa ma ajute sa imi fac profilul , pentru ca descoperisem adevaratul potential al acestui site.
    In prezent sunt model independent cu foarte putina rabdare si cu un „chef de munca” sub medie.
    Am avut parte de incasari substantiale (400- 900 $ pe sesiune pe MFC ) , din pacate vremuri de mult apuse.Am mentionat asta ca sa intelegi ca am un soi de potential :P, in conditiile in care nu m-am promovat cum ar fi trebuit , si din cate realizez am un sistem de lucru destul de deficitar.
    Aici vine intrebarea : Ce parere ai de ideea de cuplu pe MFC( fata cu fata) ?
    Am ajuns la concluzia ca ar trebui sa ma reinventez pe acest site si ma gandeam la aceasta varianta.
    Multumesc anticipat 🙂

  134. @anne – mai nou ideea e deja pusa in practica de cateva modele si am observat ca are succes. In ceea ce priveste acest „declin” substantial de venituri, se resimte pe mai toate platformele (website-urile de nisa) cu vechime si nu numai. Reinventeaza-te! Dap! Succes

  135. Multumesc frumos de reply Dan 🙂
    Deci cu alte cuvinte imi caut o colega seriosa si fara inhibitii .
    Pentru fetele interesate rog sa fiu contactata pe e-mail :anelissjust4u@yahoo.com .
    bafta la banuti :)..si o zi frumoasa Dan 🙂

  136. Cuplurile merg foarte bine pe MFC dar sunt cateva conditii. Nu ajunge sa stai una langa alta ca la claca, fara show serios si strategie nu iese mai nimic. Am facut cuplu pe MFC acum cativa ani (2009-2010) si eram mai epuizata dupa 2 ore de cuplu decat dupa o sesiune de single de 8 ore. Daca ai gasi o fata care sa fie mai populara decat tine ar fi perfect pentru ca are mai multa expunere si mai multi useri. Iti anunti membrii ca faci show in cutare zi cu X model ca sa fie pe faza si sa-si faca plinul la conturi sau daca vrei sa te axezi numai pe cuplu, la fel, fa tam-tam mare.
    Userii de pe MFC adora sa vada cupluri de fete si poti face bani frumosi dar repet, cu strategie, tinandu-te de program si facand show care merita vazut. Bafta 🙂

  137. @Della apreciez sfaturile, si in cea mai mare masura ai dreptate.Am avut cateva colaborari cu ceva colege de „breasla” si a fost un real succes , recunosc, insa nu am pus mare accent pe show , mai mult pe joculete si acte activitati „soft”.
    Trebuie sa recunosc ca o sa fie o provocare pentru mine aceasta trecere , insa sunt sigura ca o sa faca fata cu brio .
    Sa zicem ca, acum 8 ani de zile cand am pasit in primul apartament/studio plin cu fete , am avut mai mult de digerat decat ideea de Video chat.Atunci am aflat ca biciul, lanturile si geaca de piele au o alta semnificatie pentru unele „persoane”.
    In concluzie, sunt destul de greu de speriat.
    Nu m-am gandit la ideea asta pana acum dar cred ca ar fi o nisa destul de buna pe MFC, partea de fetish la cuplu.
    Ce parere aveti?

  138. Buna, eu lucrez de vreo 2 ani si mi-a mers foarte bine , acum de cateva luni bune.. nu mai merge deloc ..nici trafic numai am, nu inteleg de ce ( despre webcam, internet poze sunt toate in regula) atitudinea mea e ca la inceput, am incercat sa ma schimb putin dar nu prea mult pentru ca nu as mai fi EU ..nu stiu ce sa mai fac imi vine sa renunt cand vad ca nu am cu cine vorbi macar…sa mai incerc alte siteuri? lucrez pe lj si streamate .prefer siteuri cu private show..ms.

  139. Buna ! as vrea si eu sa imi fac un bio atragator pe chaturbate si nu stiu cum . ar putea cineva sa ma ajute , va rog ? :03

  140. Foarte util articolul,ma intereseaza domeniul dar nu stiu de unde sa incep,as dori sa stiu cateva studiouri serioase unde ma pot prezenta.

  141. hey! nu am experienta, dar as vrea sa incerc domeniul acesta. sugestii, recomandari pt ceva NON-adult?:D

  142. nu stiu limbi straine…ar merge doar in tara?as vrea non-adult…care ar fii un site bun pt asta?restul me descurc 🙂 multumesc

  143. Curioaselor, va invit sa va alaturati echipei Imperial Studio. Echipa nou, gandire fresh si moderna, totul este LEGAL, amenajare cool si cadru familial. Nu mizam pe aspectul porno, facem banuti cu mintea.

    Va imbratisez,
    Alice

    P.S Haideti la o cafea 🙂

  144. salutare…ma-m gandit sa incerc sa fac si eu video chat..nu stiu merge la baieti?As vrea o parere si ce mi-ar trebui de inceput.mersi 😉

  145. Nici eu nu stiu ce sa mai fac! Incerc sa fac bani, dar merge foarte greu….pe Jasmin nu depasesc 80 de guesti, pe chaturbate maxim 10 rataciti, fac de 1 luna si jumatate chat! Am camera aranjata si decoarata frumos acasa!

