Vreau sa fac videochat


Zilnic cate 100-120 vizitatori ajung pe acest blog cautand aceasta expresie:

Vreau sa fac videochat!

Ok, mi-am spus ca are sa treaca „valul” si probabil cautarile se vor diversifica…ei bine m-am inselat, pe mail aceeasi intrebare…cum sa devin model de videochat, cu cat se plateste, cum … ce… cand?

Ei bine… de 3 ani tot jonglez cu aceasta nisa adult si nu pot sa afirm ca e totul roz sau ca nemiloasa criza ma afecteaza prea mult.

Mai nou (pentru ca personal nu fac nu prestez) m-am axat doar pe partea de promo si personalizare din care ies venituri.

Camgirl.Cloud este un serviciu ce se adreseaza modelelor si membrilor inregistrati pe MyFreeCams iar in forumul suport este inclusa si sectiunea in limba romana (vezi topic)

Cat de greu este sa deschizi un studio de videochat?… ce implica asta, cum castigi, ce castigi, este legal si alte intrebari la care am raspuns deja pe forumul suport

Mai multe detalii voi adauga doar daca este necesar.

Poate te intereseaza: Chaturbate Bio Design | MyFreeCams Profile design

97 de gânduri despre &8222;Vreau sa fac videochat&8221;

  1. Buna ziua! Am vazut postul tau si mi-a atras atentia. Pun pariu ca esti o femeie foarte frumoasa tocmai de accea am indraznit sa te abordez.

    Eu lucrez in parteneriat cu o mare companie din SUA si care in momentul de fata, cauta modele.

    Tot ceea ce trebuie sa faci este sa stai in fata calculatorului si sa porti discutii cu diferiti barbati. Nuditatea nu este obligatorie dar in cazul in care accepti sa faci asta poti sa castigi chiar si de 10 ori mai mult.

    Cel mai mic castig este de 1000$ pe saptamana( plata se face saptamanal) si poti lucra din orice colt al lumii iar ca fapt divers…am adus fete care castiga intre 10.000 si 40.000 dolari pe luna. Orice e posibil…cu putina munca poti castiga o suma exorbitant de mare. De asemenea noi punem foarte mare pret pe confidentialitate asa ca poti bloca anumiti utilizatori sau tari .

    Un lucru foarte important este faptul ca LUCREZI SINGURA, adica… tu muncesti si astfel iei banii. Nu exista un studio care sa isi ia toti banii asa cum se practica oriunde…cat muncesti, atat ai.

    Eu am aflat relativ recent de acest site dar iti spun sincer ca viata mea s-a schimbat de atunci. Acum imi permit orice si chiar am si reusit sa strang o suma considerabila cu care vreau sa imi cumpar casa la care visez …

    Nu sunt minciuni. Siteul aste cat se poate de serios.
    Trebuie doar sa iti faci un cont iar instruirea o vei primi de la ei.
    Orice nelamurile ai ei vor fi acolo pt tine 24/24.

    Nu trebuie decat sa iti faci un cont (Acesta este site-ul : http://goo.gl/oNsgA )iar dupa vei primi toate detaliile necesare cu privire la ceea ce trebuie sa faci. In cazul in care nu iti convin conditiile atunci nu esti obligata sa faci nimic din ceea ce nu vrei.

    Astept un reply cu parerea ta despre site. O zi frumoasa si la cat mai multi bani!

  2. eu acccept sa fac video chat de acasa dar nu reusesc sa mi deschid un cont …cineva poate sa ma ajute?daca se castiga intradevar bani multi vreau sa fac si eu asta si daca intradevar am sa vad ca se castiga pot sa vb si cu prietena mea sa faca….multumesc ast un raspuns

  3. Pentru cei ce doresc sa faca videochat, ii invit la o discutie pe Y!M ID: videochatonlinero ,Discretie 100%,Banii la 15 zile, pana la 4000 Euro/luna,Totul in functie de ore lucrate,model,etc.
    Primiti toate informatiile de care aveti nevoie, Pentru cei ce nu stiu engleza este foarte usor,vorbim pe Y!M: videochatonlinero . Multumesc.

