de ce violenta atrage ???


violenta

”În viata de zi cu zi se tot vorbeste de o emancipare a femeii, de o eliminare a discriminarii femeii, de o egalitate în drepturi între femeie si barbat, dar realitatea e cu totul alta. Nu numai ca nu s-a produs aceasta egalitate, mai mult în unele situatii femeia nu e respectata nici ca om pentru ca înainte de orice diferentiere de gen toti suntem oameni, fiinte cu drepturi si sentimente.
În societatea noastra majoritatea oamenilor înca traiesc în sisteme de putere patriarhala care privilegiaza barbatii fata de femei.Ce este crud si de necceptat si totodata un motiv pentru care m-am decis sa fac aceast articol pe :” Violenta asupra femeii din România”, este ca barbatii se impun in fata femeii prin violenta (fizica, psihica, sexuala).Înca se mai circula acele proverbe, expresii care promoveaza normalitatea bataii:”femeia nebatuta este ca mâncarea nesarata ”(revista de asistenta sociala).”
Realitatea este cruda si cu toate astea femeile nu fac nimic, nu lupta pentru drepturile lor .
Femeia cand isi alege partenerul de viata prefera un tampit mediocru , care o trateaza rau , o jigneste , o bate dar sigur este cel mai popular din liceu (acelasi cretin de la articolul cu hi5 , cel care zicea ca se masoara in comenturi) . In schimb baietii educati , linistiti , cu capul pe umeri care nu au atata popularitate doar pentru ca au decis ca au alt scop in viata sunt invizibili . Femeia nu ii vede . De ce oare? De ce suntem atrase de masculul bine facut , cu muschi si fara creier??? De ce ne casatorim cu unul care are ca hobby berea cu alune pe canapeaua cumparata in rate de mama???
Eu zic ca-i vremea sa ne educam barbatii , copii , iubitii !!! Ei trebuie sa stie ca sentimentele sunt importante si ca suntem in 2009 . Altii au ajuns pe luna iar noi suntem inca la stadiul primitiv . Ne omoram ca animalele .

STOP VIOLENTEI IMPOTRIVA

FEMEII !!!

Un gând despre &8222;de ce violenta atrage ???&8221;

  1. @”baietii educati , linistiti , cu capul pe umeri care nu au atata popularitate doar pentru ca au decis ca au alt scop in viata sunt invizibili . Femeia nu ii vede . De ce oare? De ce suntem atrase de masculul bine facut , cu muschi si fara creier???” :

    Probabil ca e o reminiscenta genetica cand vanatoarea era sursa de hrana si implicit de viata. In plus si hormonii sexuali au si ei un cuvant de spus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s