  146. O „chestie” interesanta am observat de ceva timp insa, pentru ca nu sunt model, nu am dat prea mare importanta si nu am recomandat/sugerat excesiv acest lucru. Din 2007 colaborez cu modele videochat pe nisa webdesign in cea mai mare parte. Un profil Chaturbate/MFC bine pus la punct, eye-catchy si intuitiv creste castigurile garantat.
    Nu fac aceasta afirmatie pentru ca vand / prestez acest serviciu webdesign insa am cateva argumente solide precum si feedback-ul modelelor cu care am colaborat. 90% dintre camgirls/boys care au beneficiat de serviciile mele pe nisa webdesign, promovare, brand, training se bucura de o crestere semnificativa a castigurilor din activitatea de webcam-performer.
    Din pacate in majoritatea performerilor romani nu concep idea de a investi in propria imagine in mediul online – rezultatul, in marea majoritate a cazurilor, castiguri mici, trafic redus, popularitate 0.
    La capitolul branding, statistic vorbind, romancele noastre nu apeleaza la servicii profesionale sau mai rau, nu sunt interesate.
    In mediul online tocmai despre asta este vorba… despre imagine. Nu ma mai invart in jurul acestui subiect deoarece o fac degeaba. Succes la toti si toate…

  147. Salut Dan! Am si eu o intrebare sau o rugaminte, sper sa vrei sa ma ajuti 🙂 Prietena mea sa apucat de acasa sa faca videochat pe jasmin, la fel cum am vazut si putin mai sus aceasi probleme cu guestii, foarte putini, are poze de calitate, camera web buna, camera draguta cu desing frumos. Si de curand si-a facut cont si pe Chaturbate si MFC, dar aceasi problema, trafic foarte mic, 2,3,4 membrii… Nu stiu cum sa ii fac promovare…sunt dispus sa platesc, dar nu cunosc pe nimeni! Mersi.

  148. Buna ziua . Nu stiu ce sa ma fac .Lucrez pe chaturbate de o luna si ceva si la inceput a fost binisor /Acum nu stiu ce se intampla . Nu mai fac bani plus ca nu am useri in camera deloc .Decat cativa rataciti si innebunesc cand ma uit ca stau cate 8 ore degeaba .nu imi comvine nici sa fac show degeaba . nu stiu cum sa porcedez….. daca ma poate ajuta cineva …

  149. Salut Dan,

    Am cunoscut-o pe prietena mea acum doi ani pe un site de videochat. Impreuna am hotarat sa plece de la studioul in care lucra si sa ii fac propriul studio acasa. Noroc cu ea ca este un model cu foarte multa experienta … altfel dadeam chix rau de tot. Timp de doi ani am invatat atat de multe lucruri din punct de vedere tehnic si marketing in domeniu, lucruri la care nici nu visam cand lucra la studio :). In cele din urma, cu investitii destul de mari si eforturi care uneori depaseau limita puterilor mele am reusit sa avem ce ne-am dorit. Datorita unor probleme de ordin personal ea a ramas in locatia noastra si eu m-am mutat in Bucuresti. Pentru ca sunt un tip ambitios si pentru ca imi place ca daca am investit sa invat ceva nu vreau sa fie o pierdere ci, asa cum am spus, o investitie, doresc sa imi deschid un mic studio in Bucuresti. Vreau sa te intreb daca este in regula sa folosesc site-ul tau pentru a intra in contact cu modele care au fost mai putin norocoase decat am fost noi si doresc sa foloseasca experienta mea pentru a face bani impreuna. Multumesc. Razvan

  150. Nu am nimic de obiectat atata timp cat proiectul tau este sincer si transparent. Afirm asta deoarece nu doresc sa eticheteze nimeni site-ul/blogul ca sursa de dat/luat ţeapă. Succes

  151. Anul trecut intrase de curiozitate Jasmine fara a fi inbracata/machia bine si nici nu aveam un webcam HD, totusi castigasem 45$ in jumate de ora. Din diferite motive nu am mai continuat….
    Anul acesa insa am decis sa iau in serios treaba dar lipseste acel ceva! Nu imi permit sa fac investitii prea mari in camera de accea am incercat sa fiu cat se poate de sociabila si activa (ma schimbam din ora in ora cu sti divers de vestimentatie, am dansat, ironizam un fake strip pt privat) in free chat, fara nici un rezultat. Jasmine si mfc m’au dezamagit am pierdut ore si energii pt nimic.
    Nu ma pot plange de aspectul fisic si nici estetic. Dar pe mfc intr’o seara o tipa cu camera foarte dezordonata ( se vedeau toate hainele aruncate pe jos , carti asezate rau lucrurile in spatele ei erau toate dezordonate) ea nu avea un corp tonificat avea par pubian si sub brat nemachiata si cu lenjerie normala avea peste 3k de persoane!!!
    Momentan incerc sa caut alte siteuri astept sa imi aprobe inscrierea pe Xlove (sunt 3 zile de asteptare) cunosti ? si camdalvivo.com (este itanian) …. Voi incerca acum si pe CHATUBATE.
    sunt cam disperata nu inteleg ceea ce gresesc, am nevoie neaparat de un sexy toy ?