  4. Videochat Online Ro :

    Pentru cei ce doresc sa faca videochat, ii invit la o discutie pe Y!M ID: videochatonlinero ,Discretie 100%,Banii la 15 zile, pana la 4000 Euro/luna,Totul in functie de ore lucrate,model,etc.
    Primiti toate informatiile de care aveti nevoie, Pentru cei ce nu stiu engleza este foarte usor,vorbim pe Y!M: videochatonlinero . Multumesc.

    Salut,
    Referitor la studiourile din romanica … percep comisioane gigant pentru ce? oricine isi poate creea studio afiliat si nu mai tin in spate si pe altii. Total d’acord daca studioul se implica in marketing, publicitate si campanii de promovare a modelelor insa este exclus. EU, reprezint singurul studio care face acest lucru…am colaborat si colaborez cu alti 68 administratori de studio din romania, nici macar unul nu este dispus sa investeasca in modele…e aiurea si prin urmare nu recomand niciunui viitor model sa colaboreze cu studiouri romanesti/din romania ce au ca scop doar castigul propriu.

  5. andreea :
    eu acccept sa fac video chat de acasa dar nu reusesc sa mi deschid un cont …cineva poate sa ma ajute?daca se castiga intradevar bani multi vreau sa fac si eu asta si daca intradevar am sa vad ca se castiga pot sa vb si cu prietena mea sa faca….multumesc ast un raspuns

  6. uite daca esti interesata da-mi un mail pe piondealb@gmail.com si am sa te indrum pas cu pas ce trebuie sa faci. Nu te angajez eu, nu vreau bani de la tine, nici nu trebuie sa ne intalnim. Tot ce tre sa faci e sa imi dai un mesaj sa imi spui ca esti andreea si ca ai vazut mesajul meu. Eu am avut studio de videochat si intr-adevar e rentabil. Dar nu 40.000 $ lunar =))) astea sunt minciuni. Vei putea sa faci pana in 10.000$ maxim. Mult succes Andreea.

  7. @White King – nu este indicat sa mai lasi adresa de email direct pe site, nenorocitii de crawleri au sa o „racoleze” si te trezesti cu cateva sute de spamuri.
    Da, Matthew ala mai papa gogosi… nici NikiSkyler nu scoate atata, dar se poate si peste maximul tau de 10.000$ mai greu dar se poate…

    Have fun & b creative

  8. va rog ajutati-ma in legatura cu videochat, as vrea sa fac dar nu stiu cum sa incep.

  9. kicsike :
    va rog ajutati-ma in legatura cu videochat, as vrea sa fac dar nu stiu cum sa incep.

    Buna, iti propunem o colaborare la noi in studio, abordam putin altfel videochatul decat in mod conventional, mergand pe premisa ca o femeie trebuie sa stie psihologie si seductie pentru a-si mari castigurile, iar noi punem la dispozitie modelelor noastre acest know-how.

    Daca te intereseaza o colaborare te asteptam la noi pe site:

    http://www.lolahighclass.ro

    Ne poti vizita si blogul:

    http://www.lolahighclass.wordpress.com.

    Si ne poti contacta la datele de contact de pe site.

    O zi frumoasa iti dorim!
    Echipa l.o.l.a.a. studios

  10. draga mea elena. nu este indicat sa afisezi adresa personala de email…te poti trezi cu mari neplaceri.
    Mult succes. App cat castigi tu? 🙂

  11. Alex :

    Totul despre cum sa lucrezi in videochat aici:

    http://videochatinfo.com

    Tutoriale si informatii!

    Ai cateva info interesante dar sunt cam vechi. Probabil nu am parcurs eu tot forumul pentru ca imi cere sa ma inregistrez dupa 3 topicuri citite dar ceea ce am citit nu mai este de actualitate. Iti recomand sa reinnoieste anumite date pe care le oferi si eventual suma de 300E. Nimeni nu ar plati 300E pentru informatii si detalii eronate, Deschiderea unui studio afiliat este GRATUITA.
    Te-ar interesa articolul asta doar asa in zece minute de experienta aruncata online GRATUIT.

