Videochat


Aceasta industrie se pare ca nu se lasa „atinsa” de colapsul financiar si de crizele financiare  internationale.

Aceasta sursa de venit devine tot mai activa in aceste vremuri. Fie ca prestezi ca model independent pentru un prestator de servicii stream online sau colaborezi cu un studio, aceasta  sursa de venit prinde „aripi”  pe teritoriul tarii noastre tot mai mult.

Tineri performeri se „avanta” in aceasta industrie destinata adultilor. Impinsi de nivelul de trai  indecent cu care ne confruntam, de necesitatea unui venit in plus, aceasta industrie ofera avantaje si dezavantaje in aceeasi masura.

Inca de acum 2 ani, cand am auzit pentru prima oare de videochat (mai auzisem dar nu dadeam importanta) am zis ca na..e si asta o chestie draguta dar cu „nabadai” ….ei bine in regim de colaborare cu un prestator international am ajuns la concluzia ca merita efortul. Desi am facut si unele investitii minore, surplusul si castigurile au fost duble …triple chiar intr-un timp destul de scurt, neasteptat chiar.  Desi este un subiect tabu, tot mai multi tineri opteaza pentru ideea de a face bani din confortul locuintei lor, din fata pc-ului, fara un sef ipocrit, cu un program la libera alegere…si castiguri justificate. Mda…poate suna ca ceva efemer dar cine nu a incercat nu stie.  Acum un an in urma am decis sa-mi deschid propriul studio in regim de colaborare cu o renumita firma internationala (nu va ganditi la LiveJasmin pentru ca va inselati…platesc prost ..extrem de prost si comisioane enorme) si…da…de mai bine de un an nu am mai pus mana pe materiale sau scule de constructii (pentru ca precedentul loc de munca a fost ca rigipsar in finisaje interioare/constructii).  Pasul este enorm…diferenta…remarcabila…de la glet la studio e ceva…si se poate.

Inscreiri modele (doar fete) studio videochat. Cerintele de baza:

-cunostinte medii limba engleza, cunostinte pc

-conexiune decenta internet

-laptop/PC si camera web

Activitatea de videocaht se face la domiciliul modelului, mai exact…lucrezi de acasa .

Pentru alte detalii lasati mesaj cu adresa de email sau trimiteti un mesaj la adresa dexdesign2002[@]gmail[.]com

Un gând despre &8222;Videochat&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s