  152. @Raluca, nu tot timpul am solutii insa sugestii poate da oricine cu o oarecare experienta in domeniu.
    Primul lucru, trebuie sa scapi de starea de „disperare”, nu te ajuta cu absolut nimic, nici nu te exteriorizezi si nici nu ai ceva de castigat acumuland stres.
    Jasmin si MFC ca mai toate serviciile cu notorietate sunt (dupa parerea mea) supra populate cu modele… sunt sute, poate chiar mii de performeri care au o activitate super ok dar nu au trafic si sunt eclipsati/eclipsate de alti performeri cu mai putin aspect dar mai mult noroc.
    Ca model strain intodeauna comunicarea in limba engleza va fi un impediment chiar daca la nivel conversational e ok… In mare parte, romancelor le lipseste jargonul, le lipseste cultura. Altfel rezoneaza un premium din USA can modelul din aceeasi tara spune o gluma si altfel se comporta cu modelul strain care spune aceeasi gluma. Avantaj nativ. E unul din aspectele pe care le poate observa oricine isi da interesul pentru analiza.
    In ceea ce priveste site-ul italian, am o retinere de ordin personal deci ma abtin de la comentarii.
    Sex toy? Pai sincer sa fiu, „garderoba” unui performer trebuie sa fie destul de variata pentru a acoperi un segment mai important din targhet.
    Nu am sa dau exemple si argumente dar ideea este usor de inteles.
    Succes Raluca

  153. m-am inscris pe cam4, desi sunte aici forte multe modele si nu prea se castiga tokens.. sunt moderatori care ma sfatuiesc gratis cum sa am cat mai multe persoane care sa ma vizualize iar mai toti imi cer skype iar pe skype unii chiar platesc 🙂

  154. Salut, zilele astea am discutat cu prietena mea si am stabilit sa ne apucam de o „afacere” si mai exact aceea de a face videochat , impreuna sau separat . Ideea e ca nu stiu nimic din ceea ce tine de acest domeniu ,m-am documentat de blog-uri etc… dar nu stiu de unde si cum sa incep . Daca se poate ajuta-ma cu ceva informatiii, sfaturi ,idei pe mail. Multumesc frumos

  155. Buna !! Cine imi poate recomamda un studio din bucuresti care sa fie serios ? Nu pot avea incredere in orice .. am auzit ca s au dat foarte multe tepe cu banii . Multumesc

  156. Buna Maria, sunt sigur ca vei gasi sau te vor contacta reprezentantii unor studiouri. Nimeni nu poate garanta o colaborare fara impedimente. Sunt studiouri care se plang ca nu gasesc modele serioase, marea majoritate, apeleaza la studio, iar dupa 3-4 luni merg pe cont propriu, parasesc studioul chiar daca au fost corecti din punct de vedere material (bani la timp, bonusuri etc). Succes

  157. Buna Dan,as avea nevoie de niste informatii de la tine daca ma poti ajuta,cum pot sa vb cu tine in alta parte?te rog frumos sa imi raspunzi daca ai placere.

  158. salut
    unele discutii sunt f adevarate ,unele f false
    1,munca la studio o consider fara sens ,sau are sens daca nu poti face la tine acasa,din anumite motive,mama ,frate etc care nu trebuie sa stie ce faci tu ,dar ca sa dai banii si la altii din venitul tau ( si daca este si mic) oare cu ce te alegi ?
    2.nu trebuie sa fi rupta din soare ca s afaci bani . Ci doar simpatica ,zambitoare,placuta ,vesela,feminina,imbracta cu gust ,makiaj discret,muzica buna,un colt al tau sa fie cat mai coket ,practic nici barbatii care sunt pe mfc nu traiesc la palat… ei vor sa vada ca eu ,tu esti o femeie hot cu chef de amor .Eu indeplinesc astea ,dar vartsa mea ,,,
    nu fac bani cat asi vrea eu ,dar acum asta ,ma multumesc ,nu traiesc din banii de pe site ,este doar un surplus .

  159. am uitat sa zic o chestie
    – sa fi sociabila ,sa vb cu ei in pm ,sa i asculti ? am facut si asta mereu ,apoi plecau si mai mult nu i-am mai vazut … deci aseara ma uitam la o tipa romnca de nota10. CrazyM_ ESTE O FATA NEMAIPOMENITA o placere s ama uit la ea ,eu ca fem o plac ,va dati seama ce e in inima barbatilor ! UN tip ii scrie .. * cat tok vrei ca sa vb cu mine in pm? * deci crazym nu vb cu ei ,dac avb o face in room ,nu raspunde la intrebari , vb si f rar ,se uita in web ,face tot felul de mutre dragutze ,se misca uneoti in ritmul muzicii ,dar nu o face prea des , mai mult sta si se uita ! cred ca frumusetea ei ,simplitatea au facut vedeta in mfc .fiin pe locul 7 .