  12. Ma intreb de ce „toate ofertele” facute de studiouri, toate site-urile, forumurile. blogurile stipuleaza numai sume si castiguri care iti par „videochat, mana cereasca” de ce nu se vorbeste si despre modelele care nu castiga atat, de ce nu se discuta si despre modelelel care nu sunt in top, de ce nu se discuta si nu se face print-screen la sume minime… toata lumea doreste sa castige mult dar nu este posibil pentru toti. Vad pe atatea site-uri de gen zeci de oferte si in mare parte sunt atat de „mincinoase” . Din ~220k modele pe LiveJasmin, alte ~180k MyFreeCams, cateva mii bune pe Chaturbate, Stream, iFrends, credeti ca toate au castigul pe care il tot afiseaza site-urile astea cu „oferte”? Sa fim seriosi! Lucrez in domeniu din 2007 si tot de atunci nu am vazut niciodata pe cineva in mediul online sau nu, care sa vorbeasca si despre modelele din coada clasamentului si despre castiguri infime nu numai despre cele 10 modele din top. Ei bine eu vorbesc despre castigurile infime si cum sa faci sa iti maresti castigurile. Va fi un articol viitor, voi scrie un articol transparent, si usor de inteles, un articol care, spre surprinderea multora se adreseaza celor 90% dintre modelele care nu sunt in top, modelelor care nu castiga sute de milioane pe sesiune, se adreseaza noua, astora care nu castigam cate o masina la 2 luni… M-am plictisit sa tot citesc atatea tampenii despre videocaht si cum toti au o solutie pentru castiguri mari dar nimeni nu ofera nimic concret, totul e o prosteala pe fata. Am colaborat si inca colaborez cu modele internationale de top cu studiouri, cu porn-staruri si din spatele cortinei pot spune ca nu e usor deloc.
    Cateva nume? ce zici de Chasity Merlow, Morgan Reese, Panzii, Mojo MGMT.
    Daca am sau nu experienta necesara ai sa intelegi din articolul viitor care va cuprinde cateva subiecte mai putin cunoscute si intelese de modele.
    Pe scurt.
    1.Videochatul este o platforma care-ti permite sa iti vinzi imaginea (stream, video, imagini)
    2. Atitudine, perspicacitate, abilitatea de a „citi” printre randuri.
    3. Profil public
    4. Brand. Strategii de marketing si publicitate aplicabile.
    Aceste 4 puncte de mai sus constituiesc platforma de baza pe care ar trebui sa o cunoasca si sa o aplice orice model. Nu am afirmat ca este simplu si nu sunt costuri insa rezultatele sunt de top.

  13. vreu sa fac video chat dar nu stiu cum sa imi fac cont si nu stiu cum sa incep.as dori un mic ajutor daca se poate va rog din suflet.

  14. as vrea sa poata careva sami dea o explicatie sau ma rog cumva sa ma ajute sa pot sami fac cont sa pot face si eu video chatul

  15. @iulyutza / Ce te impiedica? Ai in deschiderea articolului link, ai oferte, gasesti si tutoriale… Nu-ti lipseste decat acel „vreau” …

  16. Iulyutza daca vrei sa lucrii te pot ajuta sau oricare dintre fete care vor sa lucre scrietim la id asta wilia.billy 24din24. Sau pe skype wiliam billy

  17. Salve billy, ne prezinti si noua un portofoliu, eventual ceva care sa ne demonstreze experienta pe care o ai in domeniu? Am intalnit in mediul online sute de „binevoitori” care se dovedesc a fi marlani cu „M” mare. Nu pun in aceeasi oala pe toti insa din proprie experienta marea majoritate a „administratorilor de studiouri” sunt in mare parte profitori, foarte putini isi dau interesul sa construiasca un brand pentru model, sa ajute cu adevarat, sa discute si sa ofere atat asistenta cat si solutii optime. Colaborez cu peste 20 de studiouri atat din Romania cat si din strainatate iar diferenta intre ele este radicala. Multumim pentru intelegere.
    P.S: un mic sfat pentru eventualele modele, banii nu vor creste niciodata in copaci, chiar daca unii dintre noi afirma acest lucru. Mult succes si Sarbatori Fericite tuturor.

