Demonstratii


Barbatii au diverse moduri de a-si demonstra virilitatea dar curiosi mi s-au parut cei din imaginea de mai jos 🙂

traditii

Ei bine dragii mei aceasta asezare se transforma in back-stage’ul unui spectacol teatral atunci cand barbatii  decid sa isi demonstreze virilitatea . Ei se ocupa de costume , de infrumusetare si de spectacol iar dansul pe care il fac

dupa ce sunt pregatiti ii ajuta sa isi gaseasca sotie . In schimb femeile nu au aceleasi drepturi  , ba mai mult ar fi un hazard pentru ele sa fie prea atragatoare  . Multe dintre ele sunt constranse de familie sa se mutileze pt a isi ascunde frumusetea !

In schimb  femeile Samburu (imaginea de mai jos) , un trib din nordul Kenyei , sunt cele care deschid ceremoniile de curtezare cu un dans numit ”dansul dragostei ” . Cand un tanar individueaza aleasa , are un mod particular de a face primul pas . Ii arunca pe fata un smoc de par colorat cu ocra (semn ca pasiunea si-a luat avant :)) . Daca ea este de acord (deci este demoscratic tribul :)) el trebuie sa ii dea in dar margele colorate (pe care ea o sa le poarte pentru toata viata – tin locul tipicei noastre verighete :))

samburu

6 gânduri despre &8222;Demonstratii&8221;

  1. Ma leg de primul paragraf. Toti batbatii au o mandrie inepta cu referire la virilitate. Toti e virili! Numa ca nu isi recunosc esecurile si fac asta din mandrie.
    Prin natura lor, barbatii sunt niste vanatori, apoi, cu calc pe genunghi nu mai au ce demonstra si se echipeaza ca indivizii din imagine sa epateze.

  2. Ma intreb ce greutate au margelele alea, ca nu par tare usoare. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s