  160. salut
    eu cred ca este ca in viata reala ! te place unul ,nu te poate iubii 20000 de baieti ,
    cu cat te zbati mai mult sa faci una alta ,nu iese nimic ,vad modele care stau f lejer ,pasive si zbang mii de token …. e ca si cum te chinui sa scapi de unu doua riduri ,si constati ca au mai aparut vre-o 3 … asa e si pe web … cu cat te agiti mai tare te vezi in camera cu 4 questi … si nu e vb sa fim f sociablile si comunicative pt ca mfc nu e chaton ..daca au chef de discutii sunt pe net chaturi destule ,baietii vot fete fine ,calde cu chef de f *** eu una m-am lamutit si stau calma 200$ imi covine plus ca intru mai rar .pt ca eu zic Est naspa sa vezi o fem zi de zi cate 8 ore , mai rar ca atunci o sa le fie dor !

  161. saliu
    acum ma gandesc si astept sa spuna barbatii ,daca sunt barbati pe aici .Cam ce ar vrea un baiat sa vada la un model? punctul vostru de vedere …,Barbatii baga de seama makiajul? unghiile, hainele ? feleul de a fi ,unele sunt f fine sentzuale ,altele mai putin ,Deci asta vreau sa stiu ,ce ii place unui baiat si ce asteapta el de la fata .

  162. Salut. Un numar de telefon un facebook ceva?! Mar interesa sa vin la tine la studio.

  163. @ALEXANDRA – te referi la studioul meu? nu mai administrez studio personal de cativa ani, doar training pentru modele individuale si colaborari cu alte studiouri.

  164. Ai fi interesat/a de o colaborare in domeniul videochatului ? Castigurile lunare sunt intre 1000-3000$/luna .Plata zilnica sau saptamanala Suntem deschisi la orice propunere /parteneriat . Detinem si oferim toata aparatura necesara .Pentru mai multe detalii si intrebari ne puteti contacta pe pagina de Facebook prin mesaj privat sau :
    email : xlovemodels@gmail.com
    skipe : xlove.models
    Tel : 0763152180

  165. Buna numele meu este Roxana lucrez in acest domeniu de cateva luni am lucrat si la studio am luat pauza si acum am incercat de acasa dar problema mea este alta ca nu prea am useri in camera cand intra cand ies si nu stiu in primul rand sa ii ademenesc sa ii chem sa vorbim sa ii atrag si in al doilea rand nu stiu ce sa vorbesc cu ei nu gasesc subiecte teme incerc sa vorbesc cu ei oral din voce nu am nici inhibitii dar nu am idee de ce am, castiguri asa de putine am starea de spirit mereu buna zambareata asa cum trebuie sa fie dar am putini useri si nu stiu pe ce teme si subiecte sa discut cu ei cum sa ii atrag nu stiu ma poti ajuta nu prea stiu cum sa uii atrag ?

  166. Buna
    Te pot ajuta eu cu mai multe informatii
    Astept sa ma cntactezi pe : facebook.com/videochatdeacasa1
    sau
    email : xlovemodels@gmail.com
    skipe : xlove.models
    Tel : 0763152180

  167. @xlovemodels / dureaza cateva minute pana aprob un comentariu, dublu post e numit spam. Ce sa fac? sa-ti sterg toate postarile sau sa te atentionez cu mesajul : „Patience my friend, please take a brake!”
    Nu am sa sterg postarile tale insa te incurajez sa dai drumu la un website ceva ca sa prezinti cat de cat o identitate in mediul online (Facebook nu se pune) – success tuturor si Paste Fericit la toate lumile 😉

  168. O informatie importanta pentru toata lumea, ANAF a implementat un sistem informatic special pentru bancile din Romania, fiecare tranzactie bancara, ghiseu sau bancomat este raportata in timp real cu datele tuturor clientilor indiferent daca sunt sau nu titulari de cont, cel mai mult risca detinatorii de studiouri care datorita sumelor mari sunt pasibili de amenzi uriase si puscarie iar modelele independente in cazul sumelor modice sau mici risca amenzi penale si/sau in functie de caz dosare penale.
    Detin aceste informatii de la un prieten al carui parinti lucreaza in cadrul ANAF.
    Incepeti sa platiti taxa de 16% pe profit ca o sa fie nebunie, s-au schimbat lucrurile iar nenorocitii in loc sa se ocupe de marii evazionisti ii protejeaza si o sa faca valuri in randul populatiei, indiferent ca este vorba de persoane fizice sau juridice.
    ATENTIE: repet, nu este vorba doar de titularii de cont, sunt raportate tranzactiile de tip BANCOMAT indiferent de tipul de card folosit sau cont intern / extern, se transmite automat ziua/ora/suma trasa si numele titularului acelui card.
    Sunt baze de date ce inregistreaza fiecare tranzactie iar la intervale trimestriale se urmaresc sumele si provenineta acestora.
    S-au implementat legi la nivel de EU iar Romania este printre primele state care au adoptat acest sistem.
    S-a terminat cu declaratiile in cazul studiourilor care ofera carti de munca a veniturilor minime pe economie pentru modelele angajate, iar cei ce nu declara nimic sunt dati de gol de sumele incasate si de provenienta acestora.
    S-a facut prea multa reclama pe acest subiect iar acest lucru a dus la investigatii care au aratat ca la nivel de EU aceasta industrie produce anual peste 1 miliard de euro, plus ca tot la nivel de EU se discuta despre obligativitatea ISP’istilor de instalare a unor filtre si de raportarea clientilor care se conecteaza la site-urile cu pricina……asta nu stiu daca s-a implementat deja.
    Informatiile sunt 100% corecte, nu pot sa spun mai multe deoarece in cazul in care ar citi si cineva din partea cu „colectarea” posibil sa investigheze scurgerea de informatii.
    Aaaa si inca ceva, fiecare tranzctie valutara de la exchange are acum un sistem asemanator de anul trecut din luna iunie.
    Romania rahatului s-a transformat intr-un stat politienesc.