  18. Buna!Eu sunt Diana si doresc sa fac videochat de acasa si as dorii sa fiu indrumata de o persoana serioasa,am mai incercat insa persoana care se presupune ca ma ajuta , pe langa faptul ca ia un procentaj nu isi da silinta. Va rog frumos sa ma ajute cineva.Multumesc!

  19. vreau sa fac video chat de acasa dar nu reusesc sa mi deschid un cont,am si card payoneer …cineva poate sa ma ajute?daca se castiga intradevar bani multi vreau sa fac si eu asta si daca intradevar am sa vad ca se castiga pot sa vb si cu prietena mea sa faca….multumesc ast un raspuns email d_flayy@yahoo.com

  20. eu locuiesc in cipru,as vrea sami fac un site ,de acela ,sa stau la birfa

  21. pe orice fel de platforma/site poti sa stai la barfa. Si pe facebook poti sa stai la barfa nu?!

  22. Intr-adevar multe anunturi sunt false, dar atrag, sunt multe fete care pun botul initial la acele oferte minune si pe urma constata ca isi iau teapa. Urat. Asa e romanul, arde cum poate, iar daca esti corect, pierzi.

  23. buna vreau sa fac videochat de acasa
    am incercat sa iau legatura cu anumite studiouri, insa majoritatea nu ma accept pt faptul ca nu stiu engleza decat la nivelul incepatori. in schimb arat destul de bine 1,70 inaltime 60kg blonda ochii verzi destul de frumusica spun eu. stiu greceste foarte bine daca ajuta la ceva. daca ma poate ajuta cineva lasati raspuns la adresa de yahoo lungumariana@yahoo.com va multumesc

  24. Salve Mariana, intradevar cunostintele de limba engleza comversational e un plus major deoarece marea majoritate a site-urilor adult au la baza aceasta limba… engleza. Dar de ce sa nu recunosc, am intalnit si modele din romania si Rusia care stiua si repetau la nesfarsit DOAR 3 cuvinte: Tip Me BB . Un impediment. Ce ai sa poti comunica cu un premium caruia ar vrea sa-ti dea tip si tu nu intelegi mai nimic din ceea ce tasteaza? Pierzi tipsuri care negresit iti vor scade moralul si prin urmare ai sa renunti. Acesta este unul dintre motivele pentru care alte studiouri refuza o colaborare cu tine. Doar sa te chinui nu e corect nici din partea ta si nici din partea oricarui studio. Imaginea nu e chiar totul… e vorba aia… esti frumoasa pana deschizi gura :). No offence… nu o lua ca pe o jignire e doar un argument. Nici nu am idee ce definesti tu ca „engleza nivel incepatori” … pentru ca sunt modele care stalcesc engleza in conversatii dar la tastatura sunt acceptabile….deci no idea. 🙂 Have fun & b creative.

  25. Salut tuturor video-chat pentru baieti nu exista sau daca exista cum pot pentru ca toti cer bani!! si chiar imi doresc sa fac asta

  26. Pentru ca nimic nu se poate in tara asta daca nu ai bacalaureat luat esti privit cu alti ochi totul se rezuma la o diploma.Si sa muncesti la patroni ajungi sa faci orice pentru 700 Ron pe luna si sincer sunt tanar m-am chinuit ceva sa arat ok cu engleza ma descurc binisor si vroiam sa incerc macar sa incerc poate de aici exista o sansa sa supravietuiesc ca nu mai reusesc sa tin familia adica pe mama ca este in varsta si trebuie sa fac ceva.Va rog seriozitate daca ma poate ajuta cineva sau sa imi explice cum sta treaba si din ce am scris toti avem probleme dar toti ne dorim o viata normala ok fara grija ca nu ai o paine pe masa! MUltumesc

