Cele mai bune 10 programe gratuite pentru protectia totala a Windows-ului


z

Cu toate chinurile facute de Microsoft , Windows continua sa ramana sistemul operativ cu multe lipsuri din punct de vedere al sigurantei. Sa te achizitionezi un virus sau un troian in timpul navigarii in internet foarte usor si deseori cand ne dam seama sistemul nostru operativ e deja compromis .

Noroc ca exista in circulatie numerosi software gratuiti , ganditi pentru a mari nivelul de protectie al Windows-ului , actionand esential pe doua defecte complementare

1.Prevenirea : fac parte din acest grup toate programele (firewall si antivirus) cu scopul de a bloca accesul la computer virusilor , troienilor , malware , etc…

2.Inlaturarea infectiilor : din aceasta categorie fac parte programele care combat virusi, troieni , malware , etc … care au reusit sa treaca de primul nivel de protectie .Acesti software garanteaza o eficace si definitiva distrugere a infectiei . In acest grup se clasifica toate motoarele de scanare antivirus si varii software pentru curatenia sistemului .

Am facut o lista cu cele mai bune 10 programe gratuite(dupa parerea mea) care iti permit protectia totala a computerului :

9 gânduri despre &8222;Cele mai bune 10 programe gratuite pentru protectia totala a Windows-ului&8221;

  1. AVG-ul deocamdata mi-a fost de folos.. dar nu prea sta pe capul virusilor.. el elimina mai mult ‘prajiturile’ 😛

  2. :-)da si mie imi gaseste in cantitati industriale ….hai sa deschidem o cofetarie !!!!!!!!!!!! 🙂

  3. Scoate CCleaner,nCleaner,Ad Aware ala ca astea sunt cred ca cele mai handicapate programe care au existat vreodata.Daca vrei ca fisierele windowsului tau sa fie in permanenta”proaspete” si sa elimini fisierele sau urmele lasate de virusi foloseste tuneup utilities (2009 recomandat,sau de la an la an) .Iar restul sunt bune….doar astea 3 is aiurea…restul le am si eu :)) 😀 si merg bine 😀 b-)

  4. Rectific toate comenturile care au fost afisate!
    Tin sa mentionez ca toate antivirusurile sunt si bune dar si proaste in acelasi timp! Fiecare firma soft antivirus au ca scop castigul banilor iar prin asta ofera si performanta marita asupra creatiei.

    Cel mai bun antivirus si nu recomand pentru cei care nu au calculatoare foarte performante este Norton 2009! Iar daca este si cu licenta atunci acel antivirus isi va face treaba foarte bine in calculatorul fiecaruia dintre voi!

    Gandeste-te ca update la un antivirus poate fi insasi virusi daca este doar un crack amarat luat free dupa net! Incercati sa cumparati protectia nu sa o luati free ca nu va ajuta decat cu blocarea pc-ului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s