  169. Buna, vreau si eu sa imi ridic putin conturile. cum ma poti ajuta? Imi poti lasa un e-mail?

  170. Salutare! as dori sa stiu mai multe detalii despre inceperea videochatului de acasa..in primul rand d.p.d.v legal…(chaturbate sau myfreecam),..am inteles ca trebuie o poza proprie si copie a buletinului…si cum ar trebui sa fie o camera pentru inceput?
    multumesc!

  171. @Silviu
    Din punct de vedere legal, daca-ti platesti contributiile si declari veniturile din activitatea de videochat (web cam performer) este perfect legal. Nu exista inca o infrastructura legislativa specific pentru aceasta ramura.
    Toate site-urile de videochat (live stream) au in formularul de inregistrare aceste cerinte poza C.I sau un alt act (pasaport etc) care sa confirme identitatea si varsta legala pentru inceperea acestei activitati.
    Din punct de vedere tehnic, pentru inceput recomand webcam Logitech.
    http://www.logitech.com/en-us/webcam-communications/webcams

    Nota: MFC nu accepta male webcam performers, Chaturbate da.

  172. Multumesc pentru raspuns!
    Si totusi, tot legat de partea de a declara veniturile,..am inteles, ca se pot scoate(imprima) istoricul de pe „payoneer” si cu asa ceva te prezinti la fisc…cumva anul viitor pana in luna mai? …as vrea sa fiu mai lamurit..
    Tot sunt informatii ca trebuia sa-ti faci firma (PFA sau SRL)…desi nici eu nu vad o logica in asta.
    A, si ce alte situri imi poti recomanda in afara de CHB?
    Multumesc!

  173. @Silviu – ANAF
    Nu exista o lege care sa-ti interzica sa faci videochat de acasa, exitsa totusi o baza legislativa prin care STUDIOURILE care permit modelelor angajate sa faca videochat de acasa sunt sanctionate. Pe scurt, daca esti model angajat la studio incalci legea daca lucrezi de acasa pentru ca spatiul de lucru nu este avizat de catre organele/institutiile competente… bla bla bla sa-ti ia mai multi bani.
    Declararea veniturilor este obligatorie atat pentru modelul individual cat si pentru noi astia care furam miliarde de euro si trantim gauri in bugetul de stat / frauda cu vile prin Malibu si alte locatii exotice.
    Deci da, e bine sa declari 1 mie de euro din castiguri ca statul sa-ti impoziteze cu pana la 30%. Si nu, nu ai nevoie de PFA sau SRL daca esti model individual, pe cont propriu (fara studio)…
    Chestia cu PFA ca sa lucrezi pe cont propriu (freelancer gen – liber profesionist) e o magarie si nu are o baza legala…inca.
    Cel mai ok, si ca sa dormi pe perna ta linistit, mergi cu formularul si declaratia de venit pe proprie raspundere, dai scoru, platesti impozitele (ca de, respiri aer de romania) si cam asta e.

  174. maria,
    buna …sunt model si fac videochat de curand ,de 2 saptamani pe 2 site-uri :chaturbate si MFC .intrebarea mea este: cum as putea sa ma promovez sau cum poate un webmaster sa faca asa ceva? de curand ma interpelat o persoana( mi-a spus ca-i webmaster la MFC) si mi-a spus ca poate sa ma promoveze pe MFC si chaturbate .mi-a spus ca-mi face 2 conturi afiliate pe aceste site-uri ca sa pot avea trafic mai mare……si sa pot castiga mai multi bani.pana acum in 2 saptamani am facut 200 $ si stau cred si cate 12 ore pe zi la munca ( mentionez ca fac videochat de acasa).mi-a cerut teamwiever ,a intrat in calculatorul meu .i-am dat pozele cu mine sipoze cu buletinul ID-ul meu ,asta spunea el ca-i trebuie sa poata face noile conturi….e posibil asa ceva ?…ma poate ajuta cu ceva sau e fereasca Dumnezeu vre-un tepar ….si poate ma trezesc cu surprize?…mi-a spus ca primele trei luni e gratis dupa vb de comision….nu inteleg daca ma poate ajuta cu ceva si in ce consta activitatea lui?cum poate sa faca el ,ca eu sa fac mai multi bani?….
    va multumesc frumos
    astept raspuns