  27. Nu,nu am incercat nici un site nimic nu stiu nimic despre domeniu asta si as vrea sa fiu putin documentat si un studio de video-chat unde sa incerc

  28. Marea majoritate a colaboratorilor pe care i-am intalnit evita studiourile pentru ca iau un comision extrem de mare si fac videochat de acasa, din camin ba chiar din gazda. Daca ai cunostinte de limba engleza, nu e greu sa te descurci in mediul online. Iti recomand Chaturbate pentru ca fac inscrieri modele baieti si cupluri pe langa fete. Degeaba inclini urechea la ce se posteaza in mediul online, pana nu pui tu mana pe treaba, sugestiile sunt egale cu zero. Succes

  29. Nu am idee ce accesezi tu dar sa-ti creezi cont pe Chaturbate ca „model” este gratuit. Parca stiai engleza?! La inscriere ca premium ti se cer bani!

  30. O sa citesc cu mai multa atentie,multumesc oricum nu inteleg mi-am facut cont am scris detali despre mine am postat o poza dar cum imi vizioneaza cineva profilul gen publicitate asta nu inteleg

  31. Indeed iti recomand mai multa atentie. Daca te-ai inscris ca „studio sau broadcaster/model” in pagina de setari administrativa ai un link sau buton „broadcast” d’acolo cred ca e logic. In ceea ce priveste publicitatea… drive traffic… fara o investitie minima sau cunostinte extensive de marketing si publicitate in mediul online nu ai sanse sa te dezvolti (aici interveneau in mod normal activitatile de studio). Familiarizeza-te cu platforma Chaturbate… sunt detalii pe blogul lor oficial.

  32. mai Dan vad ca sti multe baiatule,poate ma ajuti si pe mine in domeniul asta!

  33. andrei baiatule, am 33 de ani cu 7 ani experienta doar pe nisa asta ce sa zic… ma impleticesc si eu p’aici

  34. Pot face inscrieri gratuit sau pot sa va ajut la inscriere pe diverse site-uri. Pot sa va ajut si cu partea de scris in limba engleza. Nu va costa nimic sa incercati. Adresa mea este interactive2012 @ gmail.com sau yahoo id pirgacosmin

  35. In mod normal nu as aproba astfel de comentarii deoarece e plin netul de tepuitori de toate genurile insa, nu sunt raspunzator de serviciile pe care le prestezi Cosmin deci, succes

  36. Buna!
    Mi-a venit ideea de a face videochat de acasa de cateva saptamani. Si as avea doua solutii, ori sa practic eu, ori sa fac un mini studio in apartament pt alte doua fete. Problema e ca nu am experienta, nu stiu prea bine cu ce se mananca, si ce am nevoie pt asta.
    Limba engleza o cunosc destul de bine, atat scris cat si conversational.
    Acum ar mai fi o problema. Daca ar fi sa practic eu, m-ar interesa profil non-adult.
    Ca si mini investitie 🙂 , dispun de 2-3 mii de euro.
    Ma poate ajuta cineva, atat cu sfaturi in ceea ce priveste punctele specificate mai sus, dar si cu detalii ulterioare legate de site-uri, conturi, plati?
    Multumesc…

  37. eu nu am carte de credit pentru a face videochat desi mi-as dori daca stiti un site unde plateste si prin poste pay va rog sa imi spuneti…aaa cine ma poate ajuta sera.serena@yahoo.com este emailul sau add pe mess

  38. Recomandat e sa ai un card de credit indiferent de website-ul pe care lucrezi. Dar sunt si exceptii unde plata se face si prin alte metode precum cec-ul. In mediul online este necesar sa te adaptezi iar fara un cont bancar/card nu faci mare branza 🙂

