Tip de arta…


Mi se intampla deseori sa vad forme de arta pe care nu le inteleg . Si totusi cele mai ciudate opere artistice au cel mai mult succes . De ce oare ? Poate pentru ca originalitatea isi spune cuvantul . Navigand pe internet am dat peste urmatoarele fotografii care reprezinta arta in toata splendoarea ei :

20 de gânduri despre &8222;Tip de arta…&8221;

  1. Ai precizat cuvantul magic „originalitate” fara asa ceva parca nu mai e arta

  2. Mi-a plăcut a doua fotografie… Da, uneori o anumită formă de artă este destul de greu de înţeles. Câteodată mă întreb dacă „artă” nu este prea mult spus în anumite cazuri…

  3. Mda..eu inteleg ca exista arta abstracta, care nu trebuie neaparat sa aiba sens, care iese din „normele” cunoscute noua, insa in ce priveste ceea ce vad..fotografiilor nr. 2 si 5 le mai gasesc o scuza – 2 fiind interesanta, iar 4 de un umor usurel..celorlalte insa..sa-mi fie cu iertare, insa nu le pot incadra in categoria arta de nici o culoare.
    Prima e de-a dreptul aiurea, a treia se concentreaza (sper) pe tipa bagata la murat, incuiata si cu cheia aruncata pana a doua zi cand se deschide iar muzeul – banuiesc ca nu se refereau la murdarelile din parti; a patra..e cu vaca de-a binelea; a sasea – eventual un fel de „cine face ca mine, ca mine sa pateasca”..chiar, o fi autoportret? 😀
    Asadar, nu toata arta trebuie s-o pricepem, dar macar sa fie o chestie acolo, tolerabila, rezultatul a ceea ce are pictorul/sculptorul in cap..insa daca acesta nu are nimic – e vina noastra?

  4. Poza cu Lego e cea mai tare.Oricum,poate ca unele sunt greu de inteles doar pentru a iti stimula imaginatia .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s