  175. Eu unu as fi destul de suspicios. In primul rand as dori sa te atentionez cu privire la termenii si conditiile abelor site-uri de care amintesti pentru ca nu poti avea 2 conturi cu aceleasi date (photo ID, s.a.m.d). Este foarte posibil sa te alegi cu cont banat.
    Pe romaneste, magarii se fac cam peste tot, de la identity theft pana la frauda. Ce poate sa faca individul respectiv este sa te inscrie ca model pentru studioul personal pe care il administreaza si sa-si ia comision pentru ca, castigurile vor trece PRIN studio. Ca sa scape de tine e foarte simplu, face un report pentru celalalt cont si ramai doar cu contul creat de el. Voila, teapa.
    O alta varianta este aceea de a folosi datele tale de cont pentru un alt model in scop ilegal… din nou nasol pentru tine. Platile se fac DOAR pentru un singur cont… iar al tau, personal poate primi raport de abuz sau ceva in genul.

    Webmasteri nu exista la MFC sau Chaturbate, doar moderatori globali de sistem si (moderatori personali pentru platforma Chaturbate) webmasteri sunt cei care administreaza partea IT-Tech si nu stream-ul. Din cate stiu nu am auzit pana acum ca un „webmaster” sa faciliteze crearea de conturi. Dar ma repet, magarii se fac peste tot.

    Despre metode de a creste popularitatea unui model, trafic si implicit cresterea venitului in aceasta activitate este mentionat si in Ghid Videochat de Acasa.

    La intrebarea :

    cum poate sa faca el ,ca eu sa fac mai multi bani?

    Raspund cu: asa face el ca sa faca el multi bani!
    Naivitatea modelelor noi prezinta intodeauna o sursa de venit pentru rechini. Mai multa atentie pe viitor.

  176. ca sa ai succes in acest domeniu , parerea mea este ca trebuie sa incerci cele mai bune site-uri unde poti castiga mult. Niciodata nu sti care este cel mai bun. Am experienta decativa ani in domeniu si am incercat n trucuri ca sa castig mai mult. Parerea este ca incerci pe 5- 6 site-ur diferite, si iti vei da seama care este cel mai bun. Ca si ideea este bine ca sa transmiti pe 5-6 site-uri in acelasi timp, ca niciodata nu sti unde poti castiga mai mult, toate sumele mici sau mari se aduna si poti avea succes garantat. Puteti gasi aici http://adult-webcam-jobs.com/adult-cam-sites-list.html o lista de site-uri pe care le puteti incerca. Mult succes!

  177. Bun Articol, dar cred ca mai trebuie adaugat si Personalitatea Modelului, Arta de a fi Falsa si de a DISOCIA (Fix asa citit) pt ca din Start ti se cere sa fii Altcineva, sa zambesti la toti Cretinii.
    Eu sunt Originala, ca Persoana. Ce Problema am eu e la Vrajeala si Chatul se bazeaza zic eu mai mult de 50% pe asta. Cred aici mai am de invatat daca aleg sa continui cu Chatul. Nr2. Eu sunt o Persoana Directa si ”taiatul Macaroanei” XD EI uite am Gasit ceva la care sunt buna!! Dar din pacate iar e un defect in acest Job. Trebuie sa fii cat mai Matza sa zambesti chiar si cand iti vine sa le vari Picior in mutra
    Nr3. Actrita. ACTOR. Cunosc Muuulte persoane care is Asa Actori si in viata Reala, unul din motivele pt care un Job din asta sau Agent Vanzari, a vinde Baliverne pe banda – li se potriveste Mnausa. Eu sunt o Persoana mai mult de Actiune si vb putine. Am ales sa incerc Videochatul pt ca m-a atras Ideea Libertatii si de a fi propriul Sef.. Din Pacate sunt multe puncte care nu ma avantajeaza pe mine. Spre exemplu, Dusul cu Vorba Clientilor pe timp indelungat, Promisiuni goale si fara aCTIUNE.

    Am mai lucrat in Domenii Gen *nu dau multe detalii* dar dupa cum vad, Videochatul se bazeaza pe CANTITATE nu pe Calitate, unul din motivul pt care poate sunt Modele f Ok, daca judecam dupa nr Labari CANTITATEA nu e de mirare de ce unele fac si sex in Free sasi atraga Membri!!
    Cam Porcarie si spalare de creier si de suflet, din pacate. Tot din Pacate scriu, vreau sa mai Studiez Marketing si tehnici de Vanzare , desi, …Cand printre Primele Conditii… ti se cere sa fii ALTCEVA decat Autentic. Pute. Adica persoanele care Mint des si nu au o problema pot face asta usor mie imi vine mai greu. Bine, se poate invata, dar nu cred ca e un Domeniu in care ORICE Persoana poate face Performanta pt ca din Start, ca sa fii Celmai Bun trebuie sa fii Cel mai FALS… Asta e.

