Peisaj infernal


Exista un loc pe pamant care ne aduce aminte de gura infernului . Este o zona deserta , pavata de cel putin 80 de ‘geyser’ (vezi imagine) , in continua fierbere . Vorbim despre El Tatio Ande Cilene , unul dintre campurile geotermice , cel mai importante din lume . Eruptiile ajung in medie la 75 de cm,iar cea mai sugestiva a ajuns la o inaltime de 6 m .

O sa vi se para mult dar este nimic in comparatie cu Gran Geysir , un geyser islandez activ din 1294 care are eruptii de 60 de metri inaltime. Eruptiile sale au impresionat atat de mult expertii incat au dat numele acestui crater tuturor fenomenelor de acest tip .(de la Geysir au transformat in geyser )

8 gânduri despre &8222;Peisaj infernal&8221;

  1. PS – datorită programului care vrea să fie din ce în ce mai încărcat, voi lectura blogurile mele favorite dimineaţa… Aşa că te rog să nu mă dai cumva dispărut. Mulţumesc pentru înţelegere, rămân acelaşi cititor constant care aşteptă cu mare nerăbdare postările…

  2. Stai linistit Cristian , stiu ca fiecare dintre noi , pe langa blog , are si alte prioritati . Multumesc pt ca iti gasest totusi timp sa ma citesti si crede-ma ca si pt mine este o placere sa iti citesc blogul . Spor la treaba !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s