  39. Buna! Am citit toate comentariile, se vede ca te pricepi. Eu fac videochat de 6 luni la un studio, castigurile insa nu s prea mari. Am impresia ca nu prea se ocupa cu promovarea si alte chestii de genul. Am membrii mei fideli, zambesc intruna dansez. Totusi…. As vrea sa incerc de acasa, deja ma enervez cand las pe luna studioului 5000 ron si eu fac toata treaba! Imi este totusi foarte frica sa o iau de la 0 cu alte conturi si asa mai departe. Un sfat??? 🙂 multumesc

  40. Decizia iti apartine in totalitate. Pune in balanta ce ai de pierdut, ce ai de castigat si fa bilantul. Nu inceputul de la zero e cel mai important. Ok sa zicem ca studioul iti ofera training, suport tehnic, „birou” , aparatura…. pe de alta parte, platesti pentru toate astea deci nimic nu e moca. Fara studio te descurci sa-ti desfasori activitatea? Ai toate cele necesare sa lucrezi de acasa? Tu trebuie sa le cantaresti nu noi.
    In aceasta problema sunt perfect impartial deoarece am intalnit si manageri de studiouri care nu ajutau cu nimic modelul dar comisionul intra rapid in buzunarul lor … am intalnit si modele in care se investeau bani frumosi, perseverenta, training… tot tacamul iar cand s-au vazut „dive” au zburat de la studio pe cont propriu.
    Bottom line. Daca tu esti sigura ca te descurci, ia decizia care te avantajeaza cel mai mult, fara compromisuri, fara teama ca o iei de la zero, cu putin tupeu.
    Succes Anca

  41. Dan vad ca sti destul de multe despre ramura asta. As vrea sa fac si eu videochat de acasa insa am o nelamurire legata de partea de legalitate. Trebuie sa imi deschid un SRL sau PFA ca sa pot face. As vrea sa intru direct sa imi fac conturi pe site si sa ma apuc de treaba. Acest aspect ma framanta cel mai mult. Astept un raspuns de la tine te rog. Multumesc

  42. @Ana
    Nu e nevoie firma (SRL sau PFA). 🙂 ar fi oarecum interesanta ideea ca fiecare model sa-si infiinteze firma pentru activitatea de model videochat. Sunt anumite reglementari sustinute de o structura legislativa dar e pe pioneze ca orice altceva in Romania. Momentan nu exista baza legislativa pentru „model videochat”. Un raspuns mai simplu si intuitiv: daca se folosec carti de munca, profesia de „model videochat” nu exista. Declararea venitului din aceasta activitate este o alta discutie. Sub o alta incidenta se inscriu studiourile de videochat.
    Cu aceasta ocazie raspund si la intrebarea de 10 milioane: Este videochatul legal in Romania? Este.

  43. buna! poate parea stupid dar, stii cumva studiouri bune (profi) de videochat in Cluj? as vrea sa ma apuc de ‘jobul’ acesta doar ca sunt in mari dubii.. si m-ar ajuta daca ai putea veni cu ceva. am facut cautarile mele dar simteam nevoia sa-ntreb 😀

  44. Buna ziua am si eu o intrebare. Daca nu stiu engleza pot face video chat
    B

  45. Salut. Vreau sa ma apuc si eu de videochat. Ce trebuie sa fac pentru inceput? Nu am un corp lucrat si nici experienta nu prea este de partea mea..(sunt baiat)…cine ma poate ajuta?

  46. Salut ,

    Pentru fete care doresc sa inceapa sau care deja fac videochat dar doresc o schimbare .Vom deschide un nou studio in Anglia , si ca sa fie totul bine tinem cont de modele noastre . Orice aspect este discutabil , intelegem fiecare persoana in functie de nevoi si ceea ce isi doreste . Pentru mai multe detalii , cine este interesat ma poate contacta la adresa de email alex6kyu@yahoo.com

    O zi buna va doresc !