    Interesant Articol, poate pot aplica si eu cate ceva, nu neaparat in acest Job. 🙂

  178. offf domane ,merge tot mai rau !!! nu am memberii ,nu fac bani ,stau si ma uit in web ( adica ma uit la mine) ce rahat ,fumez mult, imi pierd rabdarea,ore in sir fara un token ,mai nou m-am apucat de baut ca s anu ma plictisesc -))) parca sunt mai amuzanta .Nu ma derananjeaza f tare ca nu fac bani cat asi vrea eu ,ma roade ca nici nu vad memberii in camera ! de parca nu asi fi pe site … cum e posibil ? macar as adin curiozitate sa intre 5 secunde …. oare de ce nu intra memberii ? cine stie ?
    paa

  179. @sandy te ar interesa sa faci la trio videochat asa poti prinde membrii mereu .

  180. dar eu zambesc mereu, cred caa am o atitudine cat de cat buna in camera, am 6 luni de zile de cand lucrez si lucrez de acasa, am auzit ca folower-ul nu prea conteaza daca sti ce sa faci in camera.Vreau sa spun ca eu tot nu am castiguri bune,dar fac cam ce trebuie 😕

  181. Salutare! Vin c-o nelamurire: vreau sa fac impreuna cu prietena mea ca si cuplu, cum se adauga , la contul meu, trebuie sa trimita si ea poza,etc?…pe Cht..
    merci!

  182. Da, ambi performeri trebuie sa fie inregistrati si verificati (varsta, identitate) – Automat se creaza doua conturi distincte dar atata timp cat sunteti inregistrati amandoi puteti lucra pe o singura pagina. Succes

  183. Salut , am si eu o intrebare , cum asi putea sa imi fac reclama aia de care ziceai , sa ajung sa fiu pe prima pagina , eu fac de acasa si chiar sunt vesela mereu , alti spun ca sunt nebuna , zambesc mereu, dar am auzit pe la alte persoane ca se poate face reclama modelului incat sa fiee solicitat si cautat mult mai mult , imi poti da cateva idei? multumescc

  184. @Bianca – Idei sau sugestii pot sa iti dau dar nu pot adapta pentru fiecare model.
    Camgirl Live Template Editor are un tool de care te-ai putea folosi cu succes (mai multe detalii aici) si daca adaptezi Ghidul la situatia ta curenta, pot garanta o schimbare in directia dorita. Afirm ca pot garanta deoarece primesc zilnic notificari si feedback pozitiv atat de la modele cat si de la manageri de studio (ceea ce e putin cam ciudat pentru ca Ghidul se adreseaza celor care NU lucreaza cu studiouri). Succes

  185. Lucrez de cativa ani pe MFC. Nu ma dezbrac DELOC. Engleza mea e mai buna si decat a unora din USA. Am ajuns sa ii corectez. Vorbesc la camera. Vorbesc mult. Cateodata ma doare putin gatul de la atata vorbit 😄.Am fost naturala de la inceput, cred ca de asta am avut si am cat de cat succes. Chiar m-am ambitionat si eu si le-am spus celor care ma viziteaza des ca vreau si eu domle sa fiu in Top 100 Miss MFC. Am reusit 🤗. Dupa aia, am mai bifat cateva locuri in top 150, respectiv 200. Lucrand exclusiv pe MFC, am ajuns la concluzia ca NOROCUL joaca si el un rol major. Cu toate asta nu ma simt apreciata indeajuns. Vreau mai mult. Dar ca sa fii numarul 1 trebuie sa faci sacrificii pe care eu nu sunt dispusa sa le fac: te culci cu membrii de pe site, ori le spui ca ii iubesti, ori te dezbraci. Bleahhh la toate 3. Cineva a mentionat-o pe CrazyM de pe MFC. Ghici ce? Aceasta fata, nu vorbeste deloc in freechat. Pana acum cateva luni, nu prea mai facea multi bani, dar are acum un sugar daddy, cu care suspectez ca se culca ( nu ar fi prima oara cand se culca cu cineva de pe site; cand a inceput, s-a culcat cu unul pt o masina, un BMW roz, e faimoasa pt asta). Datorita lui a fost MIss MFC doua ori la rand si se pare ca iar va fi. Pentru cine nu stie, cea care este incoronata Miss MFC face in jur de o suta de mii de dolari pe luna. O suma exorbitanta! Crede cineva ca iti da altul bani degeaba? Ca sa fii in top e nevoie de sacrificii multe si foarte multe fete se culca pur si simplu cu membrii lor ca sa ajunga in top. Lucrurile nu sunt ceea ce par, asa cum le vedeti voi la camera.

