2 Ani Studio CSSMFC Productions

Studio CSSMFC Productions 2 ani de activitate


2 Ani Studio CssMfc Productions

 

2 Ani Studio CSSMFC Productions

Cam in jurul acestei perioade, cu 2 ani in urma lansam pentru prima data, in mod oficial serviciile Studio CSSMFC Productions, pe atunci CSSMFC.

De atunci si pana in ziua de azi lucrez in mod constant (aproape non-stop, as putea adauga fara retineri) la acest proiect.

Pentru cei care aterizeaza in mod virtual si dau cu ochiul peste acest articol aniversar, trebuie sa o iau de la inceput cu „istoria” CSSMFC care, dupa mine cred ca e foarte simpla.

Pentru prima data am incercat sa fac redesignul unui profil MFC in anul 2008 pentru un prieten, pana atunci nu stiam mai nimic despre programele de editare imagine si cod, nu aveam habar de platforma MyFreeCams si nici pe departe nu stiam ce o sa iasa… Surprinzator am avut succes dupa aproape 3 zile de „munca” iar rezultatul, pixel-perfect!

Apoi prin 2009 am avut ocazia sa intalnesc un colectiv international de webdesigneri din industria adult entertainment si tot atunci am decis sa dau cu „codul” de pamant pana iese ceva… ce ma motivase atunci? Un salar nenorocit de mare, adica un designer web pentru un singur proiect primea un comision de pana la $1000 dolari DOAR comision, fara salariul care era net peste ce castiga un muncitor calificat in ziua de azi…. hai sa o zic direct, salariul lunar era de $2200 cu vat platit (tva-uri si alte d’astea) deci undeva la $2000 dolari salar plus $1000 comision per proiect asta ar insemna cu aproximatie $3000 dolari pe luna cu proiecte active si $2000 fara proiecte. Sume modice pentru ca se castiga mult mai mult din aceasta activitate (webdesign adult-entertainment) – dar categoric nu la noi in tara :).

Studio CSSMFC Productions este un serviciu pe nisa adult-webdesign si ceva in plus. Mai pe intelesul altora, ne ocupam cu designul vizual si codul relevant pentru profilele unor modele MyFreeCams, Netflirt, Chaturbate.

Am folosit „ne” deoarece, nu lucrez chiar singur la acest proiect… desi 90% e neuronul meu care-si consuma timpul pentru fiecare proiect in parte.

Profile create in acesti 2 ani? 144

Modele, colaboratori, studiouri? nu stau sa-i numar dar undeva la 200 colaborari in 2 ani de activitate.

Ma folosesc de aceasta ocazie aniversara sa fac un mic anunt prin care doresc sa informez despre relativele reduceri la preturile de magazin pentru profilele premium [MFC]

2010 Am lansat in mod privat acest serviciu sub numele de CSSMFC si colaboram cu 2-3 studiouri din Romania.

2012 – Dupa numeroase interventii am decis sa lansam oficial serviciile si voila…2014, dupa 2 ani zilnic din acelasi birou virtual tastez acest articol intr-o fereastra browser si ma intreb cum de ai avut rabdare sa citesti tot articolul.

Studio CSSMFC Productions 2 Ani de activitate in mediul online autohton si international.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s