  47. Poti face videochat de acasa fara sa lasi jumatate la studio. Chiar daca prima luna nu va fi ce te-ai asteptat fii sigura ca vei incepe sa faci bani si sunt doar ai tai.
    Videochat-ul e o meserie cool mai ales ca nu tine totul de a da hainele jos si poti face bani frumosi din treaba asta, clar in timp. Sunt fete care fac si 1 milion de dolari pe an si da se poate . Stai in fata calculatorului si faci ce vrei , gandestete ca esti acasa in fata oglinzii in mmentele tale de plictiseala si incepi sa dansezi sa te prostesti si pt asta mai primesti si bani. Nu cersesti , nu te umilesti ci esti platita pt a fi naturala , esti apreciata pt ceea ce esti.
    Dupa cteva ore inchizi calculatorul si iesi cu capul sus in lume.
    Ei, si ce daca stie Vasilica cu ce ma ocup eu? Ma doare fix in cot , doar niste oameni frustrati te pot critica si doar cei apropiati vor intelege si vvei vedea si tu ca dupa o luna nu vei vrea sa te mai lasi, va face parte din tine.
    Iti las aici un link unde te poti inscrie pe chaturbate e cel mai misto site de videochat ,faci banuti frumosi , te poti ridica repede ca model, iar daca ai probleme sa nu te vada romanii , poti bana cu usurinta Romania. Spor la bani fetelor! http://chaturbate.com/affiliates/in/4uT2/INdLQ/?track=earntokens

  48. buna! as vrea sa ma apuc si eu de videochat,dar nu stiu cum sa intru in aceasta lume. Nu sunt timida,nu sunt pudica nu am nicio treaba cu nuditatea. Ma ajuta si pe mine cineva?

  49. Buna Onutza,

    Te-as lutea ajuta cu drag ! Si chiar de acasa daca asta iti doresti ! Iti las mailul meu si putem vorbi oricand! Astept un mesaj si te ajut cu mare placere

    Mailul meu este
    alex6kyu @ yahoo.com toate legate .

  50. Salut pt cine doreste sa faca videochat de acasa va pot ajuta tot ce trebuie sa faceti este sa imi da ti un i mail la adresa de mai jos andreea517@yahoo.com nu trebuie sa platiti nimic si fara investitii iar plata se face pe fuecare zii

  51. Completeaza formularul de angajare http://www.goo.gl/IzsEMr 
    Avantaje: lucrezi doar pentru tine 
    cat muncesti atata castigi
    nu e neaparat sa te dezbraci pentru bani
    Poti bloca romania sau tara in care ai prieteni sa nu te vada nimeni cunoscut
    castigi 1.99$ pe minut chat privat
    castigi repede deoarece formularul de angajare te trimite la cel mai mare video chat din lume
    Banii sunt virati pe card sau postal de doua ori pe luna. 
    Poti munci la orice varsta baiat sau femeie.
    poti munci doar 2 saptamani sa vezi ce bine se castiga si apoi sa renunti
    poti incepe chiar azi
    cerinte
    calculator sau laptop 
    conexiune la internet
    webcam
    englezea nivel mediu sau poti traduce cu google translate
    multi platesc doar conversatii private
    poti bloxa

  52. 1. Mi se pare o porcarie ceea ce ai postat.
    2. Daca e sa folosesti Google Translate in videochat asa cum sugerezi, mai bine te apuci de muls vaca la tara – Unite inca un argument tare. Tocmai ca nu oferim calitate d’aia si bani putini.
    3. „nu e neaparat sa te dezbraci pentru bani” – Suta la suta nu ai absolut nicio traba cu videochatul… iar daca ai… nu faci mai nimic (motiv pentru care incerci cu link de afiliat…poate-poate cade ceva). Majoritatea modelelor rup normele pe branci si tu ne povestesti d’astea?! WTF.
    Total NU!

  53. Buna…am lucrat la un studio si faceam in jur la 2000-3000 de dolari la perioada,a fost totul bine bine a inceput sa ma pacaleasca de bani,m-am decis sa fac acasa,mi-am luat membri de la studio mi-a facut cineva cont..dar a scazut camscore sub 500…lam inchis pentru a imi deschide altu nou si raspunsul este ca nu poate si ca imi deschid contul vechi caare e sub 500 camscore,eu decat pe MFC stau e siteul meu preferat chiar daca pune poze pe googla si video,dar asta mii se potriveste,si akm nu mai fac bani,si nu vor sa imi deschida altu nou sa stau calumea sa ma ridic…ma poate ajuta cineva cu o parere ? Multumesc frumos !!

  54. Buna fetelor, daca doriti sa incepeti activitatea de videochat va pot ajuta indiferent daca doriti sa lucrati la studio sau de acasa. O fer suport si fetelor care nu cunosc limba engleza. O zi frumoasa va doresc!
    Contact: 0740 791 359
    allure.studio99@gmail.com

  55. @Vlad – cu ce mai exact? Ai incercat sa-ti faci cont si nu merge?
    Daca intalnesti toate conditiile CB pentru modele si nu e romania pe lista neagra, iti creezi contul cu usurinta. Succes.

  56. vreau sa fac videochat de acasa am mai lucrat..dar am lucrat la studio si un se merita parerea mea..si de acasa un stiu sa-mi fac conturile..daca ma poaate ajuta cineva..id mess vlad_1992_gabriel….Multumesc

  57. cont a fst usor sa-mi fac dar nuu am gasit modul in care voi fi platit

  58. Daca ai deja un cont deschis pe Chaturbate e posibil sa intampini dificultati. Va trebui sa adaugi adresa, poza act de identitate bla bla bla cerute de Chaturbate pentru crearea unui cont dar daca aceste date/informatii sunt deja atribuite unui alt cont … access denied.

  59. Cea mai populara metoda de a primi bani de la Chaturbate este Payoneer . Ai posibilitatea sa-ti faci cont direct de pe chaturbate, nu trebuie sa te dedici prea mult cu 3rd party. Daca ai neclaritati, intreaba staff-ul Chaturbate ca doar d’aia sunt platiti 🙂 . Nu?

  60. Ai fi interesat/a de o colaborare in domeniul videochatului ? Castigurile lunare sunt intre 1000-3000$/luna .Plata zilnica sau saptamanala Suntem deschisi la orice propunere /parteneriat . Detinem si oferim toata aparatura necesara .Pentru mai multe detalii si intrebari ne puteti contacta pe pagina de Facebook prin mesaj privat sau :
    email : xlovemodels@gmail.com
    skipe : xlove.models
    Tel : 0763152180

  61. Buna , ma numesc Eva , fac videochat de ceva timp . Pot ajuta fetele care sunt interesate sa faca : Facebook : Eva Sidonia ! Lăsați un mesaj privat si va voi ajuta ! ❤️

  62. Eva, nu te-am gasit pe facebook . Poti sa ma ajuti! Vreau sa fac de acasa si nu stiu cum sa incep, pentru ca nu vreau in studio.

  63. Buna , sunt Eva . Ma poti contacta la : eva_sidonia@yahoo.ro . Din pacate pagina de facebook mi a fost inchisa . Sau ma poti gasi pe pagina de facebook : glamour girl . Astept mailul tau .

  64. Ma numesc marian am 24 de ani daca e vro fata pentru o colaborare in videochat de acasa 🙂 0749466110

  65. Salut Marian, in mod normal nu as aproba comentarii de acest gen mai ales ca ai postat public numarul de mobil.
    Recomand tuturor celor care doresc sa posteze acest gen de comentarii sa nu posteze date cu caracter privat.

    Indicat/recomandat ar fi un formular de contact, un blog (wordpress, blogspot…whatever)

  66. @Darin – cred ca ai gresit spatiul de lucru. Activitatea de videochat nu prea are nimic in comun cu prostitutia…Numitorul comun sunt nisa adult si bani
    – concept 2000

  67. Buna numele meu e Camelia caut si eu o fata de ceva vreme da fac un trio eu ea si iubitul meu . Fetele interesate imi puteți scrie adresa de mail 🙂

  68. Buna! Sunt Silvia din partea CamQueen, poate este cineva interesat aici de o colaborare. Ne ocupam de videochat, prin urmare ai independenta 100% si un comision de castig de partea ta. Pupici!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.