    In fine.. ce voiam eu sa intreb: cum fac sa platesc impozit? Chiar vreau asta pt ca am strans bani si vreau si eu casa mea. Ar trebui sa merg la un contabil? Descarc pur si simplu declaratia si o completez?
    Mi-as dori sa ma sfatuiesc si eu cu cineva irl, dar prietenii mei nu stiu ca eu fac videochat. M-ar judeca sigur si probabil nu m-ar crede ca nu ma dezbrac. 😟😕

  186. Buna Lisa, nu sunt expert dar cred ca declararea venitului si un formular pe care il completezi si il depui nu necesita un contabil. Un contabil e ok daca ai o firma sau o afacere perfect legala. Iti sugerez sa te informezi mai mult cu privire la acest segment nu as vrea sa postez aberatii pe ghicite care pot duce in eroare. Succes 🙂

  187. Da, dar cand declari venitul, nu trebuie sa scazi si cheltuielile sau mai stiu eu ce. Mi-e teama ca o sa intru mai mult in belele, de asta as fi vrut mai multe detalii. Cand te simti vinovat de ceva, devii paranoic 😅. Eu chiar vreau sa platesc impozit, nu vreau sa nimic ilegal. 😬 Oricum, mersi mult ca ai raspuns asa repede, nu ma asteptam 😧.

  188. Buna Lisa, nu folosesc termenul „client”… colaborare, in cazul meu inseamna ca lucrez la un proiect pentru modelul respectiv. Contracost … de la gratuit la 2000$ – depinde

  189. Salutare!
    Revin cu alta nelamurire. Am fost la Fisc sa-mi declar venitul pt anul trecut, tipul de acolo fiind ocupat si grabit, ca na, asa-i la noi,.. m-a verificat cu CNP-ul si mi-a spus ca nu am nimic de platit pe 2016( eu facand de unul sg ,acasa , din iul 2016), si ca sa astept, ca ei abia „clarifica” anul 2014 si daca e o sa primesc acasa…dar pana ajung ei la 2016 as putea primi o suma mai mare de plata, asa-i?
    Ce ma sfatuiesti, sa platesc totusi cu 201 fara sa astept? Trebuie sa specific „venituri obtinute din strainatate” si sa pun suma in dolari?!
    Multumesc anticipat!

  190. Salut Silviu,
    Nu sunt in masura sa dau indicatii in acest sens.
    Personal as astepta sa clarifice ei mai intai .

  191. Salutare!
    Vreau sa fac cont de cuplu, pe chatb, cu prietena.
    Cum ar trebui sa procedez ca s-o inregistrez ..stiu ca exista un click pt a adauga pe cineva..dar nu-l gasesc..)))
    merci!

  192. Salut Silviu, cred ca e mai simplu e sa iei legatura cu staff-ul Chaturbate sau sa te informezi de pe pagina FAQ. Iti sugerez aceste metode doearece Chaturbate e in continua dezvoltare a platformei si unele functii sunt valabile azi, maine e posibil sa nu le mai gasesti. Personal as face 2 conturi diferite (unul tu, celalalt pentru prietena) si fiind model inregistrat si aprobat puteti intra de pe un singur cont. In plus, 2 conturi diferite te poate ajuta ca backup in cazul in care primesti o restrictie (ban) – am observat ca e la moda banarea fara motiv evident pe Chaturbate. Succes.

  193. Salutare, din nou!
    Aceași problemă cu plata taxelor la fisc. Am mers la ei și nici acum nu mi-a apărut că am ceva de plătit pe anul 2016,..fiind model individual de acasă, fără nicio formă gen PFA, etc.
    Ce-ar trebui totuși să fac să nu stau stresat, să merg la ei cu extrasul de pe payoneer și să plătesc sau să nu-mi fac griji?
    De fapt ,întrebarea mea este ,dacă având cont doar la CHB, cu copie buletin,….,și doar cardul payoneer, cei de la fisc cum „văd „,verifică dacă am venituri sau nu?
    Mulțumesc!

  194. Silviu, nu vreau sa te sperii, insa raspunsul este: da. La un moment dat, veniturile tale o sa se vada. Cand, nu stiu sa iti zic, insa am auzit cateva cazuri in care modelul a primit acasa hartia ca are de platit, dup aani de zile. Cel mai bine ar fi sa le declari singur si sa le platesti cand iti vine hartia acasa. Acum, na…fiecare face cum crede.

  195. Multumesc!
    Alte pareri sunt, de la cei in cazuRI ASEMANATOARE, model de acasa?

  196. Pentru a avea succes va trebui sa te informezi pe site-urile de specialitate si forumurile care prezinta informatii utile.

    Succes!

  197. Caut parteneriat /colaborare cu persoane care vor sa isi deschida un bussines in videochat sau vor sa lucreze de acasa . Detin toate informatiile legale si necesare pentru deschidere de , conturi studio , conturi modele si modalitati de plata, . Castigurile lunare sunt considerabile peste 2-3 mii de $ . Daca esti inetersat/a astept sa ma contactezi , colabirez cu ( fete , baieti , cupluri ) peste 18 ani pentru acest job. Daca esti interesat astept sa ma contactezi pentru a discuta pe WhatsApp pe numarul 0756904877

  198. Nu stiu cata credibilitate oferă un site de pe weebly și nici nu vreau sa ma gandesc ce investiții financiare ai de gand sa arunci în așa ceva. Ai un serviciu de calitate ce îl oferi colaboratorilor tai sau doar te interesează piața?

  199. Hello to you too.
    Da inca nu e cineva aici.
    Ce ce te putem asista, cu ce te putem ajuta?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.