Make-up miracle :)


Woooowww nu-mi vine sa cred ! Asa de mult ne schimba make-up’ul ???

12 gânduri despre &8222;Make-up miracle :)&8221;

  1. Trebe ceva mai mult decat make-up sau photoshop pentru a transforma fundul unui cal intr-un leader politic. Dar se poate orice.

  2. Eu cred ca daca esti frumoasa esti frumoasa de la natura,nu neaparat cu o remorca de machiaj pe tine.Ce-i drept,machiajul e ceva care sa te puna in valoare,dar nu inseamna ca te face Miss World peste noapte,cel putin din punctul meu de vedere.
    P.S:mersi mult pentru propunerea in LBD >:d<

  3. oare la ce ii foloseste? :)) iq-ul nu il rdica, si se minte pe sine si pe ceilalti in privinta modului in care arata si se prezinta.. cred ca se poate considera o boala psihica atunci cand nu esti multumit tu, de propria-ti persoana.. si ai nevoie de adaoosuri chimice / plastice, pentru a capata niscaiva incredere si respect de sine..cam acelasi lucru care il fac tipii cu hainele / masinile / port-mone-le groase..

  4. Tare faza cu Bush:))
    Daca te uiti bine, sprancenele tipelor au forme schimbate, asadar ori Photoshop[mai mult ca sigur] ori zile intregi de lucrat, nu doar jumatati de ora.

  5. La fel ca la Frumusețe pe muchie de cuțit mai întâi urata de nu mai vrei s-o vezi ( scuze dacă citește com. o participanta ) și apoi de nerecunoscut total schimbate și ca fizic